Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 13
anamona spune:
babymom, multa sanatate lui dragos
vicor arata super bine in panatalonii aceia :) e tare dulcic :)
baby-boy
angelynna, cum mai e crinuta?
lavida spune:
Azi Eliza a facut primii pasi singurica!!!
Ieri a inceput sa mearga tinuta de o singura manuta (adica se mai agata putin de degetul nostru). Pana acum mergea tinandu-se cu amandoua, cum incercam sa-i dau drumul la una, se oprea.
Sper sa nu-si piarda curajul zilele urmatoare si sa reusesc sa o si filmez.
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 deci: suntem primii care au gustat din infectul porc sau doar ne laudam? |
Feli, ba te dezamagesc. Si noi ( adica Dragoselu' ) a gustat. Pai nu ma plangeam io in urma, asa... prin august ca nu mananca nimic omuletu' meu si ca la un gratar intre prieteni, de disperare i-am dat si a papat nimic altceva decat pastrama de porc, super sarata si condimentata. Si cat avea atunci? Nici 11 luni implinite inca!
De atunci am mai repetat experiementul, tot asa din disperare cu o sarma facuta cu carne de porc, data prin blender. Mancarea sanatoasa sa traiasca!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Paula-Laura spune:
Buna!
Vlad zis Falkone sa cresti amre si nazdravan, sa o tii pe mami in priza in continuare
Noi am fost azi sa facem vaccinul (infanrix) si...nu il aveau pe stoc, asa ca am scapat (deocamdata). Dar am facut bilantul la 1 an : 11,42 kg si 82 de cm (e adevarat ca mancase inainte sa intram in cabinet, dar oricum peste 11 kg)! Are mama baiat mare :)
ce de pui mergareti! sa vedeti ce conditie fizica o sa avem in viitorul apropiat
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Ma puteti ajuta cu o reteta de mancare cu praz???Vreau sa fac maine. |
bitza, eu am o reteta cu praz, singura de altfel, e un fel de sufleu la cuptor cu paste.
Ingrediente:
- 400g carne tocata de porc/amestec;
- 1 pachet paste ( din acelea patrate late );
- 1 borcan ciuperci;
- 1 morcov ras;
- 1 fir de praz;
- 1 ardei ( preferabil rosu );
- 3-4 oua;
- 2-3 linguri smantana;
- bulion, sare, piper, ulei.
Se taie prazul rondele, ardeiul cubulete si se pun la calit in putin ulei impreuna cu morcovul ras; dupa 1-2 min. se adauga si carnea tocata si se lasa impreuna in suc propriu pana scade apa; la sfarsit se adauga si cipercile maruntite/intregi, dupa preferinta si bulionul ( nu mult, 2-3 linguri ), lasandu-le inca putin sa dea inca un clocot impreuna.
Separat se fierb pastele, se scurg, se amesteca cu maglavaisul rezultat mai sus, se pune totul intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Se amesteca ( cu blenderul ) ouale, smantana, sare si piper dupa gust (+/- oregano/busuioc ), se toarna peste compozitia din vas si se dau la cuptor pana se rumenesc usor.
Rapid, gustos si, la noi, de mare succes!
Vacanta 2009
kllemi spune:
BITZA sar'na mult.....da asta vroiam
LAVIDA super, super -am mergareatza...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babymom75 spune:
citat din mesajul lui anamona babymom, multa sanatate lui dragos vicor arata super bine in panatalonii aceia :) e tare dulcic :) |
Multumesc, Anamona si de urare, si de compliment . Ma uit la pozele lui Victor de cand era de varsta boboceilor si nu-mi vine sa cred cat de repede a crescut!
Vacanta 2009
bitza2008 spune:
Babymom cred ca e delicioasa prestez maine neaparat.Multumesc mult!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
lavida spune:
Babymom, Dragos sa se insanatoseasca repede!
Didi, si Eliza mea bea doar apa (si lapte de la tzitzi). Nu-i place nici ceaiul, nici sucurile.
Angelynna, ma bucur ca e mai bine Crinul!
Dya, Ramo, ma alatur si eu mamicilor care recunosc ca isi pierd rabdarea! Eu inteleg foarte bine cum mai ales cand nu mananca. De fapt pe mine asta ma enerveaza si ma frustreaza cel mai tare: ii pregatesc mancare, ma dau peste cap sa-i fac papa bun si sanatos si uneori nu vrea nici macar sa guste!! Dar noroc ca sunt si super dragalasi si ii iubim atat de mult, incat ne trece repede supararea si o luam de la capat.
Babytza, multa sanatate fratelui tau!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)