Incepem scoala 2010 -2011 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

BUna
@ncionescu:
revin cu cateva sugestii primite la randul meu, despre invatatoarele de aici ce vor prelua cls.I a. TOATE 4 sunt invatatoare bune insa recomandarile primite ar fi pt Tanase Adina si Kalamar. personal mi s-au parut ca ar fi cele mai apropiate, de ceea ce imi doresc eu pt copil.
Sper ca inf sa-ti fie utila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauddes spune:

Buna, fetelor!
Ce mai faceti?
Saptamana viitoare intentionez sa trec pe la scoala, se pare c-au inceput inscrierile.
I-am povestit si baiatului meu despre dna invatatoare si-am convenit sa mergem s-o vizitam impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:

Clasa cu program prelungit este step by step, eu nu mi-as da copilul la sistemul asta de invatamant atata timp cat de la a 5-a incolo intra la invatamant normal. Cealalta invatatoare este cea pe care o cunosc eu dar iarasi, nu pot s-o dau la scoala fara afterschool. Asa ca o sa o duc de manuta peste bulevard la scoala 199 unde au afterschool tot asa gratis, cu pachetelul de acasa.

stiu... insa 199 pentru noi e mult dincolo de straduta, inca odata si mai bine distanta...
am optat pentru clasa normala, nu pentru spep=by=step, din motivul pe care deja l-ai invocat.

apoi, as fi taaaare fericita sa faca 1-4 cum trebuie. apoi, 5-8, sau 5-12, daca ramane la fel de istet cum se arata, poate vom putea cu admitere sa intram la un liceu bun.
deocamdata o iau eu step-by-step. si pana in clasa a 5a mai avem drum lung de batut...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Buna!
La scoala 81 nu vrea nimeni? Orice ne intereseaza...in materie...

Tuturor va doresc inspiratie la inscriere si mult succes. Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Buna,

Era cineva interesat de 279 - cea mai cautata doamna de acolo e doamna Cornelia. Despre celelalte nu stiu mai nimic. Se pare ca dna Cornelia deja are clasa plina?! Nu stiu mai multe detalii.

Despre inscrierile (ne)oficiale de la 172, stiu deja 2 copii inscrisi. Una zic ei la secretariat si alta fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Stie cineva care este perioada exacta de inscriere la scoala in mod oficial?
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La Brasov au inceput pe 1 februarie. Chestia asta tine de scoala,de judet? N-ar trebui sa inceapa la 1.2.2010 in toata tara?
Noi ne-am inscris deja!

spor la inscrieri!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Anul trecut pe vremea asta era in toi cele oficiale.
Cel putin asa gasesc pe net.
Despre cele de anul asta... nici o vorbulita.

Mai bine te duci cu tupeu, "am venit sa ne inscriem, ne mai trebuie ceva la dosar "?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Inscrierile sunt in toi. Scolile trebuie sa dea curand situatia inscrierilor la cls I ca sa se stie cate posturi sunt.

Din pacate pentru copiii nostri, actualele clase I vor trebui sa fie constituite cu 25 elevi si peste.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Inscrierile sunt in toi. Scolile trebuie sa dea curand situatia inscrierilor la cls I ca sa se stie cate posturi sunt.

Din pacate pentru copiii nostri, actualele clase I vor trebui sa fie constituite cu 25 elevi si peste.

Mara si Matei

Ce porcarie!Mi-e scarba. Sper ca la Ioana in clasa sa fie cel mult 30 de elevi...desi scoala si invatatoarea sunt foarte solicitate.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput