Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)
Raspunsuri - Pagina 5
angelli spune:
Haide Moni!
Hai liliac! Uite si pentru tine ca eu poate nu mai intru si ratez niste agitate.Nu mai ai nici tu mult, nu-i asa?
Eu m-am obisnuit cu programul acesta, am invatat sa dorm in fund.C extraterestrii, dorm si cate 30 min asa si ma simt fresh de parca am fost la spa.
Nicholas inca are icter.De doua saptamani.Si incep sa imi circule piticii.Multi.Sariti repede si ma sfatuiti pana nu imi tropaie pe cerebel.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas
anamaria1979 spune:
Bravo luto ptr dormitul in patut. Sa o tii tot asa.
Mangulico imi pare rau de faza cu sfarcurile. Am avut si noi o perioada asa scurta si la fel am dat mai mult un san si celalt il mulgeam si dadeam cu biberonul. Dupa o perioada era vizibil un san mai mare dar s-a vindecatt rana si la celalalt si acum mufam cu amandoi.
Bine ai revenit suede.
HAI MONI IULIA! HAI TUDORITA!
diamar78 spune:
Deci il asteptam pe dovlecelul Tudorita.
Cezariana usoara Moni-iulia si recuperare rapida!
Bun venit seuede si te asteptam printre noi dupa perioada de acomodare.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Buna la ceas de seara si de la noi si multi pupici!
FELICITARI proaspetelor mamici si BUN VENIT pe lume bbeilor, sa fiti sanatosi, papaciosi si necoliciosi, iar mamicilor refacere rapida si mult laptic!
NASTERE USOARA celor care urmeaza sa aduca pe lume dovlecei minunati!
Noi incepem sa ne intram in ritm, bbelaca mea e destul de cuminte, doarme si 3 ore legat, din pacate au inceput colicile - mergem pe Bonnisan deocamdata, nu stim inca sa dam aerul afara dar incepem sa ne prindem, ne-am reglat cat de cat si cu kk - face o data pe zi deocamdata si ma rog la DD sa o tinem tot asa, mai ajutam si cy Debridat si Lass Baby. Am luat destul de binisor in greutate, am depasit 3 kg, papam si completare ptr ca la san adoarme repede, nu trage cu forta si nici nu prea am lapte ca la pompa abia scot cativa ml. Abia astept controlul de la o luna, sa vedem cum stam.
Sper din tot sufletul sa incep si eu sa intru ceva mai des, ca ma uit cu jind la discutiile voatre si imi dau seama cat de mult m-ar ajuta si pe mine, dar pur si simplu nu imi gestionez bine timpul si nu apuc.
Va pup!
-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE
selen80 spune:
[center] HAI MONI! CEZARIANA USOARA!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Haide Moni! Hai liliac! Uite si pentru tine ca eu poate nu mai intru si ratez niste agitate.Nu mai ai nici tu mult, nu-i asa? Eu m-am obisnuit cu programul acesta, am invatat sa dorm in fund.C extraterestrii, dorm si cate 30 min asa si ma simt fresh de parca am fost la spa. Nicholas inca are icter.De doua saptamani.Si incep sa imi circule piticii.Multi.Sariti repede si ma sfatuiti pana nu imi tropaie pe cerebel. Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Nicholas |
Parca imi aduc aminte ca Manga zicea ca de-abia dupa 29 de zile de icter este cazul de fenobarbital...mai ai pana atunci...pacat ca nu mai e soare, noua asa ne-a trecut, cu iesiri multe la soare....
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
katteryna spune:
Tocmai am vorbit cu Cristi, sotz de Moni Iulia
S-A NASCUT TUDORITA!!!!
Un baietel grasunel de 3800 kg!
Sa fie sanatos si sa se bucure de toate minunatiile vietii!
Recuperare usoara mamico!!!!!
RAISA MARIA
diamar78 spune:
Bun venit grasunelului Tudorita!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
pazza spune:
felicitari Moni Iulia si bun venit pe lume Tudorita sa fiti sanatosi si sa avti parte numai de bucurii
pe mine m-a scos sotul astazi la o plimbare mica care s-a prelungit asa la vreo 2 ore...si teapa in drum spre casa ne-a prins ploaia....
liliac credeam ca mi-o iei inainte... cand te iau contractiile da un semn ca poate poate e contagios ne sunam una pe alta sa ne tinem de urat..iti dai seama ce comedie ar fi nu? ... mda numai sa fie cat mai repede...
merg sa fac un dus si revin..pupicei...
39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
eu va zic tay tay de pe acum...vine soacra in vizita ...
si asa nu am nici un chef de musafiri...aveam chef de dus si uitat la tv dar na....nu-i corect
grija de voi...v-am pupacit dulce
39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT