Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange piticuta sa se faca bine.Trec ele toate e tare greu insa sa ii vezi bolnavi.Mai lasa cafeaua si tigara ca si asa esti obosita si eu zic ca iti fac numai rau.
Babytza nici Andrei nu papa mancare gatita la pranz si e tare greu uneori simt ca cedez eu nici cu chiftelele nu am avut succes.Cu trezitu noaptea si eu ma bucur ca azi noapte nu s-a trezit decat de 2 ori si atunci scurt asa cate 5 minute dar ziua e un chin mai nou sa il adorm dureaza si 1 ora sa il adorm.
Baby boy ce fain ca doarme Raducu asa mult oau ce fain 12 ore Andrei nu depaseset 9 ore noaptea.Deci ati inaugarat jacuzzi?
Babymom multa sanatate la Dragoselu

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La multi ani, Vladut!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange ..atata timp cat ia antibiotic nici pofta de mancare nu prea va avea.

Babytza ce tare David!

Lumifelicitari ptr dintzoc no.8...si noi tot asa

Alina stiu si la noi bate vantul//va .

Baby boy felicitari lu'Raducu..si ce copil cuminte ai!!Va lasa sa inaugurati jacuzzi

Musette....pai nu stiu sa vedem ce parere au si kupii

Ramo si sa treaca perioada asta urata.

Lavinia multa sanatate puiului

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Musette multam frumos !

Am facut Infanrix pana acum si intentia noastra e sa-l facem tot pe acesta..doar ca m-a speriat o cunostinta in week cum ca nu se mai gaseste ..nu am putut sa ma interesez ca eram la munte..azi am luat farmaciile Sensiblu si HELPNET la rand pe net ..sa vad ce si cum..se pare ca pe site-uri apare ca il mai au..offf...cand ies de la serv fug sa verfic...am pus intrebarea in cazul in care nu mai gasesc, sa cumpar totusi Pentaximul..

fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo eu zic ca nu trebuie sa te simti asa vinovata ca eu zic ca toate avem momente cand ne iesim din pepeni ca deh asta e astia mici au darul de a te scoate din nervio.Uite eu sunt prima care recunoaste public ca imi ies din nervi si mai ridic tonul si mai plang si imi vine sa ii dau 2 la fundulet si stiu ca nu ar trebui mai ales ca eu fiind cadru didactic am o rabdare educata de-alungul anilor dar noah asta e.Asa ca eu ma alatur tie si asteptam rosiile impreuna mamici nervoase ce suntem
Dididi ma bucur pt prietena ta dar ma gandesc si eu ca si Andrei pana pe la 3 luni cand au inceput sa il supere dintii dormea 5 ore legat de cand l-am adus acasa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Vlad Vasile aka Falkone!
Felicitari Raducu mergaretul
Lumi felicitari pt dintos si ...hai cu maselele!
Babytza nici Lucas nu mananca decat banane si cate o gura din toate...mai nimic!Are gingia umflata de nici nu mai stiu cand nazdravanului!
Musette noi ne apucam la anul prin mai-iunie nu mai vreau sa am burta mare(si multe kg) in timpul verii
Dididi eu ceai nu-i dau deloc, doar suc proaspat si apa.Mihail nu vrea sa bea suc sau nu-i dai tu?

Multumesc de raspunsurile in leg cu ficatul.O sa-i dau ficat din pui de tara...macar de-ar manca!
Sanatate puilor bolnaviori!
sot de Andy.p

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nausica

m-ai facut sa rad cu butoaiele...hihihi...

fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Didididi imi aduc aminte de perioada frumoasa a piticii mele cand era la fel ca a prietenei tale, moa ce zile

Dya stiu ca nu face bine insa mai am putin si dorm pe mine, pe de o parte ma simt si eu vinovata ca s-a imbolnavit...daca nu le-as fi permis sa o scoata din resutaurant era bine acum dar eram catalogata ca REA...cum o dai nu e bine

Nu arunc deloc cu rosii pentru ca am si eu asemenea momente...

Monyca.C uoff ce ti-e si cu cunostintele si fara stres

Bitza , ce mai faceti voi?

Andy.p stiu asta insa ma intristeaza ca a slabit putin

pot sa zic ceva de dulce lui soacra mea si lui tacsu

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Kllemi eu ii dau astazi lui Edi ciorba de pui si mancare de fasole verde cu piept de pui.

Urasc vremea asta!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ange ce sa facem?...ne uscam in casa! In rest,mucii sunt pe duca,mai am antibiotic pana maine! Crinul frumos sa-i treaca boala si sa nu mai faca!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput