Incepem scoala 2010 -2011 !!!
Raspunsuri - Pagina 12
claujro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natalia2008 Mai caut inca o scoala decenta cum a fost cea din Dr. Taberei, unde am terminat eu, Scoala 191. |
Pai mai functioneaza si acum...
Mara si Matei
Roxi2003 spune:
Buna dimineata,
am auzit de dimineata la stiri ca inscrierile in clasa intai in Bucuresti incep pe 3 martie.
O zi buna!
claujro spune:
Oficial. Practic, secretara de la scoala mea are deja cam 30 dosare pe birou.
Mara si Matei
lilib72 spune:
| citat din mesajul lui claujro Oficial. Practic, secretara de la scoala mea are deja cam 30 dosare pe birou. |
Eu am depus dosarul dariei din ianuarie si la aceea data erau 40 de copii inscrisi.
lili@domnisorica daria
natalia2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Pai mai functioneaza si acum... Mara si Matei |
Da, mi-ar fi placut sa invete in aceeasi scoala, dar nu mai stam noi asa aproape incat sa nu ma doara capul traversand orasul pentru a ajunge la scoala.
Din str. Jiului unde stam acum pana la 191 e ceva drum...
Am incercat insa la Scoala Europeana, care-i peste drum, dar inainte am cautat referinte si chiar nu mi-a venit sa cred de ceea ce am aflat. De la an la an cresc taxele cu peste 30%, iar copii beneficiaza de aceleasi conditii, ba chiar mai rau, sala de sport s-a transformat dintr-o sala rezonabila in interior, intr-un cort afara, unde copii fac sport, se incalzesc, transpira, datorita miscarii si apoi ies afara la frig, ca sa intre din nou in scoala sa se schimbe si sa intre la ore. Este nefiresc pentru banii pe care-i cer sa ofere asemenea conditii.
E tare trist ce se intampla cu scolile de la noi. Pacat.
ingridnen spune:
Noua ne-au spus (la scoala 97) sa venim dupa vacanta.
iar la gradi catolica unde santem noi s-a afisat astazi ca inscrierile pentru scoala catolica sant in perioada 1-12 martie
Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni
anemona spune:
Am gasit acest articol, sper sa fie o informatie sigura.
http://www.calificativ.ro/IN_CAPITALA_INSCRIERILE_IN_CLASA_I_SE_FAC_IN_PERIOADA_3_MARTIE_3_MAI-a24942.html
claujro spune:
natalia2008, ce invatoare ai avut? Si eu intentionez sa-mi inscriu copiii acolo.
Mara si Matei
natalia2008 spune:
| citat din mesajul lui claujro natalia2008, ce invatoare ai avut? Si eu intentionez sa-mi inscriu copiii acolo. Mara si Matei |
Daca nu iesea la pensie as fi facut un efort sa-mi duc copii acolo, dar fosta mea invatatoare a iesit de mult la pensie, si o cheama Panazan. Nu stiu ce invatatoare sa-ti recomand, mie insa scoala aceea mi-a placut tare mult, copii nu traverseaza intersectii, strazi importante, fiind amplasata intre blocuri si inconjurata de verdeata.
geniest spune:
| citat din mesajul lui anemona Am gasit acest articol, sper sa fie o informatie sigura. http://www.calificativ.ro/IN_CAPITALA_INSCRIERILE_IN_CLASA_I_SE_FAC_IN_PERIOADA_3_MARTIE_3_MAI-a24942.html ![]() |
Da, oficial, pentru TV asa este. Eu ieri am depus dosarul la 172.