Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
lumi acum ca esti bogata ...si ma gandesc ca nu ai cum sa cheltui toti banii ...ma ofer sa te ajut
babyboy GO GO GO RADUCU!!!CA TE PRINDE KARINUTZA ACUSICA
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Mai, acum nu va imaginati ca am urlat la fi-mea azi sau ca am batut-o . Am terminat de "mancat" vreo 3 feluri de mancare si am scris trepede aici ca mi se pare uneori ca e singurul loc in care asemenea iesiri sunt ... intelese. Atata tot. Viata noastra a mers in continuare adica: am fost la mall, am cazut acrobatic de pe un scaun, de-astea...
Didi, nici eu nu ii servesc Andei sucuri sau ceai. Mai bea ceai din ceaiul meu de lactatie sa controleze ce beau eu dar e vorba de cantitati infinitezimale. Nu mi se pare sential sa bea ceai sau sucuri de vreun fel. Mai bine ar pune mana si-ar manca si ea ceva. Ca la ce cantitati se vehiculeaza aici drept GUSTARI ma apuca batzurile. Sa va spun si io ca Anda azi a mancat tzitzi, tzitzi, kremsnit, tzitzi... 3 linguri de cereale minus o lingurita de maclavais de care n-a mai vrut sa se atinga neam? Si ca diseara o s-o imbarling cu vreo 100 de iaurt pe care i-a refuzt de dimineata (era al treilea fel de mancare "mancat" atunci)? Mai bine nu va mai spun. A, si noi am avutr fasole verde cu piept de pui in program. N-a vrut neam, deh nu e fad ce-am gatit eu, avea niste oreganio, marar si altele pe langa... Probabil aici am gresit, cine mai stie?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
felicic76 spune:
Multumim tuturor pentru urari si pentru faptul ca ati facut ca experienta mea de viata in ceea ce priveste sarcina, nasterea si primul an din viata puiului meu sa fie una IMPLINITA cu adevarat![ m-ati scapat de multe nelinisti si angoase si pentru asta multumesc!
Ma bucur ca ati fost aici cu sfaturi, ca am invatat din experientele vostre si ca am avut un umar pentru lamentari (bey, vorbesc doar de partea a doua, ca pentru prima parte cred ca mi-am cerut scuze la transbordarea de la odisee la scutece, da?) si va rog sa ma scuzati pentru ca nu mi-am putut aduce aportul intotdeauna (jur ca am citit tot, ma gandeam in timpul zilei, apoi, cand sa raspund, subiectul fusese deja dezbatut, descalcit si uneori chiar perimat)si am suferit atunci cand boboceii erau bolnaviori si am fost alaturi de mamicile ingrijorate.
Va iubim!
edit: revin, merg sa rezolv o "criza familiala", Vlad a stricat cadoul, o masina care nu vrea sa merga cracanata si tati este usor amarat(cred ca de bani, ca repeta : atat este durata de viata a unei jucarii la fi-miu, un sfert de ora?)
felicic76 spune:
nikolici: fiica-ta este belea Cred ca trebuie ca tati sa se preocupe de arsenal, ca nu va vaz bine peste vreo paishpce ani
angelynna82 spune:
Nikolici e o scumpete Karinutza pisicutza, mai mai ce frumoasa e
Felicic super tare Falkone
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Nikolici ,deci fiica-ta e superba,o frumoasa,ginerica al tau poate fi mandru,tortul demential si cred ca fost la fel de bun
Lumi daca nu poti ma ofer si eu sa te ajut...numa asa as putea merge pana in Bucuresti
Cosmy
Claudinna bine-ai revenit,sper ca ai facut poze..felicitari ptr maselutze si dintzisori
Ange ce ma bucur ca e mai bine Crinutza
Giuli si multumesc de reteta.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy_galro spune:
La multi ani Vladut!!! sa fii sanatos, fericit, cuminte si norocos!!!
Felicia sa va traiasca puiul!!!
CD27 spune:
LA MULTI ANI FALKONE!
Multumim celor care au intrebat de noi, suntem mai bine astazi, dupa 8 scaune in 12 ore se pare ca robinetul s-a oprit, am fost la dr diagnostic enterocolita infectioasa, am aratat un pampers si dr a zis: a mancat smantana (lucru pe care eu il uitasem pentru ca a fost joia trecuta si a fost o singura lingura) nu-mi vine sa cred ca ar putea fi de la smantana
i-am dat antibiotic in seara asta, dar cu inima cam stransa, mai ales ca n-a mai avut scaun si parea mai bine dar mi-e frica sa nu recidiveze
babymom multa sanatate piciului, m-am gandit eu ca lapte fara lactoza e ok, dar sotzul e un catar si a citit ce ai zis aseara si dimineata nu m-a lasat sa dau lapte fara lactoza asa ca pana pe la 14 copilul a supravietuit cu un ceai de menta cu smecta
Mami de Mikul Robert Constantin
kllemi spune:
Meyyy eu nu mai stiu ce sa fac.....nu stau banii la mine deloc ....si pe chestia asta sunt tare necajita .....tocmai ce am venit mai devreme de la cumparaturi, de unde am luat 2 sapunuri 3 banane, 2 mere si mai stiu eu ce maruntisuri......200 de lei.....dar ce ma mai mir....in fine, copilul meu a adormit in masina spre casa si deci in concluzie si acum doarme deci, cine vine in seara asta la disco???
BABYMOM nu mai fi suparata ca si noi avem tot 9 kg. la un an (ma rog 8.900 )....este adevarat ca nu poti compara o fata cu un baiat dar totusi....
ANGELINNA aha am inteles....oooofff soacrele astea tot timpul au ele ceva de facut (anapoda) sau de spus.....
300 ce tare ai fost "tzitzi, tzitzi, kremsnit....." nici eu nu ma pot lauda cu prea multa mancare......parca la mine au fost si doua linguri de mancare intre tzitzi....
FELI cred ca baiatu' vrea sa va spuna cumva ca nu ii place ceea ce a primit.......iar tati sa nu mai fie suparat ca doar un baiat are...nuuu???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)