Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (337)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Cosmi, Bianca si Bombon LA MULTI ANI! Sa aveti parte de ani fericiti in continuare alaturi de cei dragi!

Ioana, da-i timp lui Marco sa isi revina. Faptul ca scoate limba si face tot felul de faze s-ar putea sa nu aiba prea mare legatura cu Edi... nici nu stiu ce sa zic. Ti-ar trebui o super nanny vreo cateva zile ... sau cineva care stie sa dea sfaturi bune pentru situatia voastra. Va pupam cu drag, in mod deosebit pe blondinul smecheros!

Maraki super achizitia de azi ... sa il folositi sanatosi!

Ana sanatate la bebita mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Bombonicaaaaa Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de printesite, sot si cei dragi tie

Bianca super cadourile primite Sa le folosesti sanatoasa

Canda multumesc, este tare achizitia dar tot nu-i dau de cap in intregime....ce program tampit mi se pare Windows 7
Fetelor ati avut dreptate, nu se mai dau cd-uri cu programul, sus are iconuri care trebuie sa le dld unele...nici nu stiu daca o fi gratis cand imi da site.ul Nu stiu sa deschid nici ferestre noiDe camera tot nu am dat Nu am incercat cu mess-ul direct, vreau asa de proba sa vad cum se vede....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am ajuns si eu prin zona.
Canda multumesc de urari.
Silvia, vad ca tot gatesti cu drag si spor . Bine ca ai timp.
Giova, bine ca nu v-a lovit ala masina. Asa ati/a scapat ieftin ala. Zici ca e facut sa nu ne vedem pe cuvant. Saptamana viitoare mergeam la Sebes ca e ziua unchiului meu si mergeam sa ii uram LMA. Dar am inteles ca mergeti saptamana asta . Vad ca tot asa ne nimerim.
Imi pare rau ca ai anumite probleme cu Marco dar nu fi sigura ca sunt probleme. Incearca sa ai putin mai multa rabdare si o sa se rezolve in timp lucrurile . Poate un pshiholog te-ar ajuta dar eu cred ca e prea mic sa il duci acolo. Inca nu poti pune baza pe spusele lor..acuma spun ca o iubesc cel mai mult pe mami, acum pe tati..intelegi tu ce vreau sa zic.
Maraki, multumesc mult iubita pentru cantec . Si felicitari pentru laptop. Nici al meu nu era cu windows, avea doar linux pe el. Dar eu am CD de windows si l-a facut Nelu. Nu se mai baga windows pe laptopuri, pe unele se mai baga windows XP home edition. Ti-l pun pe Strong daca vrei.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nOI NE UITAM LA dANSEZ PT. TINE.
Edi a cam plans azi...sper sa nu fie iar otita asta...aseara i-a facut Clau baie si o clipa nu a fost atent si era cu urechile in apa. a facut si aseara scandal...of...asa sensibil o fi? cum naiba ii vopi mai face baie? tre sa-i bag dopuri in urechi, ca sa-l spal cum trebuie in zona capului.

aoleu Bianca chiar asa cu nenimeritul asta...noi stam pana luni, mai mergem pe la jumatatea lui noiembrie, 17-18, cred.
Maraki ce e wds7? mie mi s epare naspa Vista ala, il are Clau pe laptopul de la birou, dar nu-mi prea place. e ami futurist, el e innebunit dupa el, eu nu.
canda daaa, super nany sa ne viziteze. Ma pun sa citesc cartea ei sa vedem poate gasesc ceva util. daca tot o am in casa sa o si citesc, nu sa o tin in noptiera.

Cred ca s-au adunat cam multe, cum zicea si Clau e timpul de o vacanta... .Edi bolnav, marco neascultator, Clau cu munca non-stop. cand am mai mare nevoie de el, nu se poate. si chestia ca numai eu conduc ma deranjeaza...prea multe trebuie sa fac...si uite ca incep sa cedez.
Ii ziceam ca nu credeam sa fie asa greu cu 2 copii, dar vorba lui, acum nu mai e cale de intoarcere, asa ca n-avem decat sa gasim solutiile mai bune pt. noi.

, pe maine. daca am timp sa scriu din Alba, voi intra.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova foarte frumoase pozele de la gradi. Multe activitati fac acolo, adica au facut azi vara. Si interesante cu cadre altele decat cele din gradinita (stomatolog, negrul ala). La stat nu e asa ..stii bine.

De la servici am primit un plic...cu bani...80 lei de la colege (asistente). Se obisnuieste sa se dea 10 lei la onomastici. Frumos obicei zic eu, macar se strange ceva si iti cumperi ceva de ei.
In drum psre Metro am trecut pe un targ de haine care e la noi in oras. Am vazut o blana ..de piele de oaie si vulpe polara, arata super dar costa ..1600 lei. Mama dar asa fain imi statea cu ea . Si am mai avzut o geaca de piele cu gluga cu putina blana pe gluga..culoarea parului meu (visiniu ceva ) la 370 lei mi-o lasa. Stau pe ganduri ce sa fac, sunt acolo pana duminica cu targul. Nu am avut niciodata haina de piele .

Eu maine seara am musafiri, vom fi 20 pers . Toata gasca.

Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Si la noi merge Dansez pt tine dar e cam plictisitor. Ce rochie are Iulia Vantur cu Michael pe ea
Imediat il duc pe Dani la nani si ma bag si eu in pat. Ma dor picioarele cat am umblat azi pe tocuri

Giova, drum bun spre Alba, distractie placuta. Of ce pacat ca nu ne potrivim cu programul.
Noapte buna

Bucataria din casa mea

Mergi la inceput

Nu ma asteptam la gustera aia de Columbica sa fie emotiónata cand au aprins flacara speranteiwooow...ce misto a invartit-o Astia doi se potrivesc! M.a impresionat cazul copiilor luati in asistenta maternala, frumoasa prima basarabeanca, aduce cu Baseasca, a doua are niste ochi
Giova, windows 7 este ultima varianta scoasa pe piata, e noua. Mi se pare mai greu programul decat vista, asta il stiu ca il are micheleIsi vinde laptopul cu 450 euroi ca a ramas fara tasta L Se poate scrie daca apesi cu degetul mai tare Hai curaj, nu te lasa doborata de greutati Vor trece si astea, de Marco mie mi se pare ca exagerezi un pic, nu poate fi asa gelos din moment ce arata afectiune pt Edi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca, ai ramas si tu cu privitul Eu nici nu mai stiu de cand nu mi-am luat ceva de imbracat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna dimineata la si de la mine.
M-am trezit sa ma apuc sa curat si sa condimentez pulpele de pui sa stea asa pana dupa-masa cand le bag in cuptor. Trebuie sa bat si frisca si sa o pun pe tort, dupa masa fac sosul tzatziki si salata de varza (ungureasca-adica cu putin zahar in ea ) curat cartofii pentru pireu, calesc legumele mexicane in care putin si ceapa si gata.
Scap mai usor cu munca daca fac friptura decat sa tot fac salate cu maioneza , sunca si alte minuni pe platouri.

Maraki, ma tot gandesc daca sa imi cumpar geaca aia de piele. Eu de la prieteni voi primi bani ca noi asa ne dam. Si de la familie la fel. Asa ca bani as avea dar...ma gndesc ce sa fac . ieri de la targ mi-am cumparat o pijama roz cu albinute pe ea. Asa bine arata , m-am si culcat azi noapte cu ea . Dani imi mangaia albinutzele si le numara .
Nu m-am mai uitat la Dansez pentru tine...habar nu am ce s-a intamplat, cred ca am vazut 2 cupluri si alea nu bine.

La multi ani Mira, multa sanatate si fericire!!!

Bucataria din casa mea

Mergi la inceput