Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 9
T_Ioana spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cosmina, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si rasfatata de cei dragi! Sa primesti o tona de cadouri si sa te distrezi pe cinste alaturi de colegele tale!
Eu pe acasa, fac rapid o ciorba ca parca vad ca ma suna imediat sa merg la serviciu.
Dimineata mi-am dus masina la revizia de 2 ani + ITP si acum m-au sunat ca trebuie sachimbat si filtru+lichidul de frana si mai costa 220 lei....asa ca in total sare de 1.100 toata distractia. Eu cand se apropie noiembrie intru in panica....stiu ca incep cu revizia la masina, Ziua Mortilor pe 1 noiembrie, apoi cadourile de Mihail&Gavriil, apoi ziua lui Razvan, Mos Nicolae, Craciun, Revelion, impoztele de sf de an, rata la asigurarea lui Razvan.....pana prin februarie-martie mi se pare ca suntem intr-o deriva totala cu banii. Parca vad ca si anul asta stam acasa de Revelion, deh, criza lu' peste!
Giova, ce zice educatoarea, mai sunt copilasi cu probleme similare cu ale lui Marco? Of si vai de voi, o tineti tot intr-o "veselie" cu astia mici! Sanatate multa puilor!
Irina, Mario cu cafteala zici....tot e bine ca macar nu e el cel care incaseaza....fi-miu abia acum a inceput sa se apere, dupa ce a facut Cristi lectii de box cu el ca era dezastru, il capaceau care cum si asta statea si incasa ca i s-a spus fff clar ca "nu are voie sa dea in copii, sub nicio forma!"....greseala mea!
Silvia, cum merge invatatul? Cand tinem pumnii?! Am vazut si eu pozele cu jucariile, cu grupa lui alain si cu scoala....am fost profund impresionata de starea drumurilor care se vad in poze....oare nepotii lui Razvan vor apuca macar atat?
Bumbita, sa inteleg ca tatal bonei voastre e imobilizat la pat? Si nu poate sa-i puna o veioza la indemana sa si-o aprinda sa nu stea pe intuneric? Sau nu poate nici atat sa faca bietul om?
Am plecat la munci!
Pupici si o zi faina!
Ioana 10+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
bumbita spune:
COSMI SA TE SIMTI BINE CU COLEGII LA SERVICIU...SI LA NOI, E O ADEVERATA PETRECERE CAND E ZIUA VREUNUI COLEG...PUNEM MASA DUPA OARA 13...SI MANCAM, VORBIM, DAM MUZICA UN PIC MAI TARE....CHEFUL DUREAZA CAM 1 H 30 MINUTE. SUNTEM CUMINTI, NU?
scuze de majuscule...
am uitat sa iti zic ca e tare frumoasa gradinita lui papan...este cumva inspre vatra luminoasa...pe acolo am vazut odata o gradinita de stat minunata!!!!
sa ne pui poze sa vedem cat de frumoasa te-ai aranjat!!!!
silvi ce mai barbat ai!!!!! sa-ti traiasca sanatos, mami!!!! si sa-l stapanesti sanatoasa si fericiti sa fii! la noi, e invers, eu sunt aia mai "libera" la buzunar. cat despre pozele de la alain de la gradi, da-mi si mie parola pe PM caci nu le pot vedea...si tare curioasa-s!merci!!!
giova eu am fost suparata doua zile cu plecarea educatoarei d-ra gina....apropos, sebi acum imi vb numai de ea ( ce zicea, cum facea etc ) asta in varsta e cuconoasa, asa...cand ma duc dupa-masa sa il iau pe sebi sta la catedra, nici nu se sinchiseste sa stea langa copii sau sa ne intampine pe noi parintii...sa ne povesteasca de copii....daca o intreb de sebi ce a facut cum a fost, bine...daca nu, nu mi-ar zice nimic!!!
rodica, vecina, mamica lui iris, zicea ca daca o tine tot asa, ne strangem mai multe mamici si mergem la directoare si-i spunem ca nu suntem multumite de ea...sa vedem!!!
eu azi si maine iar sunt singura cu piticii ( dani e la suceava )...deseara am gatit, chiar si dulce, asa ca ma voi juca cu copiii toata seara!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Ioana lasa ca pe bune ca prefer sa isi ia cate una decat sa dea.Iti spun ca stiu ce zic.Mia rau e ca el nu constientizeaza ca face rau, la el totul e joaca.Ce mai face burtica? Cand mai mergi la medic sa ne spui ce ai? Proiectul de lege privind cresterea concediului maternal a fost respins ieri n camera deputatilor , ulterior descoperind desteptii nostri de parlamentrari ca au crezut ca au votat pentru proiect.Ei au votat pentru toti insa proiectule ra propus pentru respigere.Se pare ca a fost o mare magarie , cert e ca ramanem cu 126 zile.Azimi-am depus si eu cererea cu reducerea programnului cu 2 ore pe zi , pt ca pana acum am stat in standby ca sa iau nisteore suplimentare.
Miha tu pe unde mai esti , esti bine?
Maine e ziua lui Bombo! Poate isi baga si ea un ochi pe aici, macar sa ne spuna de fete
Irina 27+ cu
bumbita spune:
ioana tatal bonei nu e imoblizat la pat, este doar batran. l-a luat de la tara in iarna asta sa stea la ei ca sa fie bine. bona este streasat ca tatl ei nu se obisnuieste deloc aici, ca e stresat ca il lasa mereu singur...si zice mai bine il lasau la casa lui.
cat despre evenimentele ce urmeaza si la noi e la fel: din noiembrie incep - sf mihail si gavril, sf nicolae, sf stefan - edi si socrela, craciunul, revelionul ziua lui tati -m 01. ianuarie, ziua lui sebi, sf ion - cumnatul meu, ziua de nastere a cumnatului - 24 ianuarie, 14 februarie - ziua nepotului ....
de revelion?! deja lumea a inceput sa faca rezervarile, numai noi...iar suntem dezorientati, ca sa zic asa!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
eu de o ora sunt tot la tel. cu mamicile din grupa. Musai sa facem o sedinta, sunt mai mult emotive din cauza carora pleaca fata asta...noi stim varianta neoficiala. sa vedem daca putem sa rezolvam...slabe sanse, caracterul unui om, prea putin il putem schimba.
Dar eu stiu una si buna, daca Karina va pleca peste 12 zile...eu d eluni prezint preavizul si Marco nu va mai merge. Cu banii astia imi iau bona acasa, si-l pot duce si la stat. vad eu cum rezolv sa-l bag la vreo gradi, dar tot o fac, chiar daca va sta acasa o perioada.
Si din cate am vb. cu mamicile, nu sunt singura care va face lucrul asta. sa vedem ce discutam diseara cand luam copiii de la inot si cand vom fixa intalnirea cu patronii.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Pauza de pranz .
Ioana nu mai vb de taxe ca ma apuca cu vartej si noi avem vreo 700 taxa pe locuita , masina cu revizia de nu stiu ce chit de distributie si apoi sfintii si sarbatorile, de Rev nu imi fac pb ca acasa stau de 10 ani mai rau de atat nu se poate ba stai ca anul asta cred ca e JP de garda si sunt doar cu Alain .Drumurile sunt cam peste tot impecabile in Franta dar au niste taxe la autostrazi pana la Paris care e cam la 250-270 km dai aproape 100 de euro depinde de traseu in Ro nu ar putea cere asa ceva . Strada cu scoala fost refacuta complet ca au schimbat ceva conducte de gaz si au scos toti copacii din cauza asta ca nu mai prezentau siguranta...macar atat de ar face in Ro ca mie in Cluj mi-a picat unul in cap la furtuna. Pupicei la cumintelul tau si spor la treburi si merci de comentariile care le lasi mereu pe site-ul meu esti o draguta .
Bumbita eu sunt zgarcita casei dar nu sunt numai ca eu mai am limite rationale daca ti-as face lista cu tot ce a cumparat al meu sot luna asta ai intelege ce zic . Parola e Alainnicolas numele lui scris legat am pus-o doar pt a limita accesul la fetele ce citesc aici Nasoala faza cu bona te cred si eu daca ajungi la ora aia acasa obo ca nu mai ai chef de altceva, va admir pe cele ce sunteti asa harnicute si mai aveti si 2 copii Pana la urma mergi al nunta de 500 de euro ?
Irina nu m-am suparat dar tocmai il laudasem cu o zi inainte ca ii luase numai ceva animalute salbatice de plastic si ceva acuarele...ziceam ca uite ca poate cumpara si putin plus ca abia golisem sejurul de jucarii, habar nu am unde sa le mai pun si "mereu" sunt oferte. Cu invatatul stau ca naiba ca mi se invart creierii in cap faza e ca e totul nou, tratatele internationale( sa stii cam toate art de baza) , statutele curtii internationale de justitie si a functionarilor europeni, drept comunitar si institutii comunitare, contencios international,jurisprudenta cat casa si cer caz specific adica iti dau numele actiunii si trebuie sa stii despre ce a fost vb si hotararea ti le-am enumerat ca tu esti in domeniu sa vezi si tu ce ai zice adica nu e mai nimic mama din am invatat si stiam eu sa nu mai vb de bibliografie in fr si eng ...deci ca ex aseara am dat peste niste teste grila unde erau intrebari de gen art 35 din nu stiu ce act ce prevede si altelelelelle de am avut insomnii toata noaptea si sper si eu ca fotbalistii romani cand joaca afara " sa fac o figura buna" ca altceva ce sa mai zic.
Bumbita ca mi-am amintit si aici trebuei sa inssit eu mereu sa intreb ce face Alain habar nua m poate nici nu retin nici ele mereu , eu nici nu mai intreb zilnic ca m-am saturat.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Da ma lungesc frate
Giova f bine faci sincer mie mi se pare Sf ce tarife si ce faze au gradi particulare in Ro .
Ioana pe 20 nov am ex.
Na ca reusesc sa fiu si eu scurta o data
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Culmea e ca noi platim 850 pt. program de 8 ore, iar educatoarele au salariu de 750 pt. 8 ore. bataie de joc, si in plus mai au si un caracter mizer.
Nu mai vorbiti de taxe...mi se face rau.,..intru instant in depresie.
- asig. apartamnet, scazuta in sept., 650 lei
- revizie Ford, scadenta in 24 oct., aprox. 900 lei.
- bani in firma din Alba pt. taxe, 1700 lei. cand ne-a sunat ieri mama sa ne zica, am luat foc.
- o groaza de sarbatoriti lunile astea...mi-e rau sincer.
Tare greu e cu un salariu si un bb. Astept indemnizatia aia ca pe paine si probabil ne vom mai reveni, dar nu sa ne satisfacem niste placeri, ci sa traim decent.
Daca il retrag si pe Marco atunci ar fi ok, dar sa vedem...la ce concluzie se ajunge dupa intalnirea cu patronii.
_
d_melli spune:
Giova ce de taxe mai platiti si voi.Bine ca aveti din ce.La Marian azi s-a tinut o sedinta si i-au anuntat ca dc nu castiga urmatoarele 2 meciuri care de altfel sunt siultimele o sa le dea banii prin martie in conditiile in care deja sunt in urma cu plata la 4 luni.Deci aici e chiar balamuc ca baza in salariul lui sta nu in al meu de bugetar.Pai eu nu acopar nici macar rata la casa.
Silvia bafta la examen , hai ca mai e puti.Mie imi place sa caut legi sa le studiez cand am nevoie, insa eu de meserie sunt economist, cu specializare in turism si management de proiecte.Asa ca imi imaginez ca greu tb sa fie si la tine cu atata teorie.
Mario a venti de la gradi si m-a anuntat ca vrea si el palilina,evident plastilina.Iar o sa imi faca casa pilaf.Cica a mancat tot , oriucm asta e placa zilnica , cred ca ii dreseaza sa zica asa si nu a baut pe nimeni, asta ar fi ceva nou.Adevarul e ca azi au avut branza cu smantana si mamaliga si friptura de manzat cu cartofi natur si salata de am uitat si ciocolata la desert.Ce bine suna , nu?
Irina 27+ cu
Giova spune:
Irina pai tocmai asta e, nu le-am platit si nici nu am cu ce. salariul lui Clau de mul;t s-a dus, pana in 10 luna urmatoare mai este. iar isi va scoate ceva dividente, altfel nu o scoatem la capat.
Marco imi spune adevarul de la gradi. Il intreb daca se poarta frumos cu ei, si dupa ce-mi zice te miri ce...ma interesez si chiar e adevarat.
Bine, cu mancarea...cred ca ar zice ca a papat tot, dar cum o aduc acasa martia si joia pe ingrijitoare, aflu de la ea ce fandoseli face la masa.
Silvia bine ca nu ai mai luat Super Slim. si multumesc domnului ca am un copil sanatos. Poate nu am avut parte de cutia din lotul cu pricina, sau contrafacute. Continutul pastilei l-a studiat cineva de la laboratorul de la faculta de farmacie din Cluj.
_