Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 16
lavida spune:
Sunt asa de mandra de fetita mea ca imi vine sa o mananc!
Sunt sigura ca ma intelegeti, doar toate simtiti la fel pt puii vostri.
Noapte buna!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
babymom75 spune:
Dragos s-a trezit pe la 12:30, din cauza mucilor, cred, cert e ca acum e cel mai vesel copil. Nici gand sa vrea sa doarma! Si e trecut bine de ora 1... Si io ce fac acum?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
CosmyB. spune:
Laureta am vazut si eu intr-un magazin magarusul sau calutul acela din poza cu Ada, era 45 ron, nu i-am luat m-am gandit ca daca nu face nimic nu o sa fie pitica entuziasmata..
Babymom e asa dulce Victor 

Te-ai culcat? 
lavida
printesa scumpa, cum il striga ea pe tati 

in legatura cu bubitele, pediatra a zis ca sunt de la mancare sau de la laptele meu
dermatologul a zis cu totul altceva.. sotul are asa ceva pe brate, f putine, dar sunt si cica ar fi ereditare..
LE: Cuscra sanatate fratelui tau
si o mie de pupici soricelului, sa treaca greva foamei si sa ne minunam iar de cat papa 

babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Babymom e asa dulce Victor ![]() ![]() Te-ai culcat? ![]() |
Cosmy, nu m-am culcat, desi as face-o, da' nu ma lasa Dragoselu'. Ma leagan cu el in brate pe scaunul din fata computerului, doar, doar o adormi...
Tu cum de n-ai somn la ora asta?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Gata! A adormit!
Noapte buna tuturor!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
...si buna dimineata!!
pentru toata lumea!!
sa incep cu calutul: are si Razvan, ii place sa-l calareasca vreo....10-20 de secunde...dar il controleaza daca are ochi, urechi, coada...stie ca tr sa-i zici "diii!!"
in fine, l-am luat din Kaufland si cred ca se gaseste prin toate hipermarketurile. a fost vreo 45 ron, acum vreo 3-4 luni
se mai gasesc si in magazinele cu haine/jucarii pt copiii. l-am vazut si la Caracal prin magazine mai asta vara...de atunci nu m-a mai interesat
daca nu gasesti si mai au astia pe aici, va ajut, ins acred ca e un pic mai scump decat in hipermrkt
noi avem galben, dar aveau si rosu/albastru/verde
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Doamne, cat e de scumpa Eliza!!! m-am topit! ma omoara glasul asta dulce al lor! iti vine sa-i mananci!!
felicitari si pentru mers!!!
babymom, dulce foc Victor! i-ar in pantalonii aia, m-a dat gata!! imi plac la nebunie! si cu ciorapii aia lungi, e de acolo, din piesa, clar!!
sanatate multa lui Dragos!!
bitza, am si eu o reteta www.okey.ro/claudette/index.php/placinta-cu-praz.html" target="_blank">cu praz aici
am facut-o de cateva ori si chiar uitasem de ea
e cu fulgi, nu cu faina
mancare de praz fac precum o tocanita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
claudinna spune:
babytza, n-am citit din urma, asa ca nu stiu ce a patit fratele tau, dar sper sa fie bine!! sanatate multa!!
Cuscra, ce a patit Crina?? ma bucur ca e mai bine!!
blog cu basca
claudinna spune:
avem si noi un filmulet![]()
ca poate vreti sa faceti inviorare de dimineata: Unu-doi!
LE: da, manca gris cu lapte direct din oala![]()
blog cu basca
claudinna spune:
am pus aici cateva poze de la Iasi
ma rog, nu se vede ca am fost la Iasi
ca deh, acolo ne-am dus pt o nunta, n-am apucat sa ne plimbam
oricum, Iasul l-am mai vazut acum 2 ani si imi place tare mult!
asha: tam-tam mare ca plecam la nunta...bagaje, sot ocupat, copil cu tot ce presupune...deci eu a trebuit sa fac bagaje, mancare pt drum...bla, bla...
ajungem la Vaslui, la rude, ne cazam....scoatem lucrurile din masina...asta vineri seara
sambata dimineata, relaxati, bem cafeaua, mancam si sa ne pregatim de plecat la Iasi, unde era nunta...numai bine, ca incepea la 5 cununia...
si-mi caut costumatia...constat ca am uitat-o la Caracal! imi creste tensiunea...dar ma calmez, mai aveam 2 tinute, nu de preferat, dar in lipsa de altceva....
merg in camera sa-l culc pe Razvan...imi arunc ochii la dulap, unde erau agatate umerasele...si vad un umerash de lemn...hm, hainele de nunta nu aveau umerase de lemn....costumul sotului ar trebui sa fie pe umerasul cu pricina...ca era invelit intr-o folie de la curatatorie...dar costumul abia luat de la curatatorie era pe umerase de sarma....brusc mi se face rau! realizez ca in loc sa iau costumul am luat haina de iarna!!!! pentru ca avea tot husa de folie, ca la curatatorie, pentru ca avea agatata de umerash o cravata pe care sotul a pus-o acolo cand a dus costumul la curataorie..pentru ca, pentru ca....simteam ca lesin...ies disperata din camera si-i spun...el f senin, ca se imbraca in blugi...la nunta....eu in tzoale de seara, el in blugi...mor!!
vine socrul cu salvarea: mergem in orash si-ti iau eu un costum! pe mine nu ma consoleaza, ca stiu ce greu gaseste costume pe masura lui, plus ca era sambata, plus ca stiu eu ce magazine au astia in Vaslui??!
treaba e ca pana la urma si-a luat costum, acceptabil ca pretz (oricum i l-a facut tac-su cadou) si i-a venit ff bine!!
dar emotiile!!!
blog cu basca