Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi am fost la banca sa vad daca mi-a luat Nextul banii. sunt inca blocati.
Dar cea mai tare faza: imi incarca cardul in euro, Clau de pe contul lkui de la Raiffeissen in euro. pune la BRD in al meu 100 euro. stiti cat mi-au intrat mie? 80. cea mai mare teapa...ne-au luat 20 euro tranzactie intre 2 banci din romania. de banii aia ii luam niste cizme misto lui Marco de pe site. asta e...altadata voi merge si voi scoate banii din cont si imi voi incarca cardul meu. magarii naibi!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, sanatate lui Marco.. Cred ca e mai bine deja. Nu am de ce sa ma supar, ma bucur chiar ca am fost utila mai multor persoane .
Maraki, mersi draga
Silvia, cum mai stai cu regimul? Pe mine ma bate o adiere de gand sa ma apuc peste vreo 2 saptmani..daca imi fac curaj. Ce zici? Ne bagam?

Maine merge si Dani la gradi ca e ziua de nastere a prietenului lui Denis. De abia asteapta, si-a facut planuri ca va sufla si in tort.

Va , merg la nani.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Neatza!
Am dus copil la gradi, mai mult urland...ca el nu vrea, sa-l duc si pe edi cu el, . Acolo a inceput show-ul, sa ulre la mine si sa-mi scoata limba. S-a crucit karina cand l-a vazut. a zis ca e super cuminte la gradi si ca musai sa aiba o discutie cu el.
Pe urma mi-a zis ca ea e in preaviz. of...vesnica problema la privat...nici nu se stie cine vine in schimb....

fug ca s-a trezit gogoasa.
o zi faina cu mult soare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata si de la mine!!!

...dupa doua zile de absenta...justificate, parol!!!! am avut doua zile pline de stress, munca, raportari, cautari....etc...etc. aseara am ajuns la 18 20 acasa. de obicei ajung pe la 17 45. era bona cu o falca in cer si una in pamant.

eu - ce e cu dvs de sunteti asa suparata? ce aveti?

ea- pai e 19 00 ceasul si tata e singur pe intuneric...

mi-am pastrat calmul

eu - pai in primul rand e 18 20 ceasul, nu 19 00, apoi la iarna ce o sa facem cand se intuneca de la 17 00 si in ultim,ul rand am intarziat doar 30 minute si nu din cauza mea...am avut probleme, da?

dupa aceea si-a cerut scuze, a zis ca o streseaza tatl ei ca il lasa atata timp singur, dupa care i-am zis ssa se gandeasca bine daca mai vine sau nu la noi caci nu vreau sa se streseze sau sa simta ca face un sacrificiu pentru noi. i-am zis ca eu o stiu vesela, optimista si nu-mi place ca, dupa o zi, cand de-abia astept sa ajung acasa sa il vad pe edi, sa o intreb ce au facut tiata ziua..etc, sa vb, eu sa o gasesc nervoasa si suparata!!!

sper ca a inteles ca eu imi doresc sa ne intelegem, sunt multumita de ea...i-am zis ca sa se gandeasca ce face....in ideea sa inteleaga ca nu e indispensabila ( nu, pe naiba, ca nu stiu ce m-as face daca nu ar mai veni!!!!!) si sa nu vina cu pretentii si sa-mi numere minutele intarziate.

sebi a ramas fara educatoarea cea full time...a plecat directoare la o alta gradi si acum sunt doua cu jumatate de norma. cea tinerica e ok - irina, pe cand cealalta - se vede ca nu ne vom intelege. este la vreo - 40 de ani - doamna felicia, o cheama. cand am intrebat-o daca a vb cu parintii de covoarele pe care le-am scos eu de pe net, mi-a zis sa merg cu ea sa vada ce are ea in "clasa ei"!!!" si copiii mei" si-au aranjat cum au vrut ei, eu nu m-am bagat. m-am enervat si i-am zis ca si "acestia sunt copii dvs. si aceasta este tot clasa dvs, nu?"

azi l-a dus danila gradi, si a fost tare suparat , se pusese pe plans la plecare ca nu avea la cana suportul de masina - care e la mine!!! mare lucru, insa cand i se pune pata pe ceva....eee.....

edi s-a terzit de la 5 30 in dimineata...nu stiu ce o fii fost cu el...am stat putin cu el in sufra in brate la desne...apoi l-am luat cu mine la bucatarie...a mancat o banana - si-a luat-o singur din cosh...da, edi la 6 manca banana, apoi..m-a vazut pe mine ca-mi pun la pachet niste pere, a vrut si el.....

pentru ei am pregatit orez cu lapte si macaroane cu branza la cuptor!!! pentru mine la serviciu, am fiert niste fasole verde, maioneza o aveam de ieri dimi facuta, am pisat niste usturoi, le-am amestecat si am aruncat peste salata verdeturi - oregano, cimbru, patrunjel pisat. asta mananc azi la pranz!!!

citesc si eu din urma si..revin!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

La multi ani Cosmi! Sa fii sanatoasa, sa ramai la fel de frumoasa si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Irina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

COSMI, LA MULTI ANI, DOAMNA!!! SA FII SEXI, SANATOASA SI IUBITA DE FRUMOSII TAI TOATA VIATA!!!!

SA AI O ZI MINUNATA AZI
!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu la voi la cafea ca ma pun pe citit apoi e innorat si ploios aici iti vine numai sa dormi . Aseara nu am mai intrat ca nu aveam de nimic. Al meu sot s-a prezentat acasa cu 3 plase de jucarii ca era oferta ...chiar vroiam sa va zic zilele trecute ca suntem bombardati cu reviste de jucarii acum inainte de sarbatori chiar ochisem si eu cateva dar mi-a luat-o JP inainte vai ca i-a cumparat asa fara nici un motiv vreo 7 masinute 5 plususri din winnie nu de alta dar gasese toata seria la aceasi marime, Alain mai are vreo trei dar de marimi diferite, sa vedeti cu i-a aranjat scaunul sa il astepte pe Alain ( am si pus poze in drops) ....si nu sunt toate acolo ca a mai luat diverse chestii "educative" pana la urma l-am lamurit macar sa ii dea numai masinile si sa ii dam plusurile si restul pe rand ma dispera ...parca a luat premiu sau ceva cand colo e chiar inainte de salar la fundul sacului si vine luna viitoare taxa de locuinta aproape 700 euro parca nu traim pe aceasi planeta in fine s-a si suparat la final ca i-am facut morala si el ne ia numai noua cadouri , parca noi nu traim in criza...in fine nu ma mai lungesc ca o pata dar imi statea pe suflet faza ca parca sunt eu dusa si nu e chiar asa. Ampus si poze de la scoala lui Alain facute azi ca mi-m dat seama cand a zis Irina ca eu nici nu facusem le vedeti aici daca vreti http://www.dropshots.com/psilviaro2#

Giova ca ziceai de slim si mi-ai amintit am vazut lista atunci imediat ca e deja interzis si scos de pe piata dar nu merita sa te mai amarasc bine ca ai scapat de ceva efecte aiurea si ai bb sanatos. Eu imi comandasem 5 cutii si cand am aflat tocmai ce sosisem in Ro am lasat-o balta ca tocmai amfetaminele imi lipseau a luat soacra mea vreo luna si vreau sa zis ca a avut pb cu rinichii apoi si a ramas cu o sete cronica vreo 2 luni. Eu sunt acum aiurea cu Jasmine care e pe lista med periculoase in SUA a primit Jean mail cu lista med periculoase de la ceva site med din SUA si cica predispun la obezitate, diabet, tulburari de circulatie au o groaza de reclamatii la ele eu ce sa zic ca le iau de 3 ani si am pus 10 kile de la ele zic eu gata nu mai iau nimic vad eu ce naiba fac ca ma dispera faza asta cu toate med. Tampiti tare cu comisioanele in Ro eu una nu mai comand nimic deocamdata ca iar a avut JP probleme cu ceva pachet de filme nu a ajuns decat jumate parca au luat-o razna astia de la posta
Bianca sa stii ca cochetam cu ideea dar acum pana la ex nici vb si apoi nu stiu ce sa zis ca intra postul si m-am baga macar la zilel de post vad eu cum o sa fac, deocamdata draga mi-a cumparat sotul ca m-a auzit ca imi caut coarda ceva coarda care iti contorizeaza si nr de sarituri ana la 999 pai daca as face eu atatea zilnic...
Cosmina La multi ani si tot ce iti doresti ! Stiam eu ca mai trebuie sa zic ceva desi m-am lungit ca o placinta

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

si eu care credeam ca ati uitat

va multumesc fetelor....acum astept o colega sa vina sa ma ajute cu tot ce am pregatitazi am facut schimb de tura ca sa pot avea timp sa ma fac frumusicasa ma aranjez nitel la parca sa simt ca am facut 34 de anias vrea sa ram la varsta asta cu copiii mici ,

fug sa ma incalt....pun eu poze

Mergi la inceput

Cosmi iubita! sa dea domnul ca toate visele sa-ti devina realitate. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
am si uitat, scuze, dar asa de necajita sunt cu marco si ca pleaca educatoarea, ca nu mai imi arde de nimic.

vad ca si Bumbi se confrunta cu probl. asemanatoare. of...sa speram ca nu te lasa ona, ca Sebi se acomodeaza cu noile educatoare si ca nu va mai plange dimineata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cosmi cum sa uitam? ntz....De abia astept sa vad pozele .Apropo de ciorapii tai ...auzeam ieri pe Bote ca anul asta vor fi la mare moda ciorapii cat mai colorati ...deci madame tu esti cu un pas inaintea modei.
Giova deci Marco a avut nervi azidimineata si Karina va paraseste.Ce ma enerveazape mine chestiile astea cu schmbatul educatoarelor la luna.
Bumbi sa inteleg ca acum esti mai lejera cu munca?Vezi ca educatoarele astea mai in varsta nu mai sunt pe placul nostru? Pe de o parte eu le inteleg , cred ca s-au saturat si nu mai au rabdare sa tina pasulcu ce e nou, cu societatea pretentioasa din ziua de astazi si nu in ultimul rand cu generatii de copii muuuuuuuuult diferite de ce erau in alti ani.
Silvie frumoase pozele si frumoasa gradnita.Chia rimi era dor sa vad imagini din Franta.Lasa si tu , nu mai fii suparata pe sotul tau ca a luat jucarii.Foarte bine.Cum mai stai cu invatatul?

Irina 27+ cu

Mergi la inceput