Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
CD multa sanatate Mikului 
Kllemi ai spart banii ha ![]()
Felicic esti moratala mami cand scrii, ai un fel aparte de a ma inveseli oricand si oricat, toata stima si multi pupici pt voi si Dna Vio
, si Crina a mancat sarmale cu carnita de porc
, ardei umpluti si rosii umplute 
Bitza am facut si eu budinca, tare buna e
, reteta cu praz nu prea stiu din pacate
, am facut o singura data sarmale invelite in praz
Babymom tare frumosi pantaloni la fel si protagonistul
, poate ai ocazia sa il pozezi si pe Dragos
. Am salvat reteta 
Anamona e mai bine, azi a facut putina temperatura dar s-a rezolvat, nu prea mai haraie in schimb are tuse multa in gat…da’ va trece si asta,
ici si multumim
Lavida felicitari Elizei pentru primii pasi 

Paula-Laura felicitari pentru Bilant 
Babytza unde esti? Hai la o sueta ![]()
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babymom75 spune:
si daca tot m-a lovit nostalgia... i-a uitati-l pe Victor mic. Nu mai stiu exact cat avea aici in poze, dar oricum, in jur de 1 an - 1 an si 2 luni.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
elly_16 spune:
LA MULTI ANI Vlad, sa cresti mare, sanatos, norocos si inconjurat mereu cu dragoste de cei dragi!!!

LA MULTI ANI pentru sotul lui andy_p!!!

. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa fiti mereu o familie frumoasa si unita! Petrecere frumoasa!
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 si daca tot m-a lovit nostalgia... i-a uitati-l pe Victor mic. Nu mai stiu exact cat avea aici in poze, dar oricum, in jur de 1 an - 1 an si 2 luni. Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
cat de scump e

de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare suntParticipam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
kllemi spune:
BABYMOM vai cat este de scump VICTOR 
......apropo acum ca am implinit un an tot 2 oua pe sapt trebuie sa dam sau mai merge unu.......sau cum este mai bine????
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 [quote] Ma puteti ajuta cu o reteta de mancare cu praz???Vreau sa fac maine. FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
Mancarica de praz cu masline

Cred ca maine fac si eu, masline am...imi mai trebuie prazul
Tai prazul rondele si il calesc in putin ulei impreuna cu doua cepe. Cand capata o culoare aurie pun apa cat sa le acopere si las sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat adaug rosii cubulete. Intre timp oparesc maslinele si le pun si pe ele peste sos, picur putin otet sau zeama de lamaie, sare, piper si gata mancarica!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui lavida Azi Eliza a facut primii pasi singurica!!! ![]() |
Feliciatri, Eliza!

Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
andy.p spune:
Culcat gaza,Andy doarme de la 10....sotzul se sarbatoreste prin munca,face rapoarte inca,il mai astept un pic si apoi ma bag la somn![]()
Lavinia cat e de dragutz Victor
,d-ne nu-mi vine sa cred cand ma uit la pozele lu'Andy de cand era mic,cat a crescut si cat s-a schimbat.
Bravooo Eliza
Elly
Roxana multi
ici Mikului.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CD27 spune:
LA MULTI ANI CUSCRULUI! Laura sa-ti traisca sotzul, sa va bucurati impreuna de copii
Bravo Eliza
Mami de Mikul Robert Constantin

lavida spune:
CosmyB, si ELiza are niste cosulete asa cum le-ai descris tu pe obrajori dar nu le-am dat atentie pana acum... M-ai pus pe ganduri.
Nikolici, e superba printesa ta!
CD27, nu fii suparata, pt noi bariera era la 9 kg si abia azi cand am cantarit-o doar asa, de control, am descoperit ca in sfarsit are 9 kg!
Asta la 1 an si 3 sapt. Dar e inaltuta, are 80 de cm.
Kllemi, Angelynna, Babymom, Andy.p, CD27 mersi pt felicitari!
Babymom, super dragalas si frumos Victor! Si imi place camera!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)