Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am pus ceva poze in droppt cine vrea sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Edi s-a trezit de 2 ori, s-a potolit la tzitzi. Dezavantajul dormitului pe burta: nu-si poate baga pumnii cum trebuie in gura si atunci se trezeste.Suzeta nu tinem, asa ca pumnii sunt la putere.

Cosmi ce tratament i-a dat de a costat atat? antibioticul la noi a fost gratuit, am platit doat bioticsul si otocalmul.
Frumoase poze!
Bianca si la stat se pot face asemenea act., sa existe interes din partea educatoarelor. La gradi au fost majoritatea parinti invitati: stomatolog, musulmanul ala, . Vizitele le-au facut la cabinetul cu care colaboreaza ei, au acolo si de stomatologie, au fost la fabrica de paine, am vazut in poze, Marco a lipsist atunci.
asa comenteaza si Clau...eu nu p[rea sunt sigura la unerle depasiri si atuncvi astept aprobatrea. am facut cateva, cand nu se astepta Clau si am fost felicitata. La drum lung prea putin am condus, dar e fain.
Masina e si foarte stabila, poti intra in curbe cu viteza mare, dar ca mi-e frica...si pe drum bun se prinde viteza, fara sa ne dam seama.

Trebuie sa mergem la Real, e gol frigiderul si afara e o ceata naspa.

Marco a plans ca nu vrea la gradi, ca nu vrea sa doarma acolo.
Educatoarea va pleca din 4 nov., asa ca eu sunt in ceata. El vrea la gradi a lui, sa vada ce educATOARE noua va veni, mi-a zis ca ii va lipsi ingrijitoarea si din cazua asta nu vrea in alta parte. e drept ca ii rasfata foarte tare Melania, ce bine era daca o aveam ca bona...ii iubeste tare mult pe copii, dar mai are 1 an pana la pensie.

Sambata l-am plasat pe Edi mamei mele si am plecat cu Marco in oras. la inceput a protesta ca vrea sa vina si Edi cu noi. Dar pe urma i-a placut. S-a prostit la greu cu Clau, s-a dat in masinute, pe toboganul gomflabil.
Luni am iesit iar numai cu el prin oras. a fost foarte cuminte si ascultator.
Pacat ca nu e mama mai aproape, ma puteam ocupa de marco si Edi era pe maini bune, vedeam de el doar cand era ora de papa.

gata, plec la treaba. si o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici.
Sunteti in greva de scris?. Ce e cu pauza asta? Imediat eram pe pagina 3 .
Eu acum am ajuns pe ziua de azi la calc acasa. Am fost la servici, apoi acasa am mancat rapid si la ora 17 a venit o manichiurista acasa. Si mi-a facut manichiura vreo 2 ore , avea si emotii probabil ca era pentru prima oara de a durat atata. manichiura pt unghii normale normal. Apoi m-am apucat sa fac aluat de pizza si tot mi-am stricat lacul de pe unghii logic . Am french intrerupt cu gropi. Asa e moda. . A fost si sora-mea pe aici cu familia. i-am chemat la pizza. Apoi am facut un papricas de pui pentru maine, am culcat copiii, m-am spalat si..here I am
Cosmi, i-am luat Biancai revista cu Hanna Montana? Va fi serie mare gen enciclopediile alea de copii. Sandrei i-am cumparat bineteles . Si Nelu are atestat de instuctor auto..dar el e instructor militar , nu are voie sa profeseze in afara.
Giova, firma Mopiel sunt pantofii da. O cunosti? A fost la noi la targul de incaltaminte/imbracaminte si mi s-au parut niste pantofi comozi deasta i-am cumparat. Si arata si bine zic eu. Si sunt foarte comozi. Nici nu stiam ce firma sunt pana ai spus tu ca nu m-am uitat inauntru pe ei .
Daca conduci mai mult afara vei face experienta la condus si la depasiri normal. Clau si cunoaste drumul foarte bine si deaia te ajuta. Asa face si Nelu . Doar ca eu daca nu sunt sigura pe mine nu ma bag.
Maraki, am pus poze cu strampii, caciula si manusile. Ti-ai luat concediu de forum draga?

Maine o noua zi de lucru.
Vine iar frigul peste noi, noaptea va fi iarasi minus....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

intru maine sa scriu mai bine ca astazi am fost plecati la socrosenii sa o vedem pe matusa Maria. Am venit tarziu acasa...Angelo e cu febra cam la 4-5 ore, am fost ieri la dr. si ne.a zis ca daca nu scapa de febra in 3-4 zile, sa mergem la ea sa-i dea antibiotic. Luni trebuie sa inceapa gradinita dar daca nu se face bine, amanam....va fi in prima saptamana cu program 9.00-12.00 pt acomodare.
Bianca intru maine in drop ca sant pe laptop acum si nu imi deschide pozele din cauza virusului.....nb tuturor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata...beau cafeaua si fuga la curs

Copiii inca dorm,tb s o scol pe Biancasa se preg de scoala,papan inca sta acsa cu toate ca tratamentul s aterminat dar ...azi nu l duc ca vine mama sa stea cu el

Giova eu am cumparat toate medicamentele pt ca pe Stefan l a lovit durerea nopatea la 1 si atunci a tb sa i le cumpar toate..i a dat un antibiotic de care n am auzit pana cum,sinupret,vibrocil,nurofen,ceva picaturi de urechi si pastile gen biotics ca cica prafuri nu se mai gasesc dar le a luat papan]
Bianca e bine ca are atetasta...la noi e oricand o posibilitate(gabi nici sa nu mai auda)mai ales ca al meu sot e instructor auto la toate categoriile....s a ales si el cu ceva din armata..

Giova apropo Gabi a facut armata la Sacalaz..ce am mai batut drumul ala

Bianac ..gata cu revistele....nici o revista ca am pus o sa citeascaam profitata de faptul ca inca e pedepsita si bag tare acum citeste Jules VERNE...cred ca i a cam trecut de Hanna pt ca acum e pasionata de muzica...toate melodiile le asculta si le stie de pe MTV

Maraki...offf sper sa scape Angelo fara antibioticce zic socroseniile???

SILVII ce i cu tine???ca ai absentat cam mult si Bumbii???

pup ma duc sa fac dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Haideti la .
Marco a plecat bine dispus la gradi, doar are inot. si a vrut sa-l duca tat-su' cu taxi, asa ca am scapat.
E o ceata afara...mama-mama. Musai sa iesim azi sa iau carne tocata si mai tarziu la vaccin.

Edi e tot asa, ba marait ba vesel. ieri am stat 2 ore in parc, una l-am tinut in brate ca a inceput sa urle pe acolo. Macar noaptea e cuminte, s-a trezit odata...sper ca dupa ce ies dintisorii sa-si recapete obiceiul de a dormi toata noaptea. a baut putin laptic si somn...cred ca nu-i trebuie lapte, s-a dezobisnuit, doar ca se calmeaza la san....bat-o soarele suzeta, ca de o accepta era mai usor...pt. noi acum.

Bianca asa e, Clau cunoaste foarte bine drumul...stie si cand vine linie continua, cand are sau nu vizibilitate...dar ma gandesc ca ar si trebui, facem acelasi drum de 4 ani, odata pe luna, cel putin.
Am vazut in talpa papucilor tai scris Mop... si m-am gandit ca aia e firma. vand si de pe net, e de pe la Ramnicu Valcea, cred. Fac incaltaminte buna pt. straini, gen bata, etc. I-am luat si eu lui Clau de pe net odata. Ia sa intru sa vad ce colectie au pt. femei, ca au preturi tare bune.
Cosmi, Biotics baby am auzit ca la voi nu se mai gaseste. si eu i-am dat lui Marco pastile, le inghite mai bine, dar la Edi cu otita i-am gasit praf, doamne scumpe mai sunt. sper sa fie ok si sa-i treaca repede.
Maraki insanatosire grbanica lui Angelos. asta v-a lipsit acum inainte de gradi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour fetelor mi-am propus sa intru la cafeluta la voi azi.Nu am mai reusit sa ajung prea mult la Pc a fost si Alain cu programul de la 9 l- 12 si 14-17 l-am mai lasat si pe acasa am fost siin Belgia o tura ca nu il mai scosesem pe asa mic nicaieri, cam le neglijez pe toate. e pitic l-ma tut si ieri si azi de dimineatat acasa ca e obo tare saracul azi au si ceva sport la o sala de langa noi .
Bianca sa nu uit ca tie vroiam sa iti zic de casele de aici ca ai fost simpatica ca nu nu zugravesc astia de aici. E foarte mult folosita piatra decorativa, care e si scumpa ca naiba, sunt zone unde daca ai casa nici nu ai voie altceva ca ei prezerveaza stilul vechi care il conserva f tare mai ales in Nordul Frantei. Sunt strazi si aici unde daca nu ai vedea masini parcate ai zice ca esti in sec 18 chiar am tot vrut sa fac poze cu ele dar nu am gasit niciodata timpul. Am intrat la tine pe blog sa vad ce a mai pus, ai pus muzica care sacadeaza...cel putin la mine si e tare enervant pune ceva optiune sa o asculte omul daca vrea numai eu una trebuie sa dau pe silent laptopul ca nu pot sta ca sacadeaza cred ca si de la netul meu . Spor la toate, manichiura 2 ore cred ca faceam cu nervii. Ce pizza ai facut?
Cosmina super de voi ca primiti pachete cu bunatati, au italienii si o calitate la haine super, eu i-am admirat sa primiti cadouri dragute.
Giova sa inteleg ca e mai bine cu mult bebelinul tau de ati stat in parc, super. Cu ce viteza mergeti doamna pacat ca nu sunt in Ro drumuri cum trebuie in vest nici nu simti viteza si al meu sot baga viteza mare prin Germania, cel mai mult cu 180 cand eram numai noi cand l-am lasat pe bb in tara in rest peste 160 nu trece si aici respectam ca sfintii viteza la ce amenzi au.
Maraki sper sa se faca bine piticul tau sa nu inceapa scoala bolnavior si necajit pediatru l-a consultat la gat si restul? ca nu am inteles. Sper sa va treca repede da-i vit C din sucuri sau gaseste fructe care sa il contina, sanatate. Esti multumita de wd7?
Gata ca piticul deja e sus si si-a terminat lapticul va las ca mai mesterim ceva prin casa si apoi pregatim pranzul. Am facut ceva praji cu ciocolata mortala si super simpla daca gasesc azi un pic de timp pun reteta ca e f usor de facut. Am si de calcat si de spalat...nu stiu daca daca as vrea sa fie totul ok de la calcat , spalat, curatenie si mancare ar trebui sa fiu 10 ore pe zi in priza si nu sunt

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Mooaaama Cosmi cate medicamente pt Stefan O intreaga farmacie! Bine ca a scapat de dureri
Silvie, a fost consultat Angelo si la urechi, gat, plamani, a spus medicul ca este bine, nu are nimic dar daca se continua mai mult de 3 zile cu febra, sa venim la ea sa-i dea antibiotic. Aseara a facut febra, dimi pe la 4-5 la fel....sa vedem acum cand se trezeste cum se prezinta....sper sa scape de antibiotic pt ca tare greu il ia
Giova ce mancare faci cu carne tocata?
Bianca super tare ca ai net de azi Lasa ca nu o sa ai full work tot timpul

Inca nu sttiu cum e programul nou, Teo care e administrator de retea la firma, a spus ca i-au trebuit 2 luni sa-i dea de cap dar acum nu l-ar mai schimba pt nimic in lume, cica-i cel mai tare. Initial am vrut sa imi bage sambata viitoare windows xp dar cred ca raman la asta original pana la urma...daca-i asa bun, doar nu sant mai tuta sa nu-l intelegMai nasol e ca il am in germana, daca era eng nu aveam probleme deloc.

Irina unde ai disparut???

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna gagici. Am si eu net in sfarsit. Nu a fost greu dar...a durat mai mult.
Nu am timp acum de stat asa ca raspund scurt.
Silvia, si in Spania e tare la moda piatra, mie una nu imi place. Pizza am facut dupa propria mea inventie , una cu piept de pui si smantana si cealalta cu sunca si legume. Blogul merge bine, conexiunea ta nu e buna ca mie imi merg toate melodiile. Daca vrei sa dai si click pe reclamele de pe blogul meu, ti-as multumi .
Maraki, ti-e dor? . E in concediu ca a zis. Poate nu mai afce Angelo febra si nu mergeti la medic. Ar fi bine.
Giova, super ca a vrut Marco la gradi. Sa inteleg ca nu mai vrea sa mearga? Nu ii mai place acolo?

Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Fetele, daca aveti si chef si timp da-ti click pe reclamele de pe blogul meu ca la nush cate clickuri se aduna puncte si primesc bani cica . Puteti intra la 24 ore sa se inregistreze inca un click.
Poate gasiti chestii interesante acolo.
Multumesc

Bucataria din casa mea

Mergi la inceput