Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)
Raspunsuri - Pagina 7
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika pe noi ne mai cunoaste cineva? Va pupacesc pe toate si pe toti. Imi pare rau ca nu am mai intrat sa fac si eu galerie cum se cuvine si sa felicit mamici. V-am mai citit uneori, in timp ce mancam. Prichindeii mei au inceput sa doarma mai putin ca descopera lumea si trebuie sa stau de ei. Am mai pus ceva poze in album acum vreo 2 saptamani si uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=MhKhG4YapuA cum se agita ei cand nu dorm. Ma ajuta o vecina cu ei, ca sa apuc sa fac si eu ceva prin casa sau sa dorm. Soacra mea, zisa si soacra Krantz, a murit, din pacate pe 28 septembrie.A facut infacrtc, in timp de era in spital, la psihiatrie, ca acolo ajunsese. A fost cam soc, in special pentru socru-meu, ca el avea o forma de dependenta de ea. S-a trezit un musteriu si trebuie sa ii servesc masa, asa ca va las. Multi pupici Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 |
oooo, Mama Evanghelistilor..ce minuni ai tu acolo Ce frumusei sunt ei...si ce sunete scot!
Condoleante pentru soacra Krantz!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
danangie spune:
Buna seara,
Scriu mesajul asta si pe urma am sa recuperez de la inceputul cap....vroiam sa spun eu cred ca mult nu mai am sa ansc.Deci de azi de la 15,00 am contractii la 5 minute........de 3 sau 4 ori le-am avut la 10 minute.m-am dus la urgente si ecografia e ok, m-au monitorizat si contractiile ajungeau ca intensitate pana la 43%...........sunt atat de dureroase!!!! Si chiar si asa m-au trimis acasa!! Acu' eu chiar nu stiu ce sa fac.....le am tot la 5 minute si atattttttt de dureroase....
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
santorini spune:
Felicitari Monikus!!! Recuperare rapida si mult laptic!!!Sa ai un copilas sanatos,papacios si necolicios
Bine ai venit pe lume ANNA! Sa fii sanatoasa, norocoasa si desteapta!
Felicitari mami Dana! Refacere rapida si mult laptic!
Felicitari, Raluca! Sa-ti traiasca puiul Alex sa fie sanatos, voios, neplangacios si sa-ti aduca numai bucurii pentru ca meriti!
de Andrei-Alexandru
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
danangie spune:
Vroiam sa scop niste ptr MONI_IULIA ptr galerie dar vad ca nu mai este nevoie!!! FELICITARI MONI si BUN VENIT BB TUDORITA!!!!
LILIAC si ptr tine niste ,ca sa nu ratez galeria!!
DANA si ALESSIO
AMR 2 SAPTAMANI!!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui danangie Buna seara, Scriu mesajul asta si pe urma am sa recuperez de la inceputul cap....vroiam sa spun eu cred ca mult nu mai am sa ansc.Deci de azi de la 15,00 am contractii la 5 minute........de 3 sau 4 ori le-am avut la 10 minute.m-am dus la urgente si ecografia e ok, m-au monitorizat si contractiile ajungeau ca intensitate pana la 43%...........sunt atat de dureroase!!!! Si chiar si asa m-au trimis acasa!! Acu' eu chiar nu stiu ce sa fac.....le am tot la 5 minute si atattttttt de dureroase.... |
Eu cred ca maine iti vei tine bebelusul in brate!!!
Hai ca scot fetele la incalzire usoara...ca nu se stie niciodata!!
Hai, danangie!
diamar78 spune:
Mimika, am vazut frumosii tai zambitori si povestitori. Cum te descurci cu ei?
Trebuie sa scoatem repede niste agitate pt danangie ca sa nasca fata usor. Hai danangie! Nastere usoara!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
danangie spune:
Multumesc LILIAC de si sa te auda D-zeu. Sunt asa de bulversata ca m-a trimis acasa.Nu zic.....e fain asa sa-mi fac travaliu de inceput acasa.....sigur e mai relaxant.....dar imi este frica.....nu stiu cand sa ma duc la spital....adica stii sa nu ma apuce nasterea acasa.........sunt prea naspa contractiile ca sa nu fie ceva......colul uterin este aproape sters......off....sper sa fie bine.....
DANA si ALESSIO
AMR 2 SAPTAMANI!!
MangaGirl spune:
BUN VENIT PE LUME TUDORITA! FELICITARI MONI_IULIA!
DANANGIE
sa dea D-zeu sa vina bb repede si orice ai face, nu panica. Se rezolva toate.
Selen si Angelli dupa 21 de zile trebuie facut tratament pentru icter. Si Aidan are inca si daca nu-i trece pana saptamana viitoare il vor pune pe tratament. Eu zic sa calculezi si sa te duci peste ei. succes.
sunt atat de obosita de nu stiu pe ce parte sa ma intind. Azi l-am scos afara dupa amiaza si de cand am iesit pe usa a inceput sa zbiere de parca il oparisem. a trebuit sa ma opresc pe primul gard si sa ii dau tztza. deci, am facut-o si pe asta. pe strada mea, in vazul tuturor. Ma tot intreb daca l-am imbracat destul de gros ca a fost cam racoare. nici nu stiu cum sa-l imbrac. gecute nu am, doar hanorace si paturica. sper sa nu-l fi imbolnavit. nu l-am adus inapoi inghetat. si era acoperit pana la gurtiza cu paturica.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
liliac1 spune:
citat din mesajul lui danangie Multumesc LILIAC de si sa te auda D-zeu. Sunt asa de bulversata ca m-a trimis acasa.Nu zic.....e fain asa sa-mi fac travaliu de inceput acasa.....sigur e mai relaxant.....dar imi este frica.....nu stiu cand sa ma duc la spital....adica stii sa nu ma apuce nasterea acasa.........sunt prea naspa contractiile ca sa nu fie ceva......colul uterin este aproape sters......off....sper sa fie bine..... DANA si ALESSIO Si un alt samburel in burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) AMR 2 SAPTAMANI!! |
Cat timp faci pana la spital?? Cronometrezi si sunt mai dese de 3-4 minute?? Atunci fuguta inapoi si daca iar te trimit acasa...macar poti intreba cand sa revii.
Dopul il mai ai?? Apa s-a rupt? Ai cu cine sa-l lasi pe Alessio?
Bafta si...ma gandesc la tine!!! Speram sa fie totul in regula!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl sunt atat de obosita de nu stiu pe ce parte sa ma intind. Azi l-am scos afara dupa amiaza si de cand am iesit pe usa a inceput sa zbiere de parca il oparisem. a trebuit sa ma opresc pe primul gard si sa ii dau tztza. deci, am facut-o si pe asta. pe strada mea, in vazul tuturor. Ma tot intreb daca l-am imbracat destul de gros ca a fost cam racoare. nici nu stiu cum sa-l imbrac. gecute nu am, doar hanorace si paturica. sper sa nu-l fi imbolnavit. nu l-am adus inapoi inghetat. si era acoperit pana la gurtiza cu paturica. |
Sa va fie de bine plimbarea!
Eu in general nu prea mi-am infofolit copilul (si sper sa fiu in stare sa procedez la fel la bebe2) Racelile drastice le-a facut dupa ce a intrat in colectivitate.
Afara il imbraci in functie de vreme, regula aplicata si in casa: cum esti tu imbracata+inca o ceva in plus. Daca ii pui si paturica ar trebui sa fie ok. Daca manutele nu erau reci si nici picioarele atunci nu ar trebui sa te ingrijorezi. si la cat mai multe plimbari!