Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

http://www.dropshots.com/biancas4#date/2009-10-25/16:44:18
Astia sunt pantofii, in poza nu arata asa bine ca reflecta lumina din cauza ca sunt lacuiti. Mie imi plac . Si cizmnuletele pe care le-am ales de ziua mea cadou de la Nelu.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Bianca teatru de copii,dar rezervare pt sapt viitoare pt ca nu l scot afara pe stefan chiar daca se simte bine...si la gradii cred ca pe miercuri il duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Alba!
am ajuns cu bine, chiar am condus super si am depasit la greu...am prins gustul vitezei.
De 2 nopti gogoasa se trezeste odata si marae/papa. Ziua e la fel de marait...am aflat si care e problema. NE IES DINTISORII DE JOS!
Numai la asta nu ma asteptam, dar tot e mai bine, decat sa aiba otita.
Baleste, isi roade pumnul, ma musca de tzitzi...of...dragul de el, se chinuie mai mult decat Marco. azi i-am luat un calmant sa vedem daca va fii mai bine.

Am trecut la ora de iarna, ce naspa...deja e intuneric....bine macar ca am profitat de zile calde de am stat mai mult pe-afara.
revin dupa ce papa. sper sa mai apuc sa va citesc, daca nu...pe maine dimineata.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Cosmi nu prea am darul naratorului ca sa reusiti sa vedeti bine imaginea cu mine cand m.am speriat Cum se simte Stefan? Plange cand simte picaturile?
Giova ai grija cu viteza de care spui ca iti place Parerea mea este ca trebuie sa conduci prudent atata timp cat ai copiii in masina si chiar si cand esti singura, gandestete ca acasa te asteapta doua sufletele care au nevoie de tine
Bianca sa porti sanatoasa incaltarile Fata cand te.ai tuns asa misto? Iti sta bine cu parul mai filat decat cum erai inainte carre Cred ca a fost tare gustos tortul ai avut idee buna cu haribo ca le.a placut copiilor Mi-a placut ce are Dani pe pereti la el in camera, sant din plastic sau ai decupat din reviste figurile?Super tare spidermann, vreau si eu pt Angelo Sa poarte sanatos Dani hainutele, cred ca e misto rau caciula cu spidermann
Giorgos s.a dus la Teo cu laptopul, a vrut aseara sa traga programul pe dvd si nu stiu ce o fi facut( dar el nu recunoaste ) ca azi dim cand am vrut sa intru in drop nu mai imi deschidea pozele, pe youtube nu aveam sonor, o gramada de programe cu error.....spunea de noi ca intr-o luna stricam comp. dar uite ca a durat 2 zile datorita lui

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Si eu pe aici...
Maraki, mersi draga de complimente. M-am tuns si vopsit joi la coafor. Am vrut sa ma chimb putin si am reusit. Caciula e f faina cu spider si manusile si strampii. Fac maine poze. Mie mi-au placut iti dai seama lor ce le plac. Era un stand intreg acolo la targ cu de toate...si pt fetite erau mortale cu printese. Alea din camera lui sunt de lipit pe pereti sau unde vrei nu sunt taiate draga . Sunt unele ca si panza cauciucata si au niste benzi de scotch pe spate si se lipesc. Tot cumparam prostii de se umple tot peretele .
Gratia patului am dat-o jos mai demult ca nu avea rost sa atarne acolo si i-am facut dintr-o placa de lemn inaltator la pat sa nu cada din pat. Patul e de 1,40 / 70 cm deci are loc pana merge la scoala in el daca l-as tine .
Eu ma tot gandesc ca daca ii schimbam patul unde naiba ii voi pune servanta aia de langa pat...ca aia e plina ochi de jucarii si langa mai sunt 2 lazi. Si e doar ceea ce e bun, am mai dus un sac urias la gradinita in primavara. Si nicaieri nu imi incape in casa, daca o scot de acolo trebuie sa o arunc si nu stiu ce voi face cu jucariile .
Sper sa scoata astia modelul ala de pat de la JYSK in vanzare iarasi pana la Craciun ca il cumpar. Daca nu am vb cu cineva sa vedem cat ne costa sa il fac la comanda(mobila aia cu pat deasupra).
Sunt curioasa acum daca vei putea scrie comentarii in drop daca ai schimbat calc.
Cosmi, am inteles. Rezervare doar.
Giova, si eu am zis asa la Dani ca sunt dintii ca de la 4 luni a balit si isi sugea pumnul, era agitat si cu gingiile umflate si primii dinti i-au iesit la 9 luni si 10 zile . Dar sunt multi copii carora la 4 luni le ies dintii..deci poate sunteti printre ghinionisti . Drum bun pentru maine.

Noi am fost la MC, mai avem un catel, pe cel rosu. Sandra nu a vrut meniu asa ca avem 3 pana acum. Apoi am fost la sora-mea sa ii mai ducem niste tort ca mi-a ramas destul.

Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....suntem matinali mai ales cu ora asta noua

Stefan se simte bine dar va sta acasa cel putin pana miercuri,maine ne vom duce la control sper sa fie totul ok...ia saracutul medicamentele cu toate ca il doare mai ales cand ii pun picaturile

aseara a venit Gabi de la tara si a facut si poze..ce i la mine in camera te ia cu groaza dar sa speram ca pana de CRaciun va fi asa cum imi doresc,iar la primavara intram si mai tare in operatiunea daramare o cameraa si facut o amre bucatarie cu living...sper sa reusim si sa dispunem si de fonduri ca i mult de lucru

Bianca e cu scoala...e tare grea si claas a 6 anotiuni multe...dar cel mai tare se chinuie la....desenau un mosulet acre crede ca materia lui e cea mai cea...unii profesori chiar nu inteleg ca unii copii chiar nu s inclinati catre desen,ioar Bianca se patimeste cu lucrarile parca zici ac se duce la Tonitza la liceu

Giova surorii mele i au dat dintii la 4 luniasa ca s ar putea ca si micul pui sa i dea dintisorii
Maraki ce ,,balamuc,, cu noul tau laptopdar ii dai tu de cap...cat despre sperietura
Bianca porti putinn la picior ca par numar mic ghetutele tale....Sandra cat poarta???ca Bianca e intre 36-36 ...cred ca va purta mare ca mine...39
Silvi ti am vazut reteta chnezeasca cu 5 ingrediente..arata super ,neaparat s o incerc...dar zilele viitoare ca acum cade frigiderul pe noi ca am primit un pachet de la fete din italiao gramada de papa de zici ca a venit foametea pe aici
Bumbii aia e gradinita lui Stefan..cea de la Vatra Luminoasa..arata super misto

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME MARE...DUMITRU SI MULTE BCURII IN VIATA

neaprat tb as merg si eu la moaste dar as vad ...cand,eu merg de vreo 6 ani la moastele SFANTULUI MINA si tare bine mi a mers

fug sa dau pastilele lui papan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Vad ca si al meu e bolnav, am gasit hartia de la nurofen supozitor, inseamna ca i-a pus Giorgos dimineata Asa ca astazi vizitam doctorul, nu-l mai tin in baza nurofenului daca face febra mare...
Lapotpul cica-i virusat din prima zi cand am bagat DC++ iar antivirusul Mcafee cica-i apa de ploaie...Teo e plecat sapt asta, trebuie sa asteptam pana sambata cand vine si il repara. Maine vine si matusa Maria pt cateva zile ca sa rezolve cu actele sa nu mai primeasca pensie pt sot O sa fie tare aiurea sa o vedem singura....

Irina am visat ca-i dadeam lui Mario carnita cu paine sa manance

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Salutari!
Noi tot in Alba, astept sa vina Clau de la Sibiu si speram sa plecam azi acasa. ne prinde noaptea, dar asta e...e naspa sa doarma copiii in aceeasi camera, Edi se mai trezeste, plange....dintisorii astia ne vor chinui putin, mai e pana sa strapunga gingia.
Bianca sunt bebei carora le-a iesit dintisorii la 2,5 luni si cunosc o groaza la 4 luni...asa ca nu e nimic iesit din comun. totul e sa nu ne chinuie prea tare.

Citesc maine de acasa si vad pozele. acum nu prea am timp si chef...am umblat prin oras si acum vreau sa fac bagajele.

_

Mergi la inceput

Buna gagici.
Am venit si eu de la servici. raspund repede ca iesim pana la shop la Orange.
Giova, si nepotului meu i-ai iesiti dintii la 4 luni. Eu ti-am zis cum am patit cu Dani .
Maraki, nasol cu virusii . Ia-ti Karsperski ca e bun, eu asta il folosesc.
Cosmi am 38 la picior. Pantofii sunt 37 nu stiu cum dar marimea mea e 38. Cizmele sunt 38 si sunt foarte comode. Sandra poarta 38 spre 39 deja, ne-am masurat picioarele (am facut conturul pe hartie ) si are icorul mau mare ca al meu cu 0,5 cm deja . Si e si mai lata la picior deja ca mine. Asta e..va trai pe picior mare ca soacra-mea...cu numarul 40 .

Revin deseara.

Bucataria din casa mea

Mergi la inceput

tot din Alba. Plecam dimineata, Clau a venit tarziu, asa ca am amanat plecarea pe maine dimineata.
Bianca sper sa nu patesc si eu asa, daca la marco am scapat usor...la Edi musai sa ne chinuim.

Razvan de Bee! sa cresti mare si sanatos! Brandusa sa va traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurie si fericire!

gata, plecam la socrul.

_

Mergi la inceput