Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI D-NUL SOT DE LAURA!!!Laura sa iti traiasca sa va bucurati de copii vostri frumosi!!

Ange dar de ce au scos-o din restaurant.Ca banuiesc ca era frig au tinut-o mult?Sa ii zici ceva de dulce soacrei!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi au scapat cu dintii !!!!!!!!!!! Sa vina maselutele !!!!!!!!!!!!!

Bitza si la noi e umflat la maselele de jos de vreo 3 saptamani...uite asa il chinuie saracul Si am vazut ca incep sa coboare caninii de sus....nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi.... Si durere si greva totala de mancare probabil

Dya, Ramo nu cred ca arunca nimeni cu rosii ...toate avem momentele noastre de nervi si crize Eu una recunosc ca sunt mai colerica de felul meu si imi sare usor tandara, dar la fel de repede imi si trece....Doar cu bataia nu sunt de acord de niciun fel, in rest e imposibil sa nu ne enervam....E imposibil sa nu avem momente in care simtim ca nu mai putem, mai ales ca ne ajunge si oboseala. Daca mai pui si cazuri in care nu dorm, nu mananca, sunt bolnaviori si stau si in arest la domiciliu din cauza vremii deci clar sunt maraiti.... e de inteles Asa ca eu va pup

Eu am plimbat copilul o ora , acum a inceput sa picure , e deja naspa rau afara . Am culcat deja piticul , astept sa vina si Tina de la scoala si ma duc cu fratele meu la spital ca a cazut ieri de pe scaun si il doare foarte rau spatele. S-a lovit exact unde a avut doua coaste rupte in urma unui accident. Nici nu a putut sa conduca la munca , a venit acasa si ma duc cu el saracul, ca e rosu la fata de durere

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza ma bucur ca sunteti mai bine

Kllemi,ALexia mananca azi supica de pui cu taitei si mamaligutza cu tocanitza.

Giuli cum faci fasolea verde cu pui?

Ange las' ca va recupera ea cand se face bine,hai fii tare

Didi nici Alexia nu bea ceai ,doar apa.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza multa sanatate fratelui

Dya multumesc ..cat despre nervi as putea si eu la fel de bine sa spun ca sunt o colerica,ma enervez ff usor si ridic tonul la fel de repede,daaaaar cu Andy am facut greseala asta,am tipat muult la el si eram mai mult nervoasa...se vede acum ,Andy e la fel ca mine:imediat se enerveaza,imediat are ceva de completat.
Cu Alexia incerc cat pot de mult sa fiu calma,bine ea e si fetitza,daca ridic tonul la Andy vinee fuga la mine si tre sa o iau in brate...asa ca incerc cat pot de mult,nu-mi ieses intotdeauna,da zic ca fata de cum erama cu Andy e muult mai bine
AA si inca ceva,cumea e ca la scoala sunt ff calma...ma descarc acasa din pacate

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, noi azi papam supa de curcan cu galusti si legumele aferente si felul 2 mancarica de fasole verde + curcan.

dididi, noi nu bem decat lapte, sucuri, apa, in ordinea preferintelor, precum si a cantitatilor....

babytza, nu chiar, mai are Robi de recuperat un dinte... el are doar 7.
sanatate multa fratelui tau, sper sa fie totul ok!
si mama ta? cum e cu dosarul ala pana la urma? ai vesti? Doamne ajuta sa fie bine, mereu ma gandesc la voi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Vad ca azi s-a gatit fasole verde.Noi tocmai am terminat-o si am facut o tocanita cu carne de vita.
Lumi,Giuli, piticii mananca 2 feluri la aceeasi masa? Si daca da, cam ce cantitate? Intreb pt. ca ma bate gandul sa-i dau si eu 2 feluri de mancare Evei,insa cu siguranta nu le va manca la aceeasi masa. Ma gandeam sa scot masa de fructe de la 12 si s-o inlocuiesc cu supa/ciorba,nani si apoi felul 2. Fructele as vrea sa le amestec cu legumele sau sa-i dau un fel de gustare/desert.Poate asa scapam si de blenduit fructe, ca legumele le mananca pasate cu furculita.

Didi, noi suntemin extrema cealalta.Eva bea in principiu ceai, rar apa,iar atunci tre' sa-i fie foarte sete.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andreutac, eu le dau singura de mancare, in 2 castronele, cu o singura lingura, asa imi e cel mai usor, nu fac pauze mari intre lingurite, ca ii apuca isteria... un castronel e cu supa, un castronel e cu mancarica, felul doi. fiecare hun papa 1/2 castronel de supa si respectiv 1/2 castronel cu mancarica. un castronel, plin ochi are cam 350gr, in functie si de densitatea mancarii. -/+ un iaurt de 150gr, ca uneori nu le ajunge...

noi avem practic 3 mese consistente si 2 gustari: lapte cu ceva (biscuiti, orez, taitei etc) dimineata, legume cu carne/peste/ou la pranz, si seara lapte cu cereale + bibe cu lapte simplu dupa. cele 2 gustari sunt fructe cu branza, (intre masa de dimineata si cea de pranz) si iaurt/fructe (intre masa de pranz si cea de seara).

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Giuli cum faci fasolea verde cu pui?

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Am taiat un piept de pui cubulete si l-am pus la fiert. Separat, am calit o ceapa, am adaugat cativa catei de usturoi taiati feliute, o cutie de rosii cubulete, morcov ras si cateva frunze de telina. Dupa ce s-a fiert totul am pus si bucatelele de piept de pui. Am mai lasat putin pe foc, timp in care am spalat fasolea (la borcan am luat nu cingelata) si am pus-o in oala. Am turnat deasupra sosul, am mai lasat putin sa dea in fiert si gata mancarica!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza las ca veti iesi afara

Dya de ce nici eu nu stiu, era frig si curent, de asta am zis ca practic eu vorbeam cu peretii...las' ca se face puiul meu bine, oricum nu o va mai vedea multtt timp de acum incolo

Lumi eu am incercat in zilele bune sa ii dau 2 feluri si oarecum am reusit, am hunii, ei chiar papa bine

Babytza multa sanatate fratelui , cum mai merge cu dosarul mamei?

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Gata terminat chiftelutele "a la Babytza"... astept sa se trezeasca puiu' sa vedem daca ii place.....daca nu, mam nenorocit ca altceva nu i-am facut....as mai avea o tocanitza si cred ca o sa ii torn si eu o mamaliga.....sa vedem...

GIULI, ANDY, LUMI m-ati omorat, copii vostri mananca 2 feluri de mancare la prinz???.....inseamna ca noi suntem cei mai praf???

ANGELINNA ce-ti face crinul??? cine a scos-o din restaurant, cand?? eu nu cred ca am fost pe faza...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput