Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut gagicistiti ca tb sa plec la tara dar aseara pe la 11 s atrezit papanul meu in urleteca l doare urechea ,am incercat sa l potolim..nik si am hotarat fuga la dr care dupa ce l a controlat a zis ca are otitaam luat medicamentele si pe la 1 eram acasa dar asracutul toata noaptea s a plans de dureri...offff

aveam niste nervi pe astia de la urgenmta...tot tratamentul a costat 160 ron...cum se poate mai fetelor????hai ca la noi cat de cat e ok dar is oameni amarati in tara asta

se poate scoate copilul cu otita afara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata la
Cosmina, imi pare tare rau de Stefan. Saracutul de el ce noapte a avut (si voi la fel)! Nu stiu daca e ok sa-l scoti afara, depinde si de cat de cald e si daca bate vantul sau nu. Oricum, daca e musai sa iesiti ideal ar fi sa aiba caciulita. Caldura stiu ca ajuta la calmarea durerilor, dar Razvan a facut 1 data otita cand era de vreo 11 luni si mi s-a recomandat sa-l tin la caldura si sa-l feresc de vant/curent. Sanatate multa frumosului!
Giova, poate nu e otita iar la Edi, dar daca i-a intrat apa in urechi poate l-a deranjat, mai ales ca e destul de recent dupa otita care a avut-o. si eu m-am ujitat la pozele lui Marco...tare m-a impresionat maturitatea care i se citeste pe fatzuca. Parerea mea personala este ca ar fi ideal sa vorbesti cu psihologul gradinitei sa-l urmareasca o perioada, poate chiar sa stea de vorba cu el. Cu siguranta este complet bulversat de aparitia lui Edi si cine stie ce e in sufletelul lui, cum percepe afectiunea si dragostea voastra pentru el. Poate e afectat si de afectiunea pentru Edi pe care a remarcat-o la buicii si rudele din Alba, cu siguranta isi simte amenintata intaietatea, este totusi micut ca sa inteleaga unele aspecte. Eu am stat de vorba cu psiholoaga gradinitei lui Razvan si am rugat-o sa urmareasca comportamentul lui in perioada asta, pana se naste bebe si sa vedem cum va reactiona dupa. Eu sunt ingrozita de cum va percepe Razvan aparitia unui frate/sora desi acum se comporta exemplar, deja nu mai sunt mami, sunt "mami si bebe". Si cand ma cheama asa ma apeleaza, mereu povesteste cum a fost la plimbare cu mami si bebe, a decupat cu mami si bebe, mami si bebe i-au cumparat nu stiu ce jucarie. Mor de dragul lui dar cand va veni efectiv bb nu stiu daca va fi la fel! Scuze pentru divagatie dar eu cred ca Marco, un copil atat de cuminte si sensibil trece printr-o perioada mai dificila si voi trebuie sa "diagnosticati" cu exactitate ce se intampla cu el. Pupici!
Irina, intrebai de bebe, abia peste vreo 10 zile merg iar la echo, la cea de 12 saptamani pt masurarea translucentei nucale si alte masuratori. Am vazut ca sunt fete carora la 12 s le-a spus deja sexul, eu nu sunt sigura ca vreau sa stiu de acuma. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca sansele sunt de 50%-50% sa fie fata sau baiat dar daca e baiat (si cam asa simt ca e) nu o sa fiu chiar in extaz.
Fug la cumparaturi, sper sa revin mai tarziu!

Ioana 10+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si de la mine, ne-a trezit Alain de la 8,30
Mira La multi ani si tot binele din lume !
Giova vai ce patanie cu masina ,bine ca nu a fost nimic grav. Distractie placuta sa aveti si faceti-va si voi o vacanta de cateva zile undeva .
Bianca eu cu blanurile nu stiu ce sa zic sa te gandesti bine inainte eu spun din experienta ca am 2 una care chiar imi place e scurta si e din nurca ( aia maro fina tare ) am primit-o cand aveam 20 de ani de la tata e singura care mi-a placut si o luam la rochii de gala iarna la ocazii...cand mi se punea mie pata dar rar am purtat-o , o pastrez ca e o caruta de bani si nu se demodeaza dar aici mi-ar fi frica sa o port cu ecologistii ca ma scarmana careva . Mai am una de astrahan oaie de care zici tu dar nu stu daca am purtat-o de 3 ori ma face mare si nu imiplace am lasat-o in tara la mama eu zic ca haina de piele mult mai bine si eu visez la una de piele mai lunga...pe cad o sa ma talia potrivita si banii .
Maraki il vinde ca ii lipseste L asta etare
Revin ca ma cheama baietii.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, sanatate multa lui Stefan. Pacat ca v-a stricat planurile de plecare, dar asta e acum, sa se faca bine. Nu e bine sa il scoti afara la otita eu sa stiu, ii trebuie caldura. Si daca iese caciula neaparat.
Silvia, si eu am avut blana de astrahan de la bunica mea ramasa dar am aruncat-o dupa vreo 10 ani ca nu am purtato-o niciodata. Era lunga, grea...nu mi-a placut deloc. Stiu ca erau amatoare probabil si scoteam bani pe ea dar ..am aruncat-o la gunoi . Cu haina de piele inca ma gandesc...ar fi mai mult de primavara/toamna asta...nu e foarte groasa, are doar o gluga pe care are pusa blanita dar nu e de iarna ca as cam ingheta in ea .
Eu mi-am pregattit cat de cat pe aici si vreau sa merg pana la un magazin. A fost maica-mea si mi-a dat bani 150 lei . Soacra-mea imi da grosul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Bumbi, mai adu laptopul ala "de la reparat" de sub canapea sa poti scrie si in weekend .

Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello si de la noi,

Cam multi spiridusi cu otita Voi le puneti caciulite cand iesiti afara? Cosmi sanatate lui papan, sa se faca repede bine Trebuie sa-l tii cu vata in ureche si ma gandesc ca daca-l doare asa tare,nu prea are el chef de iesit afarad. Este dureroasa rau otita si simti ca-ti pocneste ceva in timpan cand pui picaturile.
Bianca este misto astrahanul, tu daca ai avut haina de la bunica, cred ca era model demodat cum avea bunica-mea de pe vremea lui pazvante Sant si modele misto pt gagici tinere, cred ca asa e haina Silviei
Ana de France, cum se simte Anastasia? Ce ati facut la dr? Sanatate voua

Astazi ce am patit.....spalam ceva in bucatarie la sv. si ma gandeam la prietena mea care a murit anul asta in februarie....deodata vad o silueta neagra ca vine spre mine Moaama ce m.am speriat, dupa aia mi.am dat seama ca era tipul care vine sa ia fetele de masa la spalat Am tipat pe moment: aoleo ce m.ai speriat!!!! taaareeeee in romana...a ramas ala blocat ca l.am speriat si eu pe el

eu am sters tot ce bagasem in comp. ca abea aseara am citit in cartea tehnica cum ca trebuie sa facem dvd cu windows imediat dupa instalare A mai ramas mess-ul de scos dar asta o fac inainte sa trag dvd-ul....

Bianca petrecere frumoasa astazi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

salutare gagici

eu pe aici cu copiii care se cam plictisesc ca nu ies ....ai mei sunt obisnuiti ca pe fiecare zi sa stea in parc cate 3- 4 ore

Stefan se simte okzice ca nu l mai doare ,adevarat ca nici nu a mai plans deloc...nu l am scos afara ,am dat drumul la toate caloriferele la maxim...e o caldura ....off,am uitat sa va zic ca ieri cand l am luat de la gradii am constatat ca cineva ,pb vreun bunic ii luase geaca si caciulaasadar l am luat asa cum era dezbracat poate ca si din cauza asta l a luat curentul

Bianca s a dus doar Gabi la tara ca e fff multa tb de facut...ne am incurcat rau cu casa asta....am zis ca facem doar putin si am ajuns la interioare si termopane....iti doresc distractie plecuta pt asta seara

Mergi la inceput

Buna dimineata la .
Azi noapte am stat pana la ora 3 dupa ceasul vechi, am mai si strans pe aici si spalat vasele.
Maraki, nu te mai gandi draga la morti cand esti singura ca uite ce patesti . Blana era veche intr-adevar dar era stilul clasic..lunga pana jos si dreapta....aia nu cred ca se demodeaza. Era grea ca naiba si nu mi-a placut deaia am aruncat-o.
Cosmi, multumesc

Duminica frumoasa tuturor, e o zi superba afara cu soareeeee si vom profita din plin de ea.

Bucataria din casa mea

Mergi la inceput

salutare gagici....eu am terminat tb prin casa si acum vreau sa fac o rezervare la teatru...sa vedem cum se va comporta copiulu mic

Stefan e multt mai bine si diseara dupa ce vine Gabi sper sa iesim la un loc de joaca

Maraki am ras de ma durea burta...dar cred ca tu te-ai speriat
Bianca v ati distrat daca ati stat pana la 3

ma duc sa bat ou la ciorba si revin

Mergi la inceput

Am aparut si eu prin zona putin, am pu niste poze de ieri..pentru cine vrea sa ma vada (in floarea tineretii la 33 ani ):
http://www.dropshots.com/biancas4#date/2009-10-24/15:13:16

Azi am mai aspirat pe aici cu toate ca eu nu fac curatenie duminica dar se impunea..erau numai coji de fistic si mizerie de la alune . Nu puteam lasa asa.
Am fost apoi iar la targul de haine, mi-am cumprat o pereche de pantofi super faini din piele lacuita , si niste gablonturi ca imi plac mult..am ajuns sa imi dau aurul jos de pe mine sa port tinichele...dar imi place. Am incercat si niste UGG-uri dar zici ca aveam laba de urs in loc de picior . Lui Dani i-am cumparat manusi cu spider man, ciorapi lungi (dres cum zice Maraki) si o sapca cu urechi de iarna toate cu celebrul personaj spider . Sandrei i-a sarit randul de data asta, am vrut sa ii cumpar iegari negrii si nu mai erau decat crem. Asta e.
Silvia, mersi de comenrtarii . Eu am facut tortul si e ciudat sa iti faci prorpiul tort..nu mi-a placut cum l-am decorat deaia i-am tras ursuletii aia..sa aiba ceva culoare. Mai bine gatesc pentru 10 persoane decat sa ornez un tort .
Cosmi, teatru de papusi sau teatru de adulti? I-a placut lui Stefan>? Bine ca e mai bine.

Mergem in centru la MC`, imediat mergem dupa Dani ca la socrii de aseara.
Tare ma bucur de pantofii aia, par tare comozi.
Deja la ora 18 va fi intuneric...ce nasol .

Bucataria din casa mea

Mergi la inceput