Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 7
d_melli spune:
Buna dimineata si vad ca tot eu dau cafeaua!
Canda deci tu ai avu pofte de ardei.Eu la Marionu am avut pofte deloc,doar de orangina spre sfarsitul sarcinii.La fata (cred ca o sa ii ramana numele Carla, ca nu reusesc sa ii conving pe astia sa ii punem Ariana primul nume)nu am avut pofte de fel pana ...acum...acum vreau orice, bine ca imi trece la fel de repede.
Giova cums e simte Marco , mai e molesit? Dar Edi?
Silvi si eu sunt de acelasi principiu ca dc i-am invata de mici sa respecte macar regulile elementare de bun simt am trai cu totii intr-o lume mai buna.Nici mie nu imi place sa riposteze cand e provocat si spun asta tocmai din postura mamei care are un copil care loveste tot ce ii sta in cale .Si crede-ma pe cuvant ca incerc prin orice mijlocsa il fac sa renunte.Chiar azi o mamica l-a certat ca i-a lovit fetita undeva sub ochi.Reactia lui...vai , vai saraca fetita , lasa ca trece.Educatoarea...?...a zis ca nu a vazut si nici nu a stiu si ii dau dreptate si eu ...sunt 25, e suficient sa intorci spatele si sa nu vezi o faza de genul.
Maraki cate mai cumperi si tu pentru baiat...Tare faza cu Dixi .Nu iti e dor de el?
Irina 27+ cu
Giova spune:
Neatza!
eu sunt cu amandoi pe cap.
marco a ars azi noapte, nu tare...nu stiu cat, ca muream de somn si numai cu mana il controlam...a si plans putin, dupa care s-a trezit Edi plangand...of..horror.
L-am tinut azi acasa, sa vedem ce si cum...o fi pe fondul oboselii febra asta...doar se culca tarziu si de abia il trezesc dimineata.
la noi e tot urat afara...poate de maine se incalzeste....
revin cand o adormi Edi.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Intru si eu la cafea ca am dormit paa tarziua azi il duc pe Alain dupa-masa la centru de activitati la noi aucm fac cica costume de deghizat .
Irina te inteleg perfect si bine faci eu una tare m-as supara sa il gasesc pe Alain lovit si nu cred ca as fi asa domoala. Eu am fost mereu ferma cu el pe tema asta (pe cat de delasatoare si permisiva cu altele) daca a lovit un copil in parc s-a intamplat o data a fost adus acasa imediat si explicat ca nu mai calca in parc daca loveste copii la gradi cu aia mici la fel a stiu ca daca ii loveste este adus acasa imediat si eram chiar seriosi cu asta ca acolo erau copii de la 3 luni la 3 ai ma si stresa sa nu fac ceva. Stiu ca depide de temperament f tare, Alain este el apucat dar nu are deloc faza cu agresivitatea pe cand altii o au stiu dar trebuie insistat acum cat sunt mititei.
Maraki a va fie de bine hainitele. Tu ii dau dress pe sub pantaloni la gradi lui Angelo? Ca idee me tenta i emine cand am vazut frigul dar nu cred ca o s aii dau ca o sa zica alea casunt cu capu' aici ii imbraca cam lejer eu nu sunt obisnuita. O sa ii dau pantaloni captusiti si gata cizmulite ca eaproape si sper si eu iarna sa nu ii lase in recreatii . Eu ii dadeam iarna trecuta cand il luam in oras cu noi mai multa vreme afara. Vezi cu scaunul scoate-l si vezi ca ai in interior centura pe care o poti scoate sigur , noi i l-am reglat cand am trecut la iarna scoti husa si vezi in interior ca sunt dar sunt blocate de o siguranta o ridici aceea si te lasa sa mai lungesti si cordonul care esre intre picioare si celelalte 2, succes
Giova eu sau in cumpana cu next-ul ca imi trebuiau cizmultele alea verzi de iarna mortale la 20 de euro dar vad ca 12 e cel mai mare si Alain cum e la 28-29 nu stiu daca sunt ok, tu ce zici? La nr mai mare nu am vazut asa frumose mai bine ii iau de aici.
Vai ca la ce prost merge netul sau laptopul meu...nu cred ca mai intru azi ca nu am nervi, spor la toate va doresc!
d_melli spune:
Giova deci ai avut o noapte grea...poate azi o fi mai bine...lui Edi ii dai doar belladona?
Silvia noi avem o problema mare cu pocnitul.La orice joaca, nervi , situatii de grup unde se provoaca un pic de harmalaie el e primul care sare la pocneala.Totul se rezolva prin pocneala sau impinsaturi.Problema e ca si cu noi aplica acelasi tratament.Aseara, de exemplu, la culare m-a rugat sa ii fac si lui o cacao.Eu am zis ca si asa prinsese un pahar de must si l-a tras pe gat ca o sa ii aduc da sa se culce el.Si a adormit.Pe la 3 dimineata (zilele astea l-am culcat cu mine ca nu au dat drumul la caldura si era frig) ma trezesc cu un dos de palma in cap de nu ma vad si cu el bombanind: unde e mami cacao? am spus vreau cacao? dupa care a aadomrit instant.Si asta nu e nimic si ziua ne mai arde din te miri ce,Insa am inceput sa aplicam si noi metoda gradinitei , adica pedepsit pe scaun la el in dormitor.Si parca se gandeste de doua ori inainte sa ne mai buseasca una.
Irina 27+ cu
Giova spune:
hai ca a adormit Edi...sper sa doarma cat mai mult sa mai fac cate una prin casa.
Daca sunt amandoi, sunt doar cu ochii pe ei, nu-i face nimic rau marco, dar nu se stie niciodata. Are tendinta de al ridica si al lua in brate, sau de al muta...si atunci isi pune mainile in capul gogoasei si asa-l trage. I-am explicat sa-l ia de sub umeri, nu de cap...of...e greu cu 2, dar si frumos....cand vezi cum ii rade bebe lui marco si cand spiridusul il pupa si-i povesteste o groaza...mor...
Maraki il dadeai de gol pe Giorgios cu catelul. se intereseaza de el in Ro? sau de ce v-a cerut adresa? voi nu mai platit impozit dupa el, nu?
Da vad ca-i fac bine homeopatele gogoasei, cel putin deocamdata. am fost cam sceptica in tratamentul alopat, la inceput, dar am vazut ce bine i-a facut lui Marco, acum lui Edi....Marco a luat antibiotic de 3x, sper ca Edi sa nu mai ia, el a inceput cam devreme de la 3 luni.
sa poarte Angelos sanatos ce i-ai cumparat. chiar ca multe haine ii iei, la fel ca Silvia. eu mai putin, din lipsa de finante, sper sa ne revenim intr-o zi.
Irina bine ca iei atitudine, nici mie nu mi-ar placea sa fie bataus sau sa fie batut de alt copil. E nasol la stat, ca sunt multi, si nu pot fi supravegheati in fiecare secunda si atunci se mai intampla cate una.
Doar belladona ia Edi acum. ieri am vb. cu pediatra si mi-a zis sa-i dau 5 zile in total, acum doar dim. si seara, numai la 6 ore. Cand e trez ii bag direct bilutele in guritza, i se topesc acolo. azi a cam vrut sa le scoata cu limba...smecher a devenit. la fel face si cu panadolul, nu-i place de nici o culoare, il arunca afara cu limba.
Silvia sper sa nu uit de reteta, cand vb. cu mama. la cate am pe cap...am si uitat, scuze.
Care cizmulite? alea verzi cu ceva urechi, sau corzi rasucite in sus?
Mie nu mi-a venit aviz inca, la banca nu am ajuns sa vad daca si-au luat banii. de fapt am fost ieri dim., dar era o coada, asa ca am renuntat. si cardul il uitasem acasa, asa ca nu am putut verifica soldul la bancomat.
Eu ma gandeam sa-i cumpar 10, in urmatoarea comanda, daca imi vine asta.
Bianca sper sa nu te superi, dar am dat retat ta la zmeurici, am pus linkul, ca m-au innebunit toate cand au vazut pozele in drops.
Mai trebuie sa o dau si surorii si mamei mele, le trimit mail imediat.
Multe mi-au iesit, mai bine faceam din jumate de cantitate. Clau nu a vrut sa duca la birou, ii era rusine sa coboare pe scari cu farfuria plina...asa ca am o groaza, si nu-mi plac daca stau mai mult.
_
canda_h spune:
Ce sunt colicii? Eu zic ca Tami nu prea are colici, mai maraie ea cand e treaza, dar maraie numa pana da aerul afara ... I-am dat de cateva ori saptamana trecuta Bonisan, in rest nu a fost nevoie. Sunt atat de fericita ca am papusica asa cuminte ... Dumnezeu m-a ascultat!
Luni am cantarit-o pe Tami si a pus 1 kg, de la 3.08 cat avea dupa ce a scazut in spital, acum are 4.07... si abia vineri face o luna.
Filip iar o da in raceala. Dimineata era infundat un pic si l-am lasat la gradi ca in rest era ok. I-as da Oscilo, dar nu stiu cum ... o sa o sun pe doctorita sa o intreb.
Ioana ce bine ca ii merge bine lu' Edi cu homeopate. Si la Marco zici ca nu i-ai dat antibiotic decat de trei ori??? Pai Filip numa anul asta cred ca a luat de 5 ori ... Ar trebui sa mergem si noi la dr. Malai ca tot am auzit de ea.
d_melli spune:
A fost cumnatamea sa il ia pe Mario de la gradi si a fost oprita deo fetita care i-a spus ca Mario a batut-o in cap.Azi.Deci asta e a doua plangere pe ziua de azi.Parca vad caimi pun toti parintii in cap.Si doari-am zis educatoarei sa il pedepseasca ca intelege cand comite prostii.
Canda ce bine ca nu aveti treaba cu colicii.Asa vreau si eu.Ma arde pe gat ceva si e tare nasol.
Irina 27+ cu
Giova spune:
Marco a facut 3 scaune apoase. cred ca ne paste o entero....
L-am trecut pe ceai de menta, orez, dar a vrut musai si peste...asa ca m-am executat.
Carnea noastra pt. snitele sta pregatita de 2 ore si tot nu apuc.
Noroc ca e cuminte Edi...doarme aproape tot timpul...sta putin treaz, se joaca sau mananca pumnii, rade si gangure cu Marco, dupa care somn, se trezeste la ora de papa si o luam de la capat.
Angi noua ne-au aparut colicii dupa 3 sapt. si au durat pana pe la 8 sapt. O singura data a plans 3 ore, in rest cate putin in fiecare seara, dar se linistea la san si era totul ok. Nici la Marco nu au fost puternici, dar avea 3 reprize pe zi.
Of si voi bolnavi? din nou. ma gandesc cum era daca mergea la stat, unde erau 30 in grupa. aici sunt 30 in toata gradinita, acum ca sunt multi bolnavi si uite ca tot imi vine cu cate ceva.
Si Malai da antibiotic la nevoie, mie tare-mi place de ea. Clau deja e satul, ca asteptam si cate 2 ore acolo, se decaleaza programarile, mai intra cate-o pila....dar n-am ce face, m-am obisnuit cu ea, e super buna si cautata...e si departe al naibi.
Irina nasol...ai grija, vorbeste cu educatoarea, ca te trezesti cu reclamatii de la parinti.
astept sa vina Clau, sa fug pana la naturisti sa iau niste prafuri pt. dres burtica. maine l-as duce la gradi, acasa e tot cu ochii in tv.
_
d_melli spune:
Giova si in Constanta se pare ca e omica epidemie de enterocolita.Aveti grija si voi.Cu Mario asa e...insa e cam aiurea sa primesc eu reclamatiile...sa le ia educatoarea ca ea sta cu el nu eu, eu fac ce pot,insa acolo chiar nu stiu ce se intampla.Mai ciudat e ca uneori am stat ceva timp cu ea de vorba si am vazut pe altii care se cafteau,mai putin pe al meu care avea alte preocupari.De unde deduc ca nu e singurul obraznic din zona si ca fiind mai multi baieti sigur se mai ciondanesc.In fine , vad eu cum o rezolv si ep asta.
Irina 27+ cu
Giova spune:
Noi am profitat de vremea frumoas si am iesit putin afara.
Marco vad ca e ok, nu a mai facut nimic, nu i-am dat decat o pastila de Biotics si papa de regim. acum vroia cereale cu lapte, dar l-am convins si a mancat o banana. sa vedem in continuare.
_