Incepem scoala 2010 -2011 !!!
Raspunsuri - Pagina 9
alexica spune:
Buna,
Incepem si noi scoala in toamna asta.Am si eu o nelamurire:se da numar de inregistrare pentru cererea care o depui la secretariat?Se poate inscrie copilul la 2 scoli fara a crea probleme?Voi ce stiti?
claujro spune:
Nu e prea ortodox, pt ca scoala, in baza inscrierilor, da la inspectorat nr de posturi. Astfel, daca mai sunt parinti care fac la fel, o invatatoare se poate trezi in septembrie fara post.
Te joci, astfel cu "soarta" oamenilor... ![]()
Mara si Matei
anca_vlad spune:
mai revin cu intrebarea referitoare la scoala 150 de langa parcul eroilor, are cineva ceva informatii legate de inscriere si poate cateva referinte despre invatatoare?
Va multumesc mult!
6s si mami de astronaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
dana d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinamh noi la scoala 16, la costin georgian. inca n-am reusit sa aflu nimic, decat ca recomandarile sunt ok (de la mamicile din cartier) e aproape de casa, nu traverseaza nici o strada, si sper sa fie decizia cea buna. sa vedem ce invatatoare vor fi... Cristina www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani |
Cristina, si eu stau langa scoala 16 dar scoala e atat de proasta ca prefer sa bat putin drum si sa traversez bulevardul pana la scoala 199 care e cotata cam a treia din sector.
Si eu as fi vrut sa o pot da aproape si chiar cunosc o invatatoare care ia cl 1-a acolo, cu toate astea prefer ca copilul meu sa faca carte si sa iasa ceva din el. Anul trecut fata mea cea mare a terminat cl 8-a si stiam ca la toate scolile se afiseaza mediile absolventilor asa ca m-am dus sa vad(desi ausisem vorbe) ce rezultate are scoala asta de langa noi. Trebuie sa va spun ca credeam ca nu ma uit la ce trebuie,erau doar cateva medii peste 9, foarte putine.
Deci daca pana la cl 5-a poti gasi o invatatoare buna acolo... ce te faci cu profesorii de la gimnaziu?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinamh scoala 16, costin georgian: vor fi 2 clase 1, una cu program normal, pana la 12, una cu program prelungit, pana la 16:00. la pranz, pachetel de-acasa, au frigider in clasa. dupa-amiaza sta o invatatoare cu ei. Cristina www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa. Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi. www.talentedenazdravani.ro/blog" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani |
Clasa cu program prelungit este step by step, eu nu mi-as da copilul la sistemul asta de invatamant atata timp cat de la a 5-a incolo intra la invatamant normal. Cealalta invatatoare este cea pe care o cunosc eu dar iarasi, nu pot s-o dau la scoala fara afterschool. Asa ca o sa o duc de manuta peste bulevard la scoala 199 unde au afterschool tot asa gratis, cu pachetelul de acasa.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
pojogam spune:
Buna si "La Multi Ani!"
E cam tarziu un astfel de semnal dar cred ca sunt 3 ani de cand nu am mai dat pe forum...
Bineinteles ca sunt si eu interesata de scoala si am luat in vizor 3 scoli :11 "I.H. Radulescu"; 45 "Titu Maiorescu", 10- Maria Rosetti.
Am fost la toate trei, si la prima a fost dificil pentru ca acolo e cam greu de patruns iar la 45 mi-au comunicat ca am venit prea devereme sa vin dupa 20 febr...:(
Intreba cineva de sc 10 si va pot spune ca aici am reusit sa pun un dosar -dar tot nu am siguranta ca e primit definitiv. Acte necesare(in general valabile la toate sc):
- copie certificat nastere copil
-act in original pentru comparatie;
- copie dupa buletinele parintilor sau a celui ce il are in grija pe copil;
- aviz medical( aici este cerut mai in aporpiearea inceperii scolii, aviz daca poate face sport sau nu)
exista o lista de criterii dupa care se uita scolile ( nu vb de criteriile relatiilor :)), adica acorda o oarecare prioritatea celor de mai jos, in cazul in care numarul elevilor e mai mare:
-poti opta pt o scoala in apropierea serviciului parintilor;
- domiciliul parintilor fata de circumscriptia scolara;
- frati, surori;
Acum e randul meu sa va intreb de cateva recomandari pt sc45, daca stiti invatatori buni ...
Mihaela
melany72 spune:
Buna ziua, ma alatur si eu celor care-si inscriu copilul in primul an de scoala.Eu stau in sect 4 asa ca din 4 scoli mai apropiate am ales una cu after school (96).Mai aveam la indemana 120(pe Martisor)-dar am auzit ca e dezastru, 190-la Big, dar am vrut sa evit ca atunci cand copilul v-a merge sing la scoala sa treaca prin aglomeratia de la piata...sc 93, care era si ea cu afterschool dar cam departe si traversa prea mult..si asta unde am fost sa ma lamuresc ce si cum.Am luat fisa de inscriere, incep insa dupa 15 febr.Au 2 invatatoare la clasa intai, nu le-am cunoscut, dar probabil ca o sa o fac saptamana asta cand sunt libera.La afterschool mi s-a parut ok, platesc mancarea, acum o sa vedem ce mancare.Copii au posibilitatea sa doarma, ceea ce pe mine ma intereseaza tare.
Va mai zic ce mai aflu.
ncionescu spune:
observ ca suntem mai multe mamici interesate de o invatatoare buna din scoala 10 Maria Rosetti....si totusi nu avem niciun raspuns...asa ca va rugam daca aveti vreo informatie pentru noi dati-o acum pana mai avem sanse de inscriere