Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
mama, dar mai vorbesc mult singura???
nu mai e nimeni pe aici???
trezireaaaaaaaaaa!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ratonelu spune:
buna dimineata,
clau, nu essti singurica

iertare ca n-am mai scris ....chestie de serv
aaa...tocmai mi-am dat demisia....
d c?
ca
am fost anuntata aseara ca mi se mareste fisa postului si mi se micsoreaza ..sal....cu aproape 60%
ceva logic?dupa 8ani juma de "daruire"?
anul trecut, gr
avida fiind, lesinam la serv...si imi reveneam si nu plecam acas'...ca"am treaba", inchidere de luna...
deci, aviz celor k mine.
ce-mi reproseaza profesional? n-au stiut sa-mi raspunda....ca n-au ce.
si gata cu sub asta.
v-am pupat......
felicic76 spune:
neatza!
Si noi pe aici, claudina, dar mic-dejunim
si avem mainile ocupate.
ratonelul: cum micsorare cu 60%?
nu am mai auzit asa ceva, am auzit de micsorari intre 10 si 30 %, cred ca postul tau il dau altcuiva![]()
claudinna spune:
off, rotonelu!
bafta multa!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ratonelu spune:
felicic, ce mai conteaza?
ieri am plans.,....pt cs sunt genul f sufletist(mareeee prostie!), atatia ani ...m-am implicat f mult in tot ce-am facut.
dar , gata! ultimul lucru, respectul de sine, nu trebuie sa ni-l pierdem! cu banii pe care mi i-au oferit, o vanzatoare cu experienta....e tare!..aaa...si nici macar pe cartea de munca nu mi-i dau!
deci, inca o data, aviz celor k mine... m-am jucat cu sanatatea mea si a copilului.... 
ratonelu spune:
aaa..si daca tot plec...as putea sa fac niste sesizari la itm cum ca toti angajatii au 2ore pe cartea de munca si pe pntajul electronic(de, daca nu s-au multumkit cu banala condica) as putea sa zic de cateva puncte de lucru ce functioneaza noaptea ca n-au autorizatii, as putea sa chem o garda...sa vada o evaziune fiscala de anul trecut....pt ca altfel nu luau credit de la banca..
aaa....io am fpost prea mica...sa semnez ceva undeva.
as putea sa-mi umplu timpul liber ...cu ceva interesnat, nu?![]()
Didididi spune:
Carla, imi pare rau sa aud asta. Si eu cred ca nu stiau cum sa scape de tine. Legat de ce au facut ei, nu stiu daca e chiar o idee buna sa le bagi bete in roate. O sa te consumi si mai tare.
Ada si al meu a plans rau aseara. I am dat pana la urma niste nurofen si a reusit sa adoarma in final. Mie mi a adus sora mea niste siropel de care povestea piersicutza, dar nu stiu cat de bun este. Si nu stiu ce sa fac.
Legat de alocatie, stiu ca nu dau din prima luna, ca nici eu nu am pus luna august cand am nascut. Trebuie sa il conving pe sot sa se duca la ei sa vada ce se intampla. Parca drepturile banesti le puteai cere in 3 ani, dar cu astia e mai bine sa te duci din timp.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu aaa....io am fpost prea mica...sa semnez ceva undeva. carla,mami de putoiu sasha |
Nu ai putea pentru ca ar insemna sa te cobori la un nivel chiar mai jos decat al lor. Sau da ai putea daca esti dispusa la asta. Pe principiul ai tacut cat ti-a fost bine ori taci si acum ori iti pui poalele in cap dar te gandesti ca la urmatorul job recomandarea nu va fi chiar pozitiva. Mai exista si calea legala, da-i in judecata sa iti plateasca daune, tu stii daca ai cum sau anunta-i ca le chemi garda, itm-ul si ce ai mai zis.
Nocom spune:
Neata,
Sarumana de cafea claudinna FFF tare Razvanelu pinguinul, ma bucur ca toata agitatia de la Iasi s-a terminat cu bine!!! 
Eliza esti mortala!!!
Ce glasuc frumos au ei acum... cand sunt mici.... Felicitari pt primii pasi!!!!
babymom ai niste copii fffff frumosi, si Dragos si Victor sunt 

Dra parca nu prea seamana intre ei...
Iar costumatia pentru piesa a fost de maaaare angajament!!!! Felicitari!!
gaia si eu vreau pastilute de dinti, dar te rog mai pune inca o data site-ul sa mai vad si altele.... BTW, eu am rude in SUA, ne ajuta asta cu ceva? E mai ieftin sa ni le cumpere ei si sa ni le trimita, sau nu e mare diferenta??!?!?
Ma asteapta o cacacioasa, asa ca.......fuuuug
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI