Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor a facut vreuna din voi vaccinul PENTAXIM in loc de INFANRIX PENTA ?

e ok ?
am inteles ca se pot inlocui..

fericita 12+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele......babymom imi pare rau, cred ca acelasi lucru ma paste si pe mine si dabea am scapat de o raceala, de cateva zile stranuta aiurea..... ratusca mica sa se faca bine.....offff

babytza multumesc

FALKONE SA CRESTI MARE, SANATOS, VOINIC, VOIOS SA ITI ASCULTI PARINTII, SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME

Si copilul meu este atat de plictisit ca nu mai stiu ce sa ii fac... se duce la usa si incepe sa bata cu palmele in ea si sa tipe la noi ca vrea afara......cand vede ca nu obtine nimic pune capu in piept si pleaca suparata si ca sa ii treaca, ne-a disperat cu carticelele de la "adevarul" cu povesti.... ne pune sa i le dam ca sa le rasfoiasca....evident ca a si rupt o pagina din una.....ooffff ca nu mai trece vremea asta odata.....apropo voi ce a-ti mai gatit....adica voi ce da-ti azi puilor sa manance???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI VLAD DE FELICIA!!!
SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!! SA-TI TRAIASCA BAIATUL FELICIA!!

CD multa sanatate MilkuluiCum mai sunteti?

Angelynna ma bucur ca sunteti mai bineCrinuta

Ramona poate e de la vreun dintisorTu mai iei ceva vitamine?
Eu am inceput de sambata sa iau din nou. De data asa asta Centrum Materna..ca de Elevit m-am saturat

Babymom imi pare rau..sper sa nu raceasca Dragos

Nikole hai cu poze de la party

Claudinn voi pe unde sunteti? Cum a fost la Iasi?

Andy.P LA MULTI ANI!! Sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti multi ani de acum inainte alaturi de puiutii vostri!!

Babytzule imi pare rau ca n-ati avut o noapte linistita
Ce smecher e soricelul...he ..he..a vazut el undeva sa scuipe..zic si eu.

Anamona cand ai timp imi poti da si mie un pm please cum sa fac sa iau si eu filmul..ca n-am mai vazut un film...de secole

Noi am avut o noapte frumoasa. Raducu s-a culcat la 8.30 si s-a trezit dimineata la 9. Acum s-a culcat iar.
A fost cuminte si a lasat pe mami si pe tati sa inaugureze jacuzzi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Vlad
multa sanatate,fericire si noroc!

de Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

e ok ?

fericita 12+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Teoretic se pot inlocui dar nu vad de ce sa-l inlocuiesti mai ales ca acum se gaseste infanrix penta??eu una as merge pe schema pe care a facut-o de la inceput.Eva ce a facut, infanrix sau pentaxim?

Felicitari pt putzoi,nu cred ca am apucat sa te felicit.Si numele imi place

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza f tare ce face pustiul. De unde or avea ideile astea, ca nici noi nu ne batem sau sa zici ca il amenintam cu degetul. Altfel de ce sa ma vait, e destul de cuminte: nu intra in camere daca e lumina stinsa, nu deschide in bucatarie decat un sertar si o usa, la celelalte stie ca nu are voie decat daca il lasam noi; se joaca singur carand sticle pline cu apa de 2 l si/sau tarand un scaun dupa el. Sper sa nu zgarie parchetul; tati zice sa ii luam o tricicleta ca e mai sigur, macar nu ii vine in cap.

Lumi bravo hunului, are deci dintisorul no.8. Noi cred ca vom trece la maseaua nr.3.

Intrebare: mai sunt copii catr nu beau decat apa: adica nu sucuri, nu ceai?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

sot de Laura
Laura deci se lasa cu restaurant...poate si niste rufe

Babytza ,bine ca mi-ai amintit de ecco,ii stiam,sunt f frumoase cizmulitele,aduc mult cu cele de la geox da acu sa vedem la ce preturi sunt.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza ici multi, ma tine tare cafeaua si tigarile, in rest sunt cam varza…ne revenim noi
Tare soricelul

Babymom multa sanatate lui Dragos si sa va reventi repede

Luminita felicitari pentru dinte , sa iasa maselutele fara probleme

Cand am vazut stirea cu bebe efectiv nu mai respiram, doamne ce o fi fost in sufletul mamicii, ma bucr nespus ca a scapat cu viata

Alina

Kllemi si a mea zapaceste cartile, i-am cumparat una cu file groase cartonate si roade la ea intr-una, restul le scoate si eu le pun la loc

Cristina moa ce noapte ati avut , tot asa nopti de acum incolo

Didididi a mea are perioade cand bea doar apa sau suc sau ceai…, sa vina fara galagia maseaua nr 3

Pitica doarme, azi de dimineata la aerosol a adormit cand ii leganam si cantam , insa la aspiratul nasului e un chin

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

e ok ?

Noi am facut Pentaxim in loc de Infarix Penta. Am mai multa incredere in Pasteur, dar n-am vrut sa o intep de doua ori, asa ca am ales Infarix Hexa. Acum vom face again Pentaxim. Dupa parerea mea nu este nicio diferenta. Nu cred ca unul le invecheste in butoaie de stejar si altul in artar, ca la whiskey, ca sa fie diferenta de producator.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Am uitat sa va povestesc. Am o prietena cu o bebelina de o saptamana, s a nascut marisoara pt o fetita cu 50 cm si 3400g, care e o minune de copil. Mananca numai de 2 ori pe noapte (san) si ziua are cel putin un somn de 4 ore. M am bucurat foarte tare pentru mamica. Are un inceput promitator. Cand ma gandesc ca al meu se scoala acum de cel putin 2 ori pe noapte .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput