Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 10
bumbita spune:
silvi, la nunta aia la care ar trebui sa dam 500 euro...ne-am gandit ca ar fii bine sa mearga doar dani si sa dea jumatate, nu? am aflat si hotelul , se numeste LA GONDOLA si e pe undeva pe langa HERASTRAU...cica e tare fitzos!!! in felul asta, nu pica dani nasol in fata colegilor ( cica merg tooooti ) si nici nu ne scade bugetul considerabil ( daca poate fii spus asa !!!)...desi ne intrebam in fiecare seara ce nu ne-am fii luat noi cu circa 10 milioane de imbracat?!??!?
spor la invatat! si bafta, sa pici pe subiect!!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
La multi ani Cosmina, sa fii sanatoasa, fericita si cu multe bucurii alaturi de familie si cei dragi din afara familiei
Eu il astept pe Giorgos sa mergem la Saturn ca astazi este super angebot pt toate produsele Doar astazisi este deschis de la 8 dimineata( normal se incepe programul la 10.00 ) Incercam sa facem rata la un laptop, acum sa vedem daca ne da ok-ul si banca Inca nu santem siguriDecat sa platesc pt procesor la cel vechi vreo 4-500 euroi, mai bine luam unul nou.....sant multe ieftine ( acum nu stiu ce reduceri vor fi la cele de 600 euroi ) dar mie mi-a ramas gandul la un Sony de 1700 euroi Stiu ca nu e cazul sa cumparam asa scump, vedem in final cu ce ne intoarcem acasa ....macar sa luam ok-ul
Silvi super jucariile lui Alain, sa le foloseasca sanatos Giorgos a avut o colectie impresionanta de masinute ca alea, cand am venit in Germania le.am trimis in pachete la copiii prietenelor si bineinteles pt Robert......cand s.a nascut Angelo, am intrebat daca mai are careva macar 2-3 masinute sa imi dea dar nimeni zice.se nu mai avea Fii-miu le.a mancat capul, le-a dat.....de cate ori are ocazia Giorgos, imi scoate ochii ca i.am dat colectia...erau muuulte raaau si cea mai ieftina era 15 euroi...tot asa in cutii ambalate fiecare.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Bumbi bine ca ati rezolvat elegant cu nunta.
maraki te cred si eu ca-ti scoate Giorgios ochii cu colectia de masinutze data.
Bafta sa aveti azi, sa va cumparati laptop. si noi vrem unul, sa vedem cand reusim sa luam.
am sunat si la gradi, Marco a fost ok, si-a revenit, vesel, asa ca va merge la inot.
gata pauza, ma reintorc la calcat.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Maraki pai cumsa coste un procesor atata? Aici un calculator nou cu tot cu monitor la 500 de euro e mai mult decat bun, adica iti faci treaba cu el perfect ( asta in stuatia in care nu esti mare fan ultimul gen de jocuri de pe piata).Insa are tot ce vrei,ba mai nou la banii astia iti dau si o multifunctionala.Un procesor bun nu cred ca te costa mai mult de 100 de euro.
Giova ma bucur ca e mai bine Marco si ca si-a revenit.Si eu abia astept sa merg acasa.Mai am maine si apoi stau in medical o saptamana.Ma mai odihnesc ca ma joaca domnisoara
Irina 27+ cu
andiaroro spune:
Cosmi-La multi ani!
Pe la noi toate bune
-eu: gripa si conjuctivita la ochiul stang
-cristi:urgenta la dentist
-anastasia: amigdalita cu antibio
-alex...cel mai sanatosdoar tuseste
Bee spune:
Buna fetele.
Cosmi LA MULTI ANI!
Andiaroro si voi cu probleme gramada. Sanatate!
la toata lumea.
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Vaaai de mine AnaSanatate la toti va doresc Aceeasi urare si pt Bee ca tare mult mai trage
Irina pai atat e un procesor nou pt ToshibaIti dai seama ca laptopul vechi m-a costat 1800 euroi acum 5 ani Varul lui Giorgos a spus ca poate sa ne rezolve cu 200 dar nu am vrut sa dau atatia bani pt ca are spatiu mic, parca 60 GB.
Giova ma bucur ca este bine Marcolino
Am luat un Sony la 800 dar pt ca am vrut garantie de 4 ani in loc de 2, a trebuit sa mai platim inca 200 euroi. Vom achita 30 euro pe luna timp de 3 ani Acum incerc sa-i dau de cap, mi se pare ciudat rau wds 7 Habar nu am pe unde este webcam sa il deschid.....sper sa pot lasa mesaje in dropuri de acum inainte Revin mai incolo......moaaama ce m.am ofticat ca nu aveam bani, era plasma de 106 diagonala cu numai 450 euroiCe frumos se vedeaaaa....am ramas cu privitul
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
aaaa, si nu mi se pare normal la atatia bani sa nu aiba cd-ul cu wds Oare o fi fost greseala si trebuie sa ma duc sa intreb???
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
imi scrie try again...cine se pricepe sa imi spuna ce trebuie sa fac?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Am intrat sa ii spui lui Cosmi la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Sunt obosita asa ca merg la nani.
Am pregatit praji pentru maine si un salam de biscuiti, am facut blatul de tort pt sambata, am fost la coafor, la manichiura, la cumparaturi (mi-am luat o bluza rosie pt maine ) si..sunt obosita rupta
Noapte buna
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"