Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE !!! (201)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, Sergiu!

Lucutta, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, vesel si norocos!

PS - la noi la bloc a invins echipa scutecelor... de aseara, avem caldura!!! 22 grade in camere, e super bine!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Sergiu

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

felicic, vorba lu clau, ratonelu sigur glumea!
nu de alta.....crede-ma....ddoar ca am atatea lucruri mulllt mai bune de facut:)
clau, nu ma uit inapoi....pt ca atat de urat e totul dupa atatia ani....incat , n-am de ce sa ma uit!
multumesc ca ma sustineti.....n-o sa mor, cu siguranta mi-e greu...mai ale sca nici ce e ala cv nu mai stiu(mareee prostie)...dar....cine stie, poate iau o pauza si se angakeaza soata(desi el cica...nuuuuu.....el vrea acas' cu baietu')..
roxn-ai d c sa-ti para rau.
codrutamultumesc, te asteptam mai des(io vorbesc)
bitza..important e bighideanu, da?ce job....astea vin si trec.
o sa am si eu timp de retete...cu praz.(desi...timp o sa am...dar talent...cred ca in veci!)
sa nu faceti comanda fara mine..la pastilute..mai ales ca io am am si o datorie ...la cineva, nu dau nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, situl cu pricina este www.hylands.com/products/teething.php" target="_blank">aici.

la intrebare ti-a raspuns Rox, nu cred ca ma pricep mai mult de atat...

Carla
Iti doresc sa fii zen, sa te bucuri de baiat cat stai acasa si sa-ti gasesti altceva cand o sa vrei!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

miruna, ce amenintari etc:)
nivelul meu e urmatorul(sutn "bunaciune", de! ): zambesc, dau foaia de demisie...si iar zambesc!
ce amenintari, cwe injurii.....as da atentie...lucrurilor nesemnificative!
parol!
iertati modestia exagerata.

Mergi la inceput

ada
mayyyy....sunt in centrul atentiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

De ieri suntem pe Vi-sol , cate 5 ml pe zi. A zis dr sa luam cel putin 15 zile. Asteptam sa treaca aceste zile si sa vedem cum va papa.
Si ne-a trimis la Grigore Alexandrescu pentru decalotare. Avem mizerie multa acolo, se vede prin pielicica si e risc de infectie. A zis ca nu are rost sa mai asteptam, nu o sa mai avansam mecanic pentru ca deja nu ma mai lasa sa pun mana
O sa mergem maine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

rox, multa bafta....e nasol, saracu soricel...o sa-l cam doara nitelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza nu ma bag peste doctorita voastra dar vezi ca interventia e destul de barbara si dureroasa dupa aia cand il doare la fiecare pipi plus ca tu trebuie sa o decalotezi peste rana. Si cand zici mizerie la ce te referi? La smegma? Ca Alexei a stat cu doua bilute de smegma care se vedeau prin piele vreo noua luni pana s-a decalotat complet el singur. Le vedeam cand se tragea de putza, au fost punctiforme si timp de noua luni au crescut incet incet dar nu s-a intamplat nimic nimic. El s-a decalotat singur si alea au iesit pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

off, babytza ce rau imi pare!
sper sa nu-l doara prea rau si sa rezolve repede doctorul!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput