Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 12
CD27 spune:
am uitat sa va spun ca avem 9.700 kg asta dupa ce reusisem sa depasim bariera psihologica de 10kg
Mami de Mikul Robert Constantin
baby_boy spune:
Nikole, Karinutza e superbaaa...a fost o cocheta.
Cd nu mai fii trista mamico, o sa recupereze la loc, imi pare rau..ufff de la o lingura de smantana
Anamona multumesc
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
bitza2008 spune:
CD sanatate Mikului!
300 ti-am dat PM
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Muuh spune:
Didi m-am obisnuit cu ritmul asta. De exemplu noaptea trecuta a fost una foarte buna as zice eu. Am adormit pe la 11, inainte sa ma bag in pat l-am pus pe Alexei pe oala, pe la 12 a supt Dimi dar fara prea mare deranj. Apoi la 4 a cerut din nou san, dupa ce a mancat l-am pus pe Alexei din nou pe oala si apoi am dormit toti trei pana pe la 08:30 dar un somn bun si adanc din partea mea deci super ok. avem si nopti foarte proaste cand nu dorm 45 de minute legat dar asta e...
gargaritza85 spune:
Feli sa-ti traiasca baiatu', sa fie sanatos si sa va bucurati de el!mult noroc, fericire si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
un mare de la Ari pt Falkone!
kllemi spune:
FETELEEEEE..... care ma pute-ti ajuta si pe mine cu reteta de budinca.....stiu ca sa discutat despre asta dar atunci nu am putut sa o notez......va rooooooogggg
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
felicic76 spune:
am uitat sa dau raport ca sunt smechera asta seara, baietii discuta sa ma scuteasca pe mine in seara asta, i-am facut baie lui Vlad, ii pregatesc bibele si cica ma lasa la "Anatomia lui Grey"
l-am cantarit imbracat pe Vlad, are 11,2, ma cantaresc cu el pe cantarul meu, da vreau sa va spun ca mananca de sparge. Frate, lui ii place sa manance, nu conteaza ca-l dor dintii, ca-i cu mucii in barba, el mananca. gatesc si eu, gateste si madam Violeta, este popota la noi si va spun un mare secret, ca nu l-am spus la nimeni: am facut ciulama de pui si cotlete de porc dezosate cu smantana.Si sun peste zi si intreb: a mancat Vlad? D-na Violeta: da, doamna, a mancat Vlad de se bateau turcii la gura lui, i-am facut mamaliga si a mancat la ciulama de m-am speriat, dar io nu i-am mai dat. I-am dat o portie si apoi desrt si lapte si atat.Bun!
Seara ajung acasa, culc copilul, hai sa mancam si noi, ma uit in oale si constat ciulamaua neatinsa si un cotlet minus sos lipsa am realizar ca Vlad a mancat porc la 11 luni si o saptamana A dormit cu mine in pat, a doua zi a venit si ea si i-am bagat si ei morcovul, l-a urmarit cu sufletul purice, ma intreaba acum ce am gatit si ma suna daca nu-i multumita de raspuns, urmarea: Vlad nu a avut nimic, dar absolut nimic, iar pieptul de pui din ciulama l-a mancat din doi in doi a doua zi Omu' vroia sos de ciulama/smantana cu porc
deci: suntem primii care au gustat din infectul porc sau doar ne laudam?
D-na vio si vlad egal love Se iubesc de numa' si cateodata ma simt pe alaturi, dar, daca Vlad este asa cum este, este datorita ei. Ii multumesc cum pot!
Vlad, cati ani ai? hmmmm. Vlad, ai un an, da? Unul... Raspuns: doua. nu mami, unul, u-nul. El: DOUA
Daca Vlad vorbeste, ne bucura si se exprima, nu este meritul nostru, este al ei Si recunosc treaba asta si o stiu: se ocupa de el, el o iubeste, nu plange dupa noi cand plecam dimineatza, plange dupa EA cand pleaca seara, ne ascundem ca sa plecea.
D-na Vio, te iubim si scuza-ne ca am stricat si cadoul de la tine un cal balansoir, ii dau eu de cap, acum nu mai merge
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi FETELEEEEE..... care ma pute-ti ajuta si pe mine cu reteta de budinca.....stiu ca sa discutat despre asta dar atunci nu am putut sa o notez......va rooooooogggg fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
www.okey.ro/claudette/index.php/budinca-de-branza-cu-suc-de-portocale-si-pere.html" target="_blank">Budinca de pere cu branza de vaci si portocale
Sper ca asta vroiai!
Tocmai am prestat doar ca am pus nectarine in loc de pere. Am facut si supa de legume si musaca a la Babytza
Multumesc de idei!
Ma puteti ajuta cu o reteta de mancare cu praz???Vreau sa fac maine.
bitza2008 spune:
Feli noi am fost primii,dea? Eu i-am dat dar din borcanele si-i place tare tare.Borcanele is din Olanda si acolo e ok sa dai porc de la 8 luni.
babymom75 spune:
Azi pe langa momentele de indispozitie cauzate de starea de sanatate a lui Dragos, am avut si momente de amuzament. Am facut ordine printre haine si am gasit niste pantaloni vechi de-ai lui Victor, pe care eu i-am taiat si le-am cusut niste petice, cu ocazia unei serbari de Craciun, cand Victor a avut rolul unui tobosar sarac. Initial am vrut sa-i arunc, dar ulterior mi-am dat seama ca ar fi numai buni de Dragos, de tarat prin casa. Asa ca l-am imbracat cu ei si arata tare hazos, asa ca un pitic cu shalvari. Ca sa va imaginati, pantalonii sunt astia, dar din pacate nu va pot arata si protagonistul mic echipat cu ei, pt. ca iar nu am aparat foto si n-am avut cum sa-l imortalizez.
Bine-nteles ca piticului ii veneau pana la glezne .
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor