Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 8
cristineescu spune:
Hm, cantitati...eu m-am resemnat, il las in pace. Harri a ajuns sa pape cate 100 ml - max 150. Oare e asa de bun laptikul de la mine ca nu e sub greutate?
Am dat-o pe finger foods cat pot pt ca vad ca-i place sa se hraneasca singur. Omleta o papa singurel. Ieri m-am amuzat cum lua el orezul bob cu bob si-l ducea in gura.
Nu stiu in schimb ce sa fac sa pape fructe. Ii lasa "in drum" farfuria cu fructe taiate felii si nici nu se apropie. Fructe pasate nicicum.
Diddidi, si noi fara ceai si fara sucuri, doar apa si tzitzi.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
Didididi spune:
Miruna multumesc, esti foarte amabila! Sincer, eu speram la un alt raspuns, nu de alta dar am si eu nepot de 3 ani si 3 luni care mananca inca noaptea. Speram sa fie unicat . Dar am o intrebare: totusi cum rezisti doamna? Sau de aia te ai gandit la bb nr 2, ca daca tot nu dormi...
Andreea, mama, dar cat papa la o masa obisnuita Eva? Ca la unii din colegii de odisee, gustarea asta pe care o vrei tu se numeste ca ei chiar au mancat fooarte bine.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
sunt bogata! (vorba lui nikole). azi mi-a intrat indemnizatia + suplimentul pentru gemeni, in sfarsit!, retroactiv din iunie(atunci s-a votat legea...)!
ma duc sa-i sparg pe toti!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
Didididi spune:
Bravos, Lumi! Sparge i pe toti!
Dar ca adusesi vorba de indemnizatie, voua va vine alocatia in oct pt luna septembrie? Intreb ca mi am facut in sfarsit saptamana trecuta socoteala si daca adun sumele din septembrie 2008 pana acum mi ar iesi o luna lipsa. Sau astia sunt idioti si tb sa sun/trimit sot iarasi. Nu de alta, dar alocatia am primit o prin febr, indemnizatia mea prin iunie, milionul pt ca m am intors la munca banuiesc ca tot cam atunci. Ca la mine nu au scris defalcat ce reprezinta incasarea, ca de daca le facem numai presati, ne incurcam.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 andreutac, eu le dau singura de mancare, in 2 castronele, cu o singura lingura, asa imi e cel mai usor, nu fac pauze mari intre lingurite, ca ii apuca isteria... un castronel e cu supa, un castronel e cu mancarica, felul doi. fiecare hun papa 1/2 castronel de supa si respectiv 1/2 castronel cu mancarica. un castronel, plin ochi are cam 350gr, in functie si de densitatea mancarii. -/+ un iaurt de 150gr, ca uneori nu le ajunge... noi avem practic 3 mese consistente si 2 gustari: lapte cu ceva (biscuiti, orez, taitei etc) dimineata, legume cu carne/peste/ou la pranz, si seara lapte cu cereale + bibe cu lapte simplu dupa. cele 2 gustari sunt fructe cu branza, (intre masa de dimineata si cea de pranz) si iaurt/fructe (intre masa de pranz si cea de seara). Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 prima aniversare beculete _ "Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea! Si nu uita: Stelele care cad, nu pier Stelele care cad, se duc pe un alt cer." |
Luumii!
Nu mai zice, ca devin de-a dreptul invidioasa! Si panicata! Si disperata! Si ti-l trimit pe Dragos la tine sa-l inveti sa manance!
Pai Dragoselu' mananca ( oare? ) la o masa principala ce mananca hunii la o gustarica!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
andreutac spune:
Didi,in general mananca cam 200-220gr/masa. Cantitatile pe care le-am spus referitor la gustari sunt estimative, n-am mai urmarit ce cantitati mananca de ceva timp, dar avand un vedere ca un iaurt are 150 gr,dc mai bucatele de fructe ajungem pe la 200.
Nocom,mie mi se pare aiurea sa-ti zica, ca nu-i trebuie supa/ciorba. E adevart ca felul 2 e mai consistent, caloric vorbind,dar totusi...
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
luminita2008 spune:
dididi, alocatia pe oct tre' sa vina in oct. imi aduc aminte, cand am nascut, am primit mai intai alocatiile, pe luna in curs de fiecare data.... la mine asa e, da' sa-ti mai zica si fetele, poate sunt eu un caz fericit... oricum, suna-i, rau nu are de ce sa fie.
babymom, n-ai de ce sa fii invidioasa sau disperata... eu am avut noroc, n-am facut absolut nimic diferit fata de tine sau alte mamici, sunt sigura. asa sunt ei, mancaciosi, cre' ca-i seamana sotului, ca eu am fost un copil mofturos, mereu alerga mama dupa mine prin casa cu lingurita, chiar imi amintesc unele faze... mi-e chiar putin teama sa nu se ingrase la cat mananca, desi la cat alearga, se duc ele si caloriile. (sper).
vreau sa le iau hunilor papusi, speciale pentru teatrul de papusi. eu cochetam cu ideea demult, dar vad acum ca le si place... in loc de papusica, am folosit o soseta cu degete, din acelea cu dungi f viu colorate. le aratam partile corpului si ma maimutaream de numa'... am ras de ne-am spart toti 3.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
bitza2008 spune:
Dididi nu primesti bani pt ptima luna,dar primesti cand face copilul 2 ani pt acel septembrie,deci se fac 24 luni...sper ca m-am exprimat coerent.
De mancat...hmmm de cand cu dintii n-are nici o regula,nici o masa ca lumea,abia de se atinge de mancare doar finger food.
Somn...eu n-am dormit niciodata o noapte cap coada de cand am nascut...iar acum suge toata noaptea,nu cred ca da drumul la tzitzi...
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Nausica spune:
Fetelor, daca vreti ceva de la Mothercare, astept comanda voastra pe PM. Eu vreau sa comand de vreo 100 euro, mai vrea o prietena de-a mea inca pe-atit cel putin, deci se aduna. Tot pe PM vb si de organizare. Saptamina asta as vrea sa dau comanda, ca nu mai am cu ce imbraca cupilu.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
bitza2008 spune:
Luminita esti bogata!!!! Spor la cheltuit!
Babytza sanatate fratelui!!!
300 unde esti?? Need help!!
Care aveti reteta de musaca pt bebe a la Babytza??Dati-mi si mie,va rog!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL