Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
manga esti pe drumul cel bun draga mea..mai trebuie doar sa iti desavarsesti tehnica aceea cu paturica.....pai ce cauti sa o bagi sub el ? Trebuie miscari cat mai putine.....sa vezi cum imi extrag eu mana de sub capusor ....
La san ...cand incepe sa atipeasca eu deja incep pregatirile cu paturica pe sub el, capul....trag hainutele (ca am citit ca daca sunt cute sau crete ii deranjeaza in somn si se trezesc...deci ii netezesc alea pe spate)....uneori ii mai pun paturica pe ceafa ca sa simtacaldurica .....si apoi are loc marea mutare.....care in cele mai multe cazuri esueaza ....dar raman optimista.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
mary ce te-ai scos.....si eu as vrea niste poze faine cu Piscotelul asta mic....dar trebuie sa ma multumesc cu talentul meu.
Asteptam si noi sa le vedem cand le vei avea.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
katteryna spune:
mesaj de la Moni Iulia:
"In seara asta o sa vina pe lume puiul meu.N-am nici o contractie si colule la fel de lung si strans ca la inceput.Imi face cezariana si sunt foarte fericita.Multi pupici pt fete."
HAI TUDORITA!!
HAI MONI IULIA
nu va inchipuiti cum ii tin biberonul lui fi-mea acum ca sa scriu fara urlete!
RAISA MARIA
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana manga esti pe drumul cel bun draga mea..mai trebuie doar sa iti desavarsesti tehnica aceea cu paturica.....pai ce cauti sa o bagi sub el ? Trebuie miscari cat mai putine.....sa vezi cum imi extrag eu mana de sub capusor .... La san ...cand incepe sa atipeasca eu deja incep pregatirile cu paturica pe sub el, capul....trag hainutele (ca am citit ca daca sunt cute sau crete ii deranjeaza in somn si se trezesc...deci ii netezesc alea pe spate)....uneori ii mai pun paturica pe ceafa ca sa simtacaldurica .....si apoi are loc marea mutare.....care in cele mai multe cazuri esueaza ....dar raman optimista. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
very smart duamna Luci, m-am prins si eu azi noapte de treaba asta, numai ca tot imi fac griji ca paturica la spate data cum ar veni de 2 ori il deranjeaza ca e groasa.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mary_07 spune:
Yuhuuuuuu
Go moni_iulia!!!!!
Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!
Tudoritaaa,te asteapta fetitele de pe forum
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
liliac1 spune:
Mai, eu am dormit ca valiza azi... nu ma pregatesc de nimic.
Dar moni_iulia naste in noaptea asta!!!! Este internata! Nu se stie daca i se induce nasterea sau ii face cezariana!!!
Hai moni_iulia!!!!
Promit sa stau cu ochii pe telefon...ca m-a luat prin surprindere.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Andrecluj spune:
MESAJ DE LA RALUK Am intrebat-o cum se simte si a raspuns asa "Foarte obosita, ca azi noapte tot la 2 ore voia papi. N-am dormit mai mult de 2 ore cumulat. Azi sta la lampa si tot nu m-am odihnit de dorul lui. Am lapte mult si bun. In 10 minute i-am muls sa aiba acolo 110 ml. Pupici si mersi de grija". 33+ Chiara Ada
suede spune:
Va multumesc frumos pentru toate urarile frumoase pe care ni le-ati facut!
Am ajuns si noi vineri acasa,suntem bine,incercam sa ne revenim
Nu am reusit sa citesc tot,dar promit sa revin.
Nici in stare nu ma simt momentan de stat mai mult pe net.
Va pup si tin pumnii burticilor ce urmeaza sa nasca.
Noi:Laura alias suede si puiul meu de 5 zile Mihnea Costin
Dumnezeu ne iubeste!
ionika spune:
Bine ai venit Anna!Felicitari Dana!
Bine ai venit Rares Andrei!Felicitari Monikus!
HAAAAAAI MONI IULIA!
Multumesc mult fetele pentru raspunsuri si pentru sprijin. Am hotarat sa astept sa ii faca pediatra evaluarea la o luna, dupa aceea ma conformez. Sa vedem daca mai insista cu fenobarbitalul si cu completarea. E aiurea ca in perioada asta ai tot felul de sentimente contradictorii, vrei sa faci ceea ce e bine pentru puiul tau dar trebuie sa treci prin filtru toate informatiile si toate sfaturile.
Noi sunem bine, cred ca eu ar trebui sa iau ceva vitamine ca sunt cam ametita.
Ma bucur ca bb vostri sunt ok, am vazut poze de frumuseti Aidan, Bruce, Ebru. Incerc sa recuperez dar e f greu.
Va pup!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia
liliac1 spune:
Moni_iulia este in operatie de cezariana. Deci se pare ca si azi vom avea un nou dovlecel!
M-au apucat iar emotiile
Fetili, nu scoateti nimic pentru mine ca nu-i cazul...
Aici este asa de frig si de urat. Bebelul meu asteapta sa se faca mai frumos afara Poate pe la primavara incolo se naste si el...direct cu dinti si eventual cu 2 canini
Ma pun sa mananc si eu ceva si dup-aia va mai "recuperez"!!!
toata lumea!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!