Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 15
laureta spune:
Buna si de la noi. Biancu face febra na numai spre seara si se face rosie in obraji. Mda alti dinti banuiesc io ca altceva n are.
La pozele lui Nicolici am vazut un calutz. Il are cineva? De unde? Cat etc
Ca Biancu a fost cand am fost la cineva a plecat cu urlete de acolo ca vroia calutzul
Calutzul este acestea
http://family.webshots.com/photo/2904288230103956310tDGKUg
La multi ani Vlad
. Felicic sa iti traiasca vionicul si sa te bucuri de el.
babymom75, fromos foc Victor
Nicolici super super petrecere, tort si nu in ultimul rand printzesa
Lumi pi voi papati nu gluma mey
andy La multi ani sotiorului
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
gaia.nevia spune:

sot de Laura!!! Sa fie sanatos si voios! (nu mai zic de rufe, ca de aceea se spala in familie...
)
Feli, si Radu a mancat porcus domesticus, si anume din conservele pentru bebelusi produse de Carrefour, cu porc, dupa 8 luni... (buuune...)
Raducului tocmai i-a spart un premolar, ceva mare, coltos, taios si se pare foarte dureros. Din cand in cand se aseaja intr-un colt si trage un urlet de ti se rupe inima. Traiasca pastilele de dinti... ca nu stiu unde ajungeam altfel.
(apropos de asta, va rog dati-mi PM cine vrea, cate vrea, si daca mai vrea si altceva de pe siteul cela)
mamicile.
Babytza,
multa sanatate lui fratelino!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
kllemi spune:
laureta noi avem un calutz asemanator ca l-am vazut si noi la "ferme animalelor" si la fel a fost innebunita dupa el.....cica se gaseste numai pe la munte.....daca ajungi pe acolo au cei care sunt cu tot felul de artizanate, la popasuri, sau se mai pot gasi pe net dar sunt foarte scumpi........de ex: noi am gasit pe net cu un mil. si de acolo ni la luat cineva cu 25 de lei
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nausica spune:
Felicia, este absolut mortal Vlad! Nu-mi vine sa cred cit a crescut. E barbatel in toata regula.
Si pe Karina am admirat-o, mai, mai, ce frumusete.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
laureta spune:
Haoleuuu. cine se duce la munte sa imi ia si mie caluuutz
Kllemi multumesc pt pont
Babytza cum e fratiorul?
gaia felictari pt dintzoc
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Hello 
Am stat la urgenta de mi-a venit acru....in spitalele noastre e foarte multa nesimtire....daca nu esti pe moarte greu esti bagat in seama
Din fericire nu are coastele rupte, i-a dat repaus 7 zile. Vom reface radiografia vineri pentru a fi siguri ca totul este ok.
Am facut si eu o ecografie ( ca tot ne plictiseam pe acolo
) si mi-a zis ca am ficatul foarte marit. Chiar m-am simtit rau in ultima vreme si tot vroiam sa fac eco dar nu aveam timp... Am luat o trimitere de la medicul meu de familie (ca am ajuns si la ea azi) si miercuri o sa repet ecografia. intre timp mi-a spus sa imi iau Essentiale si sa iau cate 3 pe zi.
Cu dosarul mamei nu am inca nicio veste
Sper ca aceasta lipsa de noutati sa fie in beneficiul nostru si cineva sa lupte pentru drepturile noastre...Eu inca mai sper la un raspuns pozitiv 
In seara asta copilul meu cel mic s-a culcat (din nou) nemancat
Nu a fost chip sa ii dau laptic.
Kllemi drepturile de "autor" pentru chiftelute ii apartine Cristinei 
Iaurt cu fructe i-am dat de la Milli , din cele Bio le-am incercat pe toate care erau cu bucatele si pe cele de la Humana si Nestle.
Nocom in timp ce asteptam la dr de familie am citit putin forumul. Am citit mesajul tau si am votat repede pestiucul ![]()
Lumi imi pare rau ca ati testat Arnica
Sper sa nu o folositi des 

Vorbiti de cantitati papate la o masa ???? Obisnuiam sa uimim audienta cu cat papa piciul la o masa. Acum o uimim la fel : 15 g la o masa
Si asta in zilele bune
Fructele le papa bine, a ramas la 200-250 cele pasate plus mar/para/piersica bucatele. Banana era la gustarea de dimineata in drum spre parc, acum o uraste....
Cuscra o mie de pupici pentru tine si printesa mica 

Mi-e dor de voi , mai pune niste poze, o filmare ceva 
niko bine ati revenit
O sa te rog si maine sa mai pui link, sunt rupta de somn acum si nu vreau sa ma uit pe fuga 
claudina felicitari de dintisori si maselute !!!!!!!!!! 

Feli deci nu s-a lasat sotul pana nu i-a luat masinuta ![]()
![]()
![]()
![]()
Ramo te-ai lovit sau ai fost doar amuzanta ???? ![]()
![]()
![]()
![]()
Roxi multa sanatate, sa nu mai aveti probleme cu burtica 

Lavinia si noi tot pe la 9 kg eram la un an
Acum mi-e frica sa il pun pe cantar....Probabil a slabit...
lavida felicitari Elizei !!!!!!!!!!!! 

Lavinia e un dulce Victor mic mic !!!!! 

De o luna caut si eu calut ca ala
Cine ne aduce si noua ???????? 

Mai stiu vreo 3 mamici care vor
Facem comanda serioasa
A primit o mamica unul in parc de la nasica pt puiul ei si s-au distrat copiii o ora pe el cu randul ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
babytza incearca la "ferma animalelor" din com. pantelimon ei vroiau sa aduca si spre vanzare, poate cine stie.....au adus....
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
laureta, calutul din poza cu mine
este recuzita la centrul de joaca...
pe Radu nu l-a interesat deloc, pentru ca nu face nimic. Nu se leagana, nu poti umbla cu el in spate...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
laureta spune:
Noi vrem caluzu neaparat, e bun de ros urechiile macar
Asa ca cine gaseste sa ne anunte si pe noi, vrem doo bucati, una Biancu una ginerica ( e logodita deja ) ca na tb amandoi alfel se bat![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole