Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Bun venit Tudorita!!!Sa fii sanatos, sa papi bine si sa nu ai dureri de burtica!!!
Felicitari moni_iulia, recuperare rapida!!

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare
Greu mai reusesc sa intru si eu pe net.
Felicitari proaspetelor mamici. Imi pare asa rau ca am ratat galeria pt Raluk.
Felicitari Dana, Monikus, Laura, Suede, Titi, uve-got-mail, Adi. Sper ca numai pe voi v-am ratat la nastere. Bun venit pe lume tuturor bebelasilor.
Felicitari Moni_iulia. Bun venit pe lume bebe Tudorita.

Cu adormitul bebelului am aceleasi metode ca si Nela. Si aia cu becu am crezut ca numa noi am descoperit-o . Ce fericiti eram cand am vazut ca functioneaza. dar acum din pacate vad ca nu mai prea merge. Doar la soare si dinala nu mai prea avem.
Asa mancam si noi noaptea, cateodata, tot la 2 ore, ca la Maria, de imi vine sa ma tot duc. Nici nu stiu ce laptic se strange in 2 ore dar ea trage acolo ca disperata.

(08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

nela te pupam cu drag, eu pe tine si David pe Ana

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

luto, ce mi-a placut astaaaaa!!!! Si Anei, sa stii! Pupam inapoi cu tzonc!

Auzi, cu patul, cred ca ti-am zis cum fac cu Ana si n-am avut pana acuma probleme majore.

In mare, avem situatiile:

1. adoarme la san si e rupta pentru patrie- no problem, e lemn tanase si facem si glume, ca parinti denaturati ce suntem, cum ca ea ar fi minge de rugby si dam cu ea de la unul la altul...
2. adoarme la san dar se trezeste dupa ragaitul de rigoare: o pune mama pe pernuta, mai leganam un pic, adoarme in 5-10 min, stam 20 cu ea pe perna, sa fim siguri ca e somnul acela buuun, adanc si dupa aia facem operatiunea mutatul oului in pat. In caz ca esuam la pasul final (luatul mainilor cu gria de langa ea) si face ochii aia ca doua margele - care in mod normal mi-s asa de dragi, dar atunci parca nu-i mai vad cat sunt de frumosi, ci cat sunt de maaaaari - ne "felicitam" ca am esuat lamentabil operatiunea mutat de ou si o luam de la capat;
3. este agitata (situatie intalnita la ceas de seara, cu preponderenta): face mai intai tati ture cu ea prin casa (concomitent se graieste dulce puiului...doar doar se linisteste si inchide ochii), dupa care "intamplator" ne oprim cu ea sub becul din camera (doar doar o deranjeaza lumina puternica si inchide ochii... si de aici mai e un pas mic pana la somn), dupa care daca nici asa nu tine, o ia mama pe bratul stang, cu capul in mana dreapta si da-i si da-i la leganat pana ameteste si inchide ochii (fata, nu mama... desi nici mama nu mai are mult), dupa care o punem pe perna si dupa aia facem operatiunea mutatul oului (practic se reiau toti pasii din situatia doi de mai sus).

Asta facem noi si pana acum nu a dormit deloc cu noi in pat, nu ca nu as vrea sau din astea, pur si simplu ne-am obisnuit cu patutul, e mai comod si mai sigur.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Nela, si eu...si tot de muuult drag!

Am citit si recitit randurile astea...si nu va zic ca am dat din serios in plans, apoi in ras si iar in plans. Cel putin faza cu becu'...cred ca-i solutia de pe vremea parintilor nostri. Asta cica il adormea soacra-mea pe tac-su copiilor mei Prima data noi am scapat...dar parca ma vad invartindu-ma in jurul becului si trimitand semnale cu fum catre Nela: hei, ia zi, cate minute trebuie sa mai rezist?? E cazul sa fac transfer??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelor, m-a fericit pan la lacrimi fii-mea care de vreo juma de ora imi tot rade si gangureste cate ceva la mine in brate

Astea-s momente magice. Puneti mana pe camere de filmat/foto si imortalizati tot ce prindeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Felicitari mamicutelor!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Am primit azi o propunere pt o sedinta foto cu piticiiUn fost coleg are nush de proiect de facut,e student la arte, si mi-a vazut pozele cu copiii la avatar si m-a intrebat daca sunt de acord sa-i pozeze pe amandoi. In felul asta am si eu poze profesionale cu ei

Liliacule azi toata ziua am fost cu ochii pe telefon,eram stresata rau ca poate-mi dai sms si eu nu eram acasa .Oricum,Aida,mi-am salvat nr tau si in caz ca e sa primesc sms si sa nu-l pot transmite,iti dau tie mesaj (pot?)

Uof, uite la ce cazne te supun eu pe tine, draga mea Am dormitat azi ca valiza si dup-aia am negociat cu fii-mea pentru minutele mele din we de stat la calc. Daca era cevaaaaaa, gaseam o metoda sa dau vesti. Imi pare tare rau

Si...daca un ochi plange...unul rade: pai sa le faci poze profi flacailor!!! Ca ramai cu amintiri frumoase.
Si apoi...sa pui undeva sa ne clatim si noi retinele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

pe noi ne mai cunoaste cineva?
Va pupacesc pe toate si pe toti. Imi pare rau ca nu am mai intrat sa fac si eu galerie cum se cuvine si sa felicit mamici. V-am mai citit uneori, in timp ce mancam. Prichindeii mei au inceput sa doarma mai putin ca descopera lumea si trebuie sa stau de ei. Am mai pus ceva poze in album acum vreo 2 saptamani si uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=MhKhG4YapuA cum se agita ei cand nu dorm. Ma ajuta o vecina cu ei, ca sa apuc sa fac si eu ceva prin casa sau sa dorm. Soacra mea, zisa si soacra Krantz, a murit, din pacate pe 28 septembrie.A facut infacrtc, in timp de era in spital, la psihiatrie, ca acolo ajunsese. A fost cam soc, in special pentru socru-meu, ca el avea o forma de dependenta de ea. S-a trezit un musteriu si trebuie sa ii servesc masa, asa ca va las. Multi pupici

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pazza

pe mine m-a scos sotul astazi la o plimbare mica care s-a prelungit asa la vreo 2 ore...si teapa in drum spre casa ne-a prins ploaia....
liliac credeam ca mi-o iei inainte... cand te iau contractiile da un semn ca poate poate e contagios ne sunam una pe alta sa ne tinem de urat..iti dai seama ce comedie ar fi nu? ... mda numai sa fie cat mai repede...
merg sa fac un dus si revin..pupicei...

39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Ooo, ce fain ca reusesti sa iesi la plimbare pe vremea asta. Sincerac sa fiu mie mi-e cam sila si sa scot nasul pe geam
pai n-ar fi o idea rea...macar de hi-hi-huuuuu in grup!! Hai ca doar avem acelasi DPN, nu?
Tu te bagi la dus...eu mi-am dorit azi sa fac o baie si-am descoperit ca nu mai intr-un cada iar cand am zis si eu ca am reusit...nu mai reuseam sa ma ridic. Am stat in genunchi ca sa ma pot manevra si mi-am facut ditamai ranile.

Fetele va urmaresc cu tertipurile de culcat copil in patut! Sa puneti aici cat mai multe tips-uri Eu sper sa nu mai gresesc de data asta cu culcat copil langa mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Felicitari Moni_iulia. Bun venit pe lume Tudorita!!!

Mimika ce ganguresc ei frumosii! Superbi!

Eva

Mergi la inceput

Bine ai venit pe lume, Tudorita-Mihaita!
Sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii cu fiecare scancet, zambet, moment de agitatie, moment de liniste!
Felicitari moni_iulia si recuperare cat mai rapida si usoara!

Mergi la inceput