Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 7
Nocom spune:
BIGHIDEL ARE ZERO PUNCTE!!!!! HAIDETI SA-L AJUTAM!!!!
http://www.tamagochi.ro/pet-bighidel
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andreutac spune:
Lumi, mercic. Mananca hunii, nu se-ncurca.Eva mai ca domnisoarele,ciuguleste cate ceva in perioada asta cu dureri de maselute si dinti. Azi a luat vreo 15 lingurite si gata masa,n-a fost chip s-o mai conving sa bage ceva in gurita.
Acum a intins pe covor cutia de sticksuri.Le scoate,le baga la loc, mai invarte cutia. Si-a gasit de lucru. Am mai cumparat si sortator de forme, cand ma scoteam super bine cu foarte putin bani
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
kllemi spune:
giuli.... notat reteta de fasole verde cu pui.. maine cred ca asta se presteaza..
Mai fetelor a spus cineva ca da iaurt cu fructe din comert??? as vrea sa intreb si eu, de care??? DANONE CUMVA???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Didididi spune:
Multam pentru raspunsuri! Ma intreba o prietena de sucuri, ceaiuri si s a mirat ca nu ii dau. Eu ii dau apa ca ii trebuie, dar cred ca am ramas stresata de refluxul de cand era mic si la inceput nu aveam voie sa ii dau lichide, iar acum le evit. Plus recunosc ca m a marcat o emisiune despre nutritie in care zicea dr. ca organismul ia f multa energie din sucurile naturale, dar creierul nu percepe lichidul ca si mancare si prin urmare ajungi sa te ingrasi. O numea greseala alimentatiei americane.
Legat de papa Mihai este in faza in care mananca la 8 piure fructe cu iaurt-pasat cu furculita, 12 legume cu carne-pasat cu furculita, 4 cereale cu branza de vaci, iar seara pe la 7 cum reusim: numai lapte, branza vaci cu fructe, rosii cu cas, conopida a la Rox, depinde de ce vrea el. oricum cam la o ora mai vrea cca 100 ml lapte. portiile sunt inre 200-300 g. Nu le am pe astea cu gustarile intre mese, cred ca ii strica foamea. Ce ii mai dam sunt banane daca da semne de foame una dupa masa de 12 si una pe la 5. Ceea ce ar insemna cam 3-4 mese solide pe zi. Ce intelegeti prin gustari? Cantitativ vorbind.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Dar vad ca sunt printre putinele (sper ca nu singura ) careia copilul nu i a dormit niciodata bine. Adica acum de curand s a intamplat sa mai am nopti in care doarme 3-4 ore legat, si cred o sg data vreo 6. Pana si Carla a avut copil somnoros pana la 6 luni. Deci colegii meu au dreptate am un copil la extrema .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Muuh spune:
Pentru cele ai caror copii nu dorm, daca vreti sa va simtiti mai bine sau ma rog sa va loveasca depresia, Alexei, hranit cu formula, nu a dormit in trei ani si doua luni 5 nopti cap coada. Pana pe la 2.5 ani manca noaptea acum se trezeste pentru toaleta.
alexa si mami spune:
Didi fii'miu bea numai apa si f f f rar ceai si tzitzi la greu pe timpul nopti:) Si noi suntem la categoria somn cu multe treziri. Recordul lui - 4 ore legate
alexa, cipri si mami
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Ce intelegeti prin gustari? Cantitativ vorbind. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Pai,in cazul nostru, ca gustari as vrea sa introduc bucatele de fructe de 1-2 ori pe zi,iaurt cu bucatele de fructe, prajiturica de casa, ceva de genul.Iar cantitativ ar fi cam 150-250 gr/gustare in functie de apetitul ei.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
luminita2008 spune:
una calda, alta rece:
calda: de vineri seara avem caldura! nici n-am apucat sa folosesc calofirerul. asadar, am vrut sa elimin obstacolul de la caloriferul din camera hunilor (o saltea mare, gonflabila, de 90cm/200cm, pusa de-a latul camerei). zis si facut....
rece: am folosit crema de arnica! in secunda doi dupa ce am dat jos mai sus numita saltea, Robi a dat cu capu' de calorifer.... destul de urat... daaaar, crema e chiar buna, nu a avut pana la urma nicio vanataie, nici macar o zgarietura, desi se umflase initial locul cat Casa Poporului... am pus salteaua la loc, ceva mai departe de calorifer, la cca 1 m... se face si cald, deci e ok. da' am tras o sperietura, fratele meu cand era mic tot asa a dat cu capu' si are si acum un semn... plus ca n-a uitat nici acum (avea 3 ani) intamplarea.
ange, andreutac, kllemi, dap, hunii chiar papa bine, au inceput si cu bucatele mai mari, ii multumesc tare lui DD pentru asta, nush ce m-as fi facut daca situatia era altfel. asta nu inseamna ca voi sunteti cei mai praf, kllemi, ce vorba e asta? sunt copii si copii, momente si momente... daca papa bine calitativ si suficient cat sa ia in greutate ca un copil normal, ce conteaza ca nu papa 2 feluri de mancare la pranz??
kllemi, eu nu le-am dat hunilor decat iaurt cu fructe de la HUMANA. la Danone o sa zic 'pas', cu restul deocamdata mai astept.
dididi, gustare la noi inseamna cam 150gr-200gr. le ajunge, pentru ca papa bine la masa de dinainte.
de mancat mananca, de dormit insa.... cam de vreo 2 saptamani, sa zic, dorm primele 5 ore legate. apoi, daca am noroc, urmeaza cate o trezire scurta de hun ptr papa. daca n-am noroc, si de obicei n-am, pleaca la discoteca cu orele. pana la 1 an, v-am mai spus cred, n-am avut mai mult de 2 nopti dormite cap-coada. ziua la fel, e cam dezastru... dorm binisor dimineata pe la 10.00, vreo 1,5h, apoi la pranz maxim 40min. dar se pare ca le ajunge, nu sunt maraiti iau eu nu ma supar.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
Nocom spune:
andreutac, kllemi si noi mancam 2 feluri de mancare la pranz, de pe la 10 luni, asa...
cate 120 gr din fiecare. Asa ne-a spus dr si asa am facut! Acum am schimbat dr si asta noua ne-a zis ca ea nu vede rostul a 2 feluri de mancare si e impotriva supelor/ciorbelor, ca nu aduc nimic bun, sa-i dau numai felul 2!!! Asa ca se poate si altfel!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI