Incepem scoala 2010 -2011 !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Buna, dragi mamici.

M-am gandit sa imi inscriu fetita la Scoala 150.
Ma poate ajuta cineva cu numele unei invatatoare calme, echilibrate ?
Multumesc.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pico

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Inscrierile sunt in toi. Scolile trebuie sa dea curand situatia inscrierilor la cls I ca sa se stie cate posturi sunt.

Din pacate pentru copiii nostri, actualele clase I vor trebui sa fie constituite cu 25 elevi si peste.

Mara si Matei

Ce porcarie!Mi-e scarba. Sper ca la Ioana in clasa sa fie cel mult 30 de elevi...desi scoala si invatatoarea sunt foarte solicitate.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

E primul an cand au bagat numarul minim de 25 la clasa. Anul trecut s-au format clase in jurul a 20 elevi...Era incomparabil mai bine.

Nu ne ramane decat sa lucram noi cu ei acasa sa suplinim ce nu va putea face invataoarea cu 30 elevi, in 45 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of... eu sper sa n-aiba atatia, poate la clasa normala nu se strang copii, majoritatea sunt la cea cu afterschool.

pe la inceputul lui martie vrea sa dau si eu o fuga, sa vad cati s-au incris.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Eu stiu ca la after pote fi inscris orice copil, din orice clasa.

Inscrierile merg si pana in prima saptamana din septembrie asa ca nu vei putea stii cati sunt intr-o clasa, de pe acum.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am intrebat la secretariat, si mi-a zis ca cei de la step-by-step isi cumpara mobiloierul pt sala de after, si au programul lor special, nu-i accepta pe cei de la clasa normala.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Mie mi s-a spus ca la clasa I minimum de elevi in clasa e 20 si maximum 25.Sper c-am inteles bine!

Mergi la inceput

cristina, scuze, nu am stiut ca e vb de step, aici e altceva, intr-adevar.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi2003 spune:

Buna dimineata,

la scoala 179 incep inscrierile din 15.03.2010- cel putin asa mi-a spus secretara
Stie cineva ceva de scoala asta? de invatatoarele care vor lua clasa intai anul acesta?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Si noi suntem in cautarea unei scoli decente, cu invatatori buni, si fara pretentii!!
Am citit pana acum numai lucruri urate care m-au facut sa ma intreb daca mai merita sa-mi dau baiatul la scoala in Romania! Sunt scoli de la noi care au pretentii financiare de parca ar fi scoli de renume si culmea isi permit sa mareasca taxele anual. Nu mai vreau sa dau exemple ca le-am facut destula reclama.

Mai caut inca o scoala decenta cum a fost cea din Dr. Taberei, unde am terminat eu, Scoala 191.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Inscrierile oficial incep de pe 3 martie si tin pana pe 3 mai, doar ATAT! Ieri a venit hartie oficiala de la minister.
Clasele vor avea maxim 25 de elevi...asa spun ei acum (scoala noastra anul trecut-anul scolar, a avut 28 de elevi), si suntem obligati sa ii inscriem pe cei din circumscriptie normal.

Spor la inscris copilasii

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput