Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Babymom multumesc! Cat despre greutatea lui Dragos 9 kg e chiar ok, nu cumva asa a fost si Victor cand era mai micut? Si apoi a crescut ca Fat-Frumos. Are cine sa te apere

Mergi la inceput

La multi ani Falkone de Feli!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani Vladut!!
Feli, sa va traiasca baiatul!!!

Bravo Maya!!

noi acum am ajuns, am citit ntel, pe diagonala...adica nu prea pot lega ideile..sunt si ff obosita, iar vremea asta mi se pare disperanta!

noutati: Razvan are inca 2 dintisori noi, probabil i-a furat de la cineva de prin Moldova si 2 maselute abia iesit...astea de pe la Calimanesti: deci: 8 dinti si 2 masele, la 1 an si 2 luni!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

19 octombrie 2008

si

19 octombrie 2009

La multi ani, dragul mamei! Sa fii sanatos si fericit! Te iubesc mult, mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi e poveste lunga …faza e ca la turta s-a imbolnavind scotand-o soacra mea si tacsu afara din restaurant unde era curent si frig, da’ se face ea bine. Acum misuna pe langa calculator

Eu i-am dat si Danone, dar mai mult Tnuva, Muller si Milli

Muuh chiar m-am inveselit la mesajul tau

Lumi offf, bine ca nu a patit nimic , felicitari pentru supliment

CosmyB si eu as scoate-o afara dar la cum e mai bine astept, in legatura cu facerea de bine stiu cum e…asta e, oricum acum fapta e deja consumata…ici frumoasei Maya

Eu abia acum am inceput cu ea sa ii arat diverse prin carti, pana acum le ruprea
Cumva carticica care ai cumparat-o se gaseste la orice librarie?

Claudinna cuscra bine ai revenit acasa , felicitari pentru dintzi si masele

Crina avea la ultimul control 10kg (avea 10luni pe atunci) insa a tot fost bolnavioara si a mai slabit nitel, are 74cm

Azi a mancat o banana, putina piersica, cateva guri de omleta si putina placita plus lapte 390ml

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Claudinna felicitari pentru dintisori si masele au iesit in acelasi timp? si noua ne iese dintele nr 8 si probabil ies si maselutele

Ange am gasit-o si la librarie era 38 lei, sigur o gasesti, eu am comandat-o de pe net, era si la reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicic am ramas fara cuvinte iar Crina zice "abudi"

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Iaurt eu ii dau Tnuva sau Milli cu 6% grasime.
Sfat: intotdeauna cand cumpar iaurt iau cutiile din spate de pe raft, sunt mai proaspete decat cele din fata Gataaaa fug sa hranesc un tatic flamand si sa scot pitica un pic afara. toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello,

Am revenit acasica...mama ce saptamana lunga am avut, s-a sitit nene si la buzunar si la fizic.
Insa a meritat efortul cu varf si indesat...doar o printesa avem si ce nu am face noi pentru ea.
Sambata dupa cum v-am zis am avut party de turta, a iesit nesperat de bine, au ramas invitatii pana duminica, ne-am distrat cu tot cu K.A fost o scumpica cuminte si interesata in tot ce se intampla in jurul ei.
De pe tava a ales asa: un fluier de ala de sufli in el si se deschide si se strange inapoi =petrecareatza; minge =sportiva de performantza si un ruj sa fie si ea cocheta...pe urma a luat de potava fiecare obiect si l-a inmanat cui era in jur.Funny rau momentu'!

Avem si niste poze...cateva ..caci cred ca avem vreo 1000 doar cu aparatul nostru
http://family.webshots.com/photo/2116802180103956310lHHbZK
ENJOY

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

300 unde esti?? Need help!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

iata-ma!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput