Incepem scoala 2010 -2011 !!!
Raspunsuri - Pagina 10
pojogam spune:
BUna
@ncionescu:
revin cu cateva sugestii primite la randul meu, despre invatatoarele de aici ce vor prelua cls.I a. TOATE 4 sunt invatatoare bune insa recomandarile primite ar fi pt Tanase Adina si Kalamar. personal mi s-au parut ca ar fi cele mai apropiate, de ceea ce imi doresc eu pt copil.
Sper ca inf sa-ti fie utila
clauddes spune:
Buna, fetelor!
Ce mai faceti?
Saptamana viitoare intentionez sa trec pe la scoala, se pare c-au inceput inscrierile.
I-am povestit si baiatului meu despre dna invatatoare si-am convenit sa mergem s-o vizitam impreuna.
cristinamh spune:
| Citat: |
Clasa cu program prelungit este step by step, eu nu mi-as da copilul la sistemul asta de invatamant atata timp cat de la a 5-a incolo intra la invatamant normal. Cealalta invatatoare este cea pe care o cunosc eu dar iarasi, nu pot s-o dau la scoala fara afterschool. Asa ca o sa o duc de manuta peste bulevard la scoala 199 unde au afterschool tot asa gratis, cu pachetelul de acasa. |
stiu... insa 199 pentru noi e mult dincolo de straduta, inca odata si mai bine distanta...
am optat pentru clasa normala, nu pentru spep=by=step, din motivul pe care deja l-ai invocat.
apoi, as fi taaaare fericita sa faca 1-4 cum trebuie. apoi, 5-8, sau 5-12, daca ramane la fel de istet cum se arata, poate vom putea cu admitere sa intram la un liceu bun.
deocamdata o iau eu step-by-step. si pana in clasa a 5a mai avem drum lung de batut...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...
Bellaiza spune:
Buna!
La scoala 81 nu vrea nimeni? Orice
ne intereseaza...in materie...![]()
Tuturor va doresc inspiratie la inscriere si mult succes. Sa auzim de bine!
floric_ea spune:
Buna,
Era cineva interesat de 279 - cea mai cautata doamna de acolo e doamna Cornelia. Despre celelalte nu stiu mai nimic. Se pare ca dna Cornelia deja are clasa plina?! Nu stiu mai multe detalii.
Despre inscrierile (ne)oficiale de la 172, stiu deja 2 copii inscrisi. Una zic ei la secretariat si alta fac...
anemona spune:
Stie cineva care este perioada exacta de inscriere la scoala in mod oficial?
Multumesc ! 
Pico spune:
La Brasov au inceput pe 1 februarie. Chestia asta tine de scoala,de judet? N-ar trebui sa inceapa la 1.2.2010 in toata tara?
Noi ne-am inscris deja!
spor la inscrieri!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
cristinamh spune:
Anul trecut pe vremea asta era in toi cele oficiale.
Cel putin asa gasesc pe net.
Despre cele de anul asta... nici o vorbulita.
Mai bine te duci cu tupeu, "am venit sa ne inscriem, ne mai trebuie ceva la dosar
"?
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...
claujro spune:
Inscrierile sunt in toi. Scolile trebuie sa dea curand situatia inscrierilor la cls I ca sa se stie cate posturi sunt.
Din pacate pentru copiii nostri, actualele clase I vor trebui sa fie constituite cu 25 elevi si peste.
Mara si Matei
Pico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Inscrierile sunt in toi. Scolile trebuie sa dea curand situatia inscrierilor la cls I ca sa se stie cate posturi sunt. Din pacate pentru copiii nostri, actualele clase I vor trebui sa fie constituite cu 25 elevi si peste. Mara si Matei |
Ce porcarie!Mi-e scarba. Sper ca la Ioana in clasa sa fie cel mult 30 de elevi...desi scoala si invatatoarea sunt foarte solicitate
.Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)