Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
floricik spune:
Offf Sthephy urate sunt insomniile astea. Ma bucur ca esti mai bine. 
Bravo Ralucutzu. Deci ne putem baza si pe tine pt capitol nou.
Eu ar trebui sa gatesc ceva dar am o leneee cat casa.
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Nu mi-o trimiti pe Stephyta ta sa-mi ocupe putin mintea? ![]() 33+ Chiara Ada |

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
shtephy spune:
citat din mesajul lui rgagapie![]() ![]() , k nu am mai fost p aici,sper k nu v-ati suparat prea tare, dar am probleme cu netu ![]() ![]() , scriu cate un mesaj si p cand il trimit imi cade netu cu totu. |
Nu se supara nimeni,dar mustruluieste un pic furnizorul de net ca te tine departe de noi.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui floricik Offf Sthephy urate sunt insomniile astea. Ma bucur ca esti mai bine. ![]() |
si eu draguta mea.M-au inveselit fetele harnicute de pe aici,eu ezit foarte mult si cand trebuie sa cos un nasture. Oricum de cand ne-am mutat aici,ne lipsesc diverse lucruri prin casa printre care si acul si ata ,dar pe astea nici nu ma grabesc sa le achizitionez
Din nou ii zic saru'mana mamei mele ca are putere sa ma razgaie si la varsta asta (a mea varsta).
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
lylyana.ion spune:
la capitolul ac+ata=cusut sunt si eu pilaf. chiar ma gandeam ca ar tb sa cumpar si eu o trusa, ca poate se mai rupe cate una alta pe la bebe ![]()
Lili
36 cu
Alexandru
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion la capitolul ac+ata=cusut sunt si eu pilaf. chiar ma gandeam ca ar tb sa cumpar si eu o trusa, ca poate se mai rupe cate una alta pe la bebe Lili 36 cu Alexandru |
eu am dinalea de pe la hoteluri adunate
34+
Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
eu am dinalea de pe la hoteluri adunate 34+ Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 6 SAPTAMANI |
am avut si eu dar s-a cam terminat ata din ele
Lili
36 cu
Alexandru
Lumi_Richard spune:
Laurairina,ms pt redirectionarea pozelor!
Andre,multumim!
In curand veti fi si voi fericiti sa va jucati cu minunea voastra!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Doamne,acum am observat ca mai avem un fulgusor!!!
Suzyca,felicitari,mami!!! Maria,sa ne traiesti multi ani fericiti,printesa mica si frumoasa!!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise