Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca pt ce faci draguta pregatiri? e ziua ta maine? Sa porti sanatoasa bluza Stiu ca parca ti.ai mai luat una...yammyyy salam de biscuiti

giorgos se duce maine sa intrebe ca nu avem cd-ul cu wds si nici cartea tehnica de la laptop Cand am cumparat Toshiba, ala nu avea in cutie bateria, a trebuit sa mergem din nou sa ne dea altul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am intrat sa fiu sigura ca-s prima care-i ureaza LA MULTI ANI! lui Bombon cea frumusica,asa ca:

Sa fii sanatoasa si fericita Oana, sa te bucuri de cele 3 bombonici
si sa ai doar clipe magice alaturi de familia ta frumoasa!

Ioana 10+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca si Oana , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! toate dorintele sa va devina realitate!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

si de la mine!
Maraki e scump rau un procesor, normal ca ti-a convenit sa iei laptop nou. Primele laptopuri tare scumpe au fost. Tin minte cand am scris aici de laptopul nostru, eram cu Marco ca s-a stricat si ne costa o groaza de bani. dar acum 5 ani am platit 1600 euro pe el...deh...tineri si fara probleme si copii.
Sa stii ca WDS nu se mai da la computere, s eplateste separat. asa ca trebuie sa ai tu un CD cu el sa il instalezi. Clau a platit pe cele de la firma, acasa am unul dintr-ala instalat.
Irina super ca vei fii in concediu sapt. viitoare.
Ana of si voi cu probleme de sanatate. Insanatosire grabnica, se pare ca nu a scapat nici Anastasia, draga mea.

asa...ieri nu am mai intrat, am calcat si pe urma dupa Marco la gradi. acolo ma intalnesc cu alte mamici si directoarea. Ne-a intrebat daca vrem sa povestim, asa ca am luat bebe cu scoica din masina si sus la gradi.
2 ore am stat acolo, copii au fost jos cu educatoarele de dupa amaiza, Edi a dormit, sau a ras/gangurit pe acolo. Ii place la culme stelutele si desenele de pe peretii grupei lui Marco. deja e atras de gradi, un pas bun.
Dupa ce am ascultat-o si pe directoare, nu ii mai tin asa partea Karinei, adevarul e undeva la mijloc, ambele parti sunt vinovate, dar copiii au de suferit. si trebuie sa facem ce e mai bine pt. ei.
Dir. e foarte nemultumita ca de o vreme, educatoarea nu mai face mai nimic cu copiii, nu i se pare normal ca ingrijitoarea sa tina activitatile si ea sa faca una alta. Chiar a tinut sa-mi precizeze ca la sedinta trecuta eram foarte suparata ca nu se afiseaza programa, ce fac copiii zilnic la gradi. Am fost de acord cu ea si mai mult, i-am zis ca dupa ce dam niste bani (care nu sunt putini, si facem mari eforturi sa-i platim lunar) vrem ce-i mai bine pt. copil si sa se respecte programa si activitatile. Am fost foarte multumiti de act. din vara: i-a dus la dentist, au chemat parinti din diverse domenii de act. sa le prezinte munca lor, i-a dus la piata si au cumparat fructe/legume, au facut salate, prajituri,. O sa va pun poze sa vedeti, tare mi-au placut act. astea, care au costat o groaza de bani. E adevarat...nu te imbogatesti cu gradinita, ajung sa-i dau dreptate sotului, care dupa ce mi-a facut o groaza de planuri de afaceri, nu m-a mai lasat sa deschid una anul trecut.
Asa ca...ramane de vazut, am facut-o pe dir. sa-si calce pe principii si sa mai vb. odata cu educatoarea sa vedem, dar daca ea, dupa marirea de salariu nu si-a mai vazut de treaba, mai bine sa plece. Sa vedem acum cine va veni in loc, e foarte greu sa gaseasca pe cineva care sa fie apropiat de copii, e si presata de timp, dar ne-a promis ca o vom cunoaste si noi pe noua educatoare, iar daca aceasta stie cum sa se apropie de ei, nu vor avea de suferit. sa vedem acum....oricum trebuie sa ma interesez si la stat.
Aseara am vb. si cu Marco, i-am explicat situatia, obtiunile, stiti ce a ales sa ramana acasa cu mine.

Trebuia sa mergem azi la Alba, dar o lasam pe maine dim. si stam pana luni, cand trebuie sa fie Clau la o intalnire la Sibiu. Parca vad ca vine de acolo tarziu si ne prinde noaptea pe drum. si asa nu-mi place sa conduc pe noapte, se schimba si ceasul sambata asta, of...acum mi-am amintit.

o zi faina sa aveti, fug la bagaje.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI BIANCA!!!!! SA FII SANATOASA, MAMI, SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE MUUULTE BUCURII DE LA COPILASII TAI SI SOTUL TAU!!!!

cum petreci azi? iesi cu nelu la un restaurant?

LA MULTI ANI BOMBO!!! SA FII SANATOASA, SA-TI TRAIASCA SANATOASE SI FERICITE "BOMBONELELE" SI SA AI PARTE DE MULTE BUCURII DIN PARTEA LOR!!!

maraki sa stapaniti sanatosi laptopul!!! pe cat timp platesti rata de 30 euro? in rest, angelos ce mai face??? nu ne zici nimic de el?

giova ce ati rezolvat aseara, voi parintii, cu patronii?

noi aseara am kost la kids planet cu iris si cu mami ei. ne-am facut de cap!!!

cosmi, madam, cum ai petrecut ieri? ce cadouri ai primit?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

ana, multa sanatate tuturor!!! deci sunteti in carantina? pupicei la pitici sa le treaca mai repede, ca voi o duceti pe picioare!!!

bee voi iar...inca...nu v-a mai trecut??? off!!!! santate multa!!! s-a intors tati? cu forte proaspete??

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bombo la multi ani , sanatate multa si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Maraki de ce nu ti-ai luat un calculator normal ? La banii astia cumparai 2.Nu stiam ca nu se mai da cdul cu windows.Baga xp dc nu vrei vista.Cartea tehnica tb sa o aiba.
Giova ce airea situatie si la voi.Vezi ce aiurea e cand se asculta doar o varianta?Eu azi la gradi iar am fost luata in primire de o mamica ca Mario ii cafteste baiatul.A zis ca educatoare anu avazut da asa i-a zis baiatul.Bineinteles ca am fost la educatoare ca re a sarit de fund in sus ca ieri a fost liniste si pace au avut multe activitati si nici vb de bataie.Insa cum Mario nu vb f bine s-au invatat toti cumiese bataie sa spuna ca el in pocneste si ca au fost faze cand el nici nu era in clasa aia se bateau si spuneau ca el i-a lovit.A spus ca e drept ca si el are tendinta de a ii impinge sau mai da cate una insa mereu e cu ochiipe el si ca nu a fost vb de asa ceva.Acum pe cine samai cred.Sa vezi circ ca marti e sedinta cu parintii.
Bumbi ce e aia kids planet?
Pe mine ma doare burta de dimineata.Am luat un nospa forte insa degeaba.

Irina 27+ cu

Mergi la inceput

Bumbi am scris mai sus.
A facut Clau plata in dim. asta si astept sa vina si curierul. te sun pe urma.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Bombon si Bianca ! Sanatate si tot ce va doriti!
Ana de France of ce bolnaviori sunteti si voi sper sa va faceti bine sanatate multa de la noi si pupici.
Bee pupici si vou si sanatate !
Maraki calculator nou bravo sa il folositi sanatosi am auzit de Wd 7 acum a aparut si noi trebuie sa luam alt PC dar eu una cum urasc vista am zis ca stam sa vedem ce e cu asta si la anul luam si nou dar ordinator fix nu laptop ca sunt mai adaptate la ce ne trebuie noua...frecus zilnic . Eu stiu ca laptopul ti-l da gata echipat ca normal platesti in pretul lui licenta la programele puse deja la noi asa a fost cu vista, f bie ai facut cu extensia de garantie ca sigur o vei folosi in 4 ani ca nu rezista ele atat de mult .
Giovalinda deci ramane Marco acolo la gradi, adevarul e mereu la mijloc . Aici se schima in fiecare a educatorii ac regula mie deloc nu imi place asta dar nu o sa avem ce face. Drum bun sa aveti si sa conduci cu grija
Irina oi fi inteles eu gresit cum te-am auzit cu legi si acte deci in breasla mea stiu sigur ca e Ioana de Bistrita si Ilinca dar ea nu mai scrie si mai e Bumbita? bine stiu eu fac acum o lista .
Eu vreau sa postesc azi si habar nu am ce o sa fac de papa plus ca trebuie sa merg la un mag de aici ca am ramas fara ceapa si cartofi si e o vreme de iti vine sa dormi trei zile legat ...spor la toate sa aveti. Am uitat sa va zic ca mi l-a laudat azi educatoarea pe Alain ca e cuminte si ca a inceput sa o dea pe franceza f bine si stie culorile si animalele aici nu au standarde inalte sa faca desene singuri si alte alea la varsta lor asa ca si prapaditul meu e "in grafic"

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

giova deci adevarul era la mijloc?! hm?! ce o fii avand si karina de s-a schimbat asa de mult din vara si pana acum si e atat de nepasatoare in activitatile cu copiii...? o avea probleme personale?

noi de azi ne-am "despartit" oficial de iris. singura lui prietena de la gradi, de acasa...asta dupa ce aseara am fost impreuna la kids planet - un loc de joaca pentru copii. si s-au simtit asa de bine. o iubeste, o [pupa, mereu imi vb cu ea, cand se joaca cu jucariile, doar ce il aud, ca se joaca si cu riis, imaginar si o striga.....insa azi dimi mi-a zis ingrijitoarea ca la masa a lovit-o fff tare!!!! am sunat-o pe rodica, mama ei, mi-am cerut scuze, i-am zis ca imi pare rau, ca o inteleg...si ca efectiv nu stiu ce sa ii mai fac....am rugat-o sa ma sprijine in planul meu de a-l pedepsi si sa ii interzic si acasa si la gradi ( cu ajutorl educatoarelor si ingrijotoarei ) si sa nu mai stea in preajma ei/ sa nu se mai joace cu ea pana nu intelege sa se schimbe.

concluzia mea: este fff gelos ca iris se joaca si cu alti copiii si nu se joaca numai si numai cu el....

mor de rusine, i-am zis rodicai cva nu vreau sa ne stricam relatia din pricina asta, dar cea mai buna solutie este sa ii separam si sa " ne despartim" ...pana la sentimente mai bune.

Mergi la inceput