Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 18
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu aaa....io am fpost prea mica...sa semnez ceva undeva. carla,mami de putoiu sasha |
Daca chemi Itm-ul, va trebui sa platesti si tu impozitele datorate la suma reala, retroactiv, nu numai firma
Cu partea cealalta, cu evaziunea, nu ma bag in discutii,aici. Daca vrei pe Pm, ok, dar ca sa obtina un credit majoritatea firmelor declara cifra de afaceri si profit mai mare, deci si taxe mai mari o perioada
Ma rog, ideea este urmatoarea: ai avut avantaje si ai intrat si tu in jocul lor cand puteai sa demisionezi daca nu erai de acord cu modalitatea de lucru, acum nu le mai ai si vrei sa te razbuni. La ce ti-ar folosi? Intelepciune iti doresc
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Buna si de la noi. Biancu face febra na numai spre seara si se face rosie in obraji. Mda alti dinti banuiesc io ca altceva n are. La pozele lui Nicolici am vazut un calutz. Il are cineva? De unde? Cat etc ![]() Calutzul este acestea http://family.webshots.com/photo/2904288230103956310tDGKUg La multi ani Vlad . Felicic sa iti traiasca vionicul si sa te bucuri de el. babymom75, fromos foc Victor ![]() Nicolici super super petrecere, tort si nu in ultimul rand printzesa ![]() Lumi pi voi papati nu gluma mey ![]() andy La multi ani sotiorului ![]() SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Noi avem calutul. Dar este pe albastru. Radu e super incantat de el :)
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
claudinna spune:
eu cred ca rotonelu glumea
sau ma rog, a zis asha, sa se descarce
rotonelu si daca ai plecat pe dumul asta, nu te mai uita inapoi!
important este sa cauti de lucru si sa nu-ti pierzi speranta ca vei gasi ceva mai bun!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
aaa, baby_boy, cum a fost in jacuzzi??![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
babytza spune:
Neata duamnelor 
Dau si eu o cafea mare
si niste pepsi
pentru Lumi si cine mai pofteste 
lavida ce frumos il striga pe tati 

claudina cautam la Kaufland si daca nu gasim te anunt 
Vai cat de dulce e Razvanel 

Pinguinul de el ![]()
Ce de patanii cu nunta ![]()
![]()
Bine ca s-a rezolvat totul pana la urma 
ratonel imi pare rau de job.
Acum ai mai mult timp pentru putzoi pana gasesti altceva 

La multi ani Sergiu !!!!!! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos !!!! Lucutta sa iti traiasca puiul !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Aaaa uitam
: a dormit bine piticul , s-a trezit la 6.30 sa pape si a mai dormit pana la 9 

Nocom e posibil sa ne coste mai putin transportul , dar in farmacii nu va gasi tot ce vrem noi, stiu cat a cautat Simo sa ne ia pastilutele.... Ar trebui sa faca comanda pentru noi tot de la ei de pa site ....asa ca e mai mare daraua zic eu...oricum daca suntem mai multe la comanda nici nu o sa simtim transportul asa tare 
Babytza si puii
Valentina
David
Nausica spune:
HELP!
Se pare ca prietena mea va naste lunea viitoare, deja bebe are peste 4 kg si nu poate sa mai astepte. Claudinna sau Andy.p, se poate sa trimita una din voi scoica prin curier? Pe cheltuiala lor, evident. Dati-mi raspuns pe PM, merci mult.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
claudinna spune:
La multi ani Sergiu!!
CD, cum mai e Mikul azi??
blog cu basca
Codruta27 spune:
Buna dimineata si de la noi, dupa 1000 de ani!
Citesc cu constinciozitate tot ce se scrie, dar e mai greu cu raspunsurile. In fine, daca tot s-a facut frig si intram si noi mai devreme in casa, o sa am mai mult timp si de forumit.
AM vazut fotografii, filmulete, progrese uimitoare. Este extraordinar cum trece timpul. Ma gandeam ce faceam anul trecut invremea asta si ce facem acum!
Ratonel, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta cu jobul tau. Iti doresc mult succes!
Vladut a implinit un an, bine luna trecuta. La momentul acela avea 11,4 kg si 80 cm. Are 12 dinti si nicio masea. Vad ca e in trend cu dusul noaptea la dicoteca. Cate 2 ore se foieste, se rasuceste, bea lapte, rade chiuie, mataie, le face pe toate! Distractie in toata regula.
Tocmai s-a trezit! Promit sa revin mai tarziu!
Sa aveti o zi asa cum v-o doriti!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
bitza2008 spune:
Neatza!
Giulianna,Claudinna multumesc de retete cu praz
E musai sa mai cumpar praz sa fac de toate felurile,cat nu e sotul acasa ca lui nu-i place.

Angelynna ma bucur ca e spre bine Crina!
Ratonelule multa bafta iti doresc!

La noi ploua iar
deci iar suntem sechestrati in casa!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

de
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole