Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
La multi ani Razvan de Bee, sa cresti mare, sanatos si cuminte 
Noi am fost la plimbare prin cartier, pana la shop unde era plin asa ca am venit incet inapoi.
Incepe sa nu mai imi ajunga parca timpul sa fac de toate. Inca am restante de rezolvat.
Azi mi-am cumparat cartea ce au scos-o astia de la Corpul Expertilor Contabili- 75 lei
..am luat-o din timp sa am timp sa ma pregatesc pentru la anul. Mai trebuie sa cumpar inca vreo 5 carti pentru unele materii ca altfel nu gasesc raspunsurile degeaba o am pe asta
. Alea costa intre 30 si 50 lei bucata. Vai ce examen va fi asta
foarte foarte greu. Dar cu putin noroc trec eu si peste asta. Pana la anul mai este.
Giova, mai bine dimineata pe ziua decat sa plecati acum seara. Drum bun.
Ma bag si eu in pat ca mi se inchid felinarele.
Noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
cosmi1975 spune:
neata gagici.....eu cu puiul acasa ca nu l duc la gradii,azi ma duc la control si sa vad ce zice poate pot sa l duc la gradii ca vrea![]()
Bianca pai chair poarta amre Sandra dar nu cred sa i mai creasca piciorul mult
Giova mai bine asa sa pleci pe lumina
Marki ce dracu ...sa se strice laptopul asa...si al meu ala de la munca nu se mai deschide
apropo cat poarta copilasii la picior???papan cam 27
silvi_2005 spune:
Am scris de 2 ori sory
merge aiurea netul meu
Maraki ca uitasem ce e cu laptopul tau, JP a zis ca nu a avut cd de instalare ca era direct pe hard si a instalat de acolo vista.
silvi_2005 spune:
Intru si eu sa va salut in graba ca sunt tot pe fuga.
Bee La multi ani puiului tau
, sanatate si sa creasca mare si cuminte !
Giova drum bun spre casa sa aveti !
Cosmina papa din Italia
dar cum va trimite pachetul? Noi de cand am fost in Italia si am facut deja 2 vacante acolo am ramas f mari fan a branzeturilor lor si a jamboanelor lor
asa prosciuto bun nu ammai mancat nicaieri sa nu mai zic de patiserie
au cu ce sa se mandreasca.
Bianca lasa ca nici nu sunt asa scumpe cartile din ce zici tu sa vezi aici ce preturi au alelui JP au fost si pana la 200 de euro unele tratate
ca faceam cu nervii cand lua unul si ale mele sunt scumpe, inca in Ro mai au preturi ok. Spor la invatat.
Alain a mers la centru de activitati au program super frumos saptamana asta cu facut de masti si mers la cinema, la sport si karaoke vineri seara
. Spor la toate va doresc si o saptamana frumoasa.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
MIHA78 spune:
La Multi Ani, Razvan, sa cresti mare si sa fii sanatos!!
La Multi Ani, Cosmi, Bianca, Bombo si Mira!! Doamnelor sa fiti fericite si iubite de catre cei dragi voua!!
Apar si eu, greu e adevarat dar uneori numai asa se poate. Giova imi pare rau ca aveti pb. cu otitele, bine ca functioneaza homeopatia in cazul vostru. Lui Tudor i-au iesit 2 dintisori la 4 luni si 2 sapt. Eu cred ca manifestarile lui Marco au legatura si cu varsta si cu aparitia lui Edi. Plus ca nu cred ca-i place deloc ca i se schimba iar gradinita. Eu m-as interesa putin de o gradi f. buna de stat. Giova sunt conditii fff. bune la unele gradinite de stat, se fac activitati saptamanale etc. Poate daca s-ar muta cu 2 3 prieteni ar fi mult mai usor. Bine asta e o varianta daca nu se rezolva in uram discutiei cu dir. pb.
Noi in sfarsit bine, am avut si noi si otita si inc-o tura de raceala, asta e au trecut asteptam altele
. in schimb avem mari pb. cu gradinita. Plange de nu se poate, dupa pauza asta lunga, educatoarele cam lasa dupa el, adica a cerut sa stea pe coridor si l-au lasat
. Am zis in prima zi ca nu comentez ca nu se va mai repeta, ei azi a stat pe coridor de la ora 9 pana la 11.20 cand s-a dus mama ca asa ne intelesesem sa mearga repede.
Giova spune:
din Banat!
Am ajus acasa, dupa 5 ore de drum
. Dupa 5 km de Vint am intrat in coloana si am stat vreo ora
. s-a rasturnat o masina a armatei, cu ceva armamnet cred, la cum pazeau soldatii cutiile cu pustile. asa ca s-a circulat pe un sens, politia dirija circulatia...ca la prosti.
Am oprit doar sa luam vin/struguri de la Recas si pt. pishurile lui Marco. Edi a baut din lapticul muls dimineata, nu am mai facut popas si pt. asta.
Ne auzim maine cand apuc si eu sa va citesc. acum trebuie sa mai termin de despachetat, sa fac o baitza si sa ne bagam la pat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Azi am fost tot pe fuga. La servici am mutat mobila, mi-am facut biroul mai frumos
, mi-am cumparat cablu de net acum il astept pe om sa imi traga cablul pe perete si sa imi bage net.
Am venit acasa, am mancat si mi-am amintit ca am curs de resurse umane. Asa ca am fugit..si am ajuns la ora 20 acasa. Nici mancare nu am pe maine decat ciorba
.
Maine o noua zi. Si vroiam sa fac pizza in seara asta dar asa..maine.
Silvia, mi-am scos un pui din congelator sa il fac maine tocanita si acum m-am uitat la tine pe blog si vad tocanitza alta denumire are la tine dar nu mai retin. La noi se mai spune papricas de pui.
Miha, pacat ca inca plange Tudor. Dar se va acomoda stai linistita, unii copii mai repede, altii dureaza. Nu te supara ca pana la urma va fi bine.
Giova e nasol cu accidente pe drum si sa vii in coloana pana acasa. Dar asta e. Sambata mergem si noi la Sebes (am putea merge de vineri dar Sandra are engleza pentru Cambrige). Tot in decalaj am fost anul asta
Cosmi sigur va face un 39 spre 40. Nu are decat 12 ani si sigur ii mai creste piciorul.
Sandra trebuie sa duca cartofi la scoala, minim 3 cartofi de copil. Fac o campanie de strangere de cartofi sa ii doneze la azil de batrani. Frumos din partea lor. I-am pus vreo 2 kg in plasa ..saracii batrani
.
Bianca
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Giova spune:
hai ca am putin timp si am zis sA CITESC din urma:
Bianca frumos din partea colegelor, mai ales ca esti si noua.
chef cu 20 pers? super! pai daca tot primesti banii cumpara geaca, asa risti sa-i strici pe prostii. asa fac si eu si tare rau imi pare pe urma.
Maraki nici eu nu am 2 taste la laptopul vechi, care numai in priza merge si fara sa atingem firul ca se stinge.
Probabil ca le vad pe toate in gri, am fopst mai obosita, mai cu multe pe cAP...sa fie copiii sanatosi, asta e cel mai important. tare ma macin cand ii vad ca sufera.
Mira
! Multa sanatate si fericire alaturi de familia frumoasa pe care o ai!
Cosmi si voi cu otita?Ati platit la urgente?
eu nu l-am scos in primele zile, dar nu mi-a zis nimeni nimic. sa-i pui caciulita in cap.
Ioana mie mi-a zis la 10s ca e baiat, dar ca nu e sigur. la 14 era clar....asa ca sperantele mele sau dus. Dar nu e rau nici cu 2 baietei...la cat de necajita am fost, atat sunt acum de fericita. implinita..nu chiar. dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul.
Si marco a fost foarte ok pe perioada sarcinii, pe urma s-a schimbat. sper ca voi sa nu treceti prin asta.
Silvia ce vacanta daca eu alaptez? prins muls nu scot cat suge bb, s-a reglat laprticul. chiar nu vreau sa pierd laptele, asa ca aman totul pe mai tarziu.
Cosmi ce tratament i-a dat? ce otita are?
Maraki pai cel mai tare am circulat cu 140 la ora. era o portiune buna de drum, liber...asa ca nu mi-am dat seama pana m-am uitat pe bord
. am lasat-o mai moale ca nu stapanesc bine masina la viteza mare si la drumul din Ro.
ce patanie, prima data am crezut ca t-i s-a aratat prietena ta
.
Cosmi marco poarta 26 la picior.
Miha si voi cu otita? Sper sa se reacomodeze repede Tudor cu gradi. Poate le e comod educatoarelor sa lase dupa el, asa nu plange si nu le deranjeaza. sa le spui daca se mai repeta.
Bianca super ca ti-ai amenajat biroul si vei avea si net, in curand.
Clau trebuie sa mearga sapt. viitoare iar l;a Sibiu, dar noi nu mai mergem. e prea obositor pt. mine sa fac drumul asta pt. 2-3 zile. In plus Edi e cam marait, il agita lumea multa...asa ca mai bine la noi acasa si acolo mai rarut.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Giova, eu am mers cu 140 catre intrarea in Aiud di Teius si cu 170 km pe autostrada cand am venit anul trecut din Bulgaria
. Cand am vazut acul la kilometraj am paralizat si am lasat-o mai incet
. Eh, se invata condusul cu experienta. Nici eu nu am experienta la condus afara caci nu conduc decat in oras, aici sunt as ca ma invart zilnic cu masina. Dar afara...e altceva..sa te asiguri, sa depasesti...e alta strategie "de sosea"
. Mie nu prea imi place sa conduc cu nelu in masina ca tot comenteaza in sesnsul..."hai du-te, poti depasi, baga-te"... pai ma enerveaza asta. Bine ca la experienta lui de sute de mii de km ..am incredere in el dar..vreau sa fiu eu sigura si stapana pe mine. Lui nimic nu ii sta in cale...doar masinile care merg mai tare ca noi, conduce f bine si depaseste tot ce poate
. Deci cam asa vrea sa conduc si eu dar...noah nu am cum. Conduc si eu bine si repede dupa spusele lui si a altora dar...nu sunt el si ma enerevaza comentariile. Asa ca prefer sa cnduc singura si linistita nu cu stres
.
Merg si eu la culcare
Noapte buna 
Bianca
Bucataria din casa mea
cosmi1975 spune:
NEATA GAGICI...m am treziut ,baut cafeaua ...papan inca doarme si bianca a plecat la scoala
am fost aseara la dr si a spus sa i mai dau lui papan tratament sa l mai tin acasa daca vreau![]()
Giova
...are otita acuta la urechea stanga,la urgenta n am platit dar am platiti tratamentul
o caruta de bani.....pt ce dracu platim la asigurari atata????...Stefan poarta 27 la picior
Silvi
pachetul a venit cu masina cu ceva amici....adevarat ca au niste chestii fff bune ....azi asteptam alt pachet cu cate ceva pt copii...daca mai vad mancare

Miha
sper ca Tudor sa nu faca parte dintre putinii copii care musai tb sa le schimbi gradinita ca sa se poata adapta
asa am patit eu cu bianca ...am schimbat gradinita ca i se pusese pata rau
Bianca
tare fain ca o sa ai net,parca nici mie nu mi ajunge timpul deloc pt cate as vrea sa fac...adevarat ca eu is ffff iute si agitata si fac destule dar cad franta
....si eu maine tb sa merg la un curs la Universitatea Bucuresti ...la 8 dim
cica sa fim acolo
eu una fetelor nu conduc afara din oras nici rupta
nu mi place pb ca mi e un pic teama ...dar in bucuresti sunt incantata ...nici mie nu mi place cand sta Gabi langa mine
maI ales ca el de meserie este instructor auto
asa ca inchipuiti va ce i pe mine![]()
fug sa mai beau o cafea![]()