Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

bine ca acum nu o rontaie .. doar bate inea si o zgaltaie de ii ies fulgii si nu stiu cum reuseste sa inchida si compul

Pai si al meu la fel a inceput... A dat cu labutza pana au iesit tastele. Bine asta era la laptop, banuiesc ca la desktop de mai greu.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Provista bine ca mai esti si tu p-aci ca aveam impresia ca vorbesc singura

Ca zicea Cativ de sotz. Al meu e paranoic cu bagatul in gura: nu-i da telefonul ca-l baga-n gura, nu-l lasa sa bage-n gura jucaria aia ca a cazut pe jos Voi le dati copiilor jucariile care cad pe jos, chiar daca le baga-n gura? Io ma gandesc ca intr-o luna o sa stea in picioare si apoi isi baga picioarele-n gura, deci tot acolo ajung.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

PetraTudor inteleg ca Bogdanel a luat-o la sanatoasa in 4 labutze?
Esti in Bucuresti?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

eu am Termometru digital cu varf flexibil de la primii pasi
pana acum multumesc lui DD ca nu l-am folosit decat asa sa vedem cum se foloseste ca nevoie nu a fost , adica bolnavior

de asta din mijloc am
http:// www. nou-nascuti.ro/ primii-pasi.html?id=1490

fara spatii ca era reclama
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Inca unul si ma duc cred ca am umplut singura 2 pagini... cine-o avea rabdare sa ma citeasca?

Azi Cristi a stat in picioare pentru prima data nesustinut adica s-a prins el de canapea, iar io i-am dat drumul. Bine, n-a durat mininea decat 3 secunde, daaaarrrrr la cat de puturos e, tre' sa-l laud pentru orice prostie, nu?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Provista bine ca mai esti si tu p-aci ca aveam impresia ca vorbesc singura

Ca zicea Cativ de sotz. Al meu e paranoic cu bagatul in gura: nu-i da telefonul ca-l baga-n gura, nu-l lasa sa bage-n gura jucaria aia ca a cazut pe jos Voi le dati copiilor jucariile care cad pe jos, chiar daca le baga-n gura? Io ma gandesc ca intr-o luna o sa stea in picioare si apoi isi baga picioarele-n gura, deci tot acolo ajung.

noi nu avem stress de genul acesta... sa nu ii dam tel, telecomanda, jucarele cazute pe jos in casa... noi cand eram mici ne jucam cu put za-n pamant si nu aveam nik.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Incep cu veste buna, cea mai buna: Alex nu mai are hematomul de la ventriculostomie!
In curand (cateva zile adica) va putea parasi spitalul (ca a facut deja depresie de stat in spital) dar va veni zilnic inapoi pt programul care il are (aici fac instructie mai ceva ca in armata).
Vestea proasta: Luana a cazut iar din pat, apoi a plans regulat din 2 in 2 ore. Dr neuro mi-a zis ca ar fi bine sa o examineze (oricum e topit de dragul ei... nu va mirati, nu?), chiar daca nu are alte simptome ca voma, febra, somnolenta, nu e ok ca a tot plans. Posibil sa se fi speriat, dar oricum o duc in vizita la spital.
Asa ca: AVETI GRIJA DE , ca de acum sunt nazbatiosi, si se poate intampla si ceva rau. nu vreau sa sperii pe nimeni ca sunt eu speriata de toate probleme astea neurologice, dar mai bine sa previi.
Va pup si las adresa ultimelor poze (pt cine nu le-a vazut in picasa deja)

Luana1 si Luana2

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Multa sanatate lui Alex !!! Luana e superba !!! si proaspat coafata in poze !!!
Imi pare rau pt cazatura , sa fie totul bine !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Pentru ca dispun de timp si am si dispozitia necesara, sa va spun ce mai face maimutica...
-din pozitia 4 labe se ridica in fund
-daca are de ce se prinde bine se ridica din fund in picioare
-tinuta de manute, are incercari timide de a pasi(am facut azi 3 pasi)
-are 2 dintisori jos care dadeau semne de o luna ca ar vrea sa iasa. nu s-a lasat decat cu un pic de maraiala si rontait telecomanda+telefon
-s-a lasat tarata ieri prin magazine sa-si achizitioneze ma-sa ghetute, fustite, etc. si nu a protestat ioc.

Concluzie:

mami de Silvia Ioana

superrr maimutica !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Inca unul si ma duc cred ca am umplut singura 2 pagini... cine-o avea rabdare sa ma citeasca?

Azi Cristi a stat in picioare pentru prima data nesustinut adica s-a prins el de canapea, iar io i-am dat drumul. Bine, n-a durat mininea decat 3 secunde, daaaarrrrr la cat de puturos e, tre' sa-l laud pentru orice prostie, nu?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Felicitari !!!

Alexandra si ea vad ca nu se grabeste sa mearga in patru labe sau in doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halooou,
sa raspund si eu la ce am prins din zbor:
1) deget vs. suzeta. Io nu cred ca ar trebui sa existe o "lupta" intre astea doua, gen care e mai bun. Unii bebeloi sunt pur si sipmlu fani suzeta, altii dupa ce-si descopera degetele nu o mai vor, altii merg in paralel. Exista o gramada de mituri atat despre suzi cat si despre degete: ca o sa i se deformeze dantura (?!!), ca o sa devina dependent, ca o sa se dezobisnuiasca greu...Dupa cum am citit pe undeva, eu nu cred ca a vazut cineva vreo mireasa cu suzeta sau cu degetele-n gura, asa ca sa fim seriosi, ce mare tragedie ca-si suge degetele sau ca foloseste suzi? Sophiphi isi suge cu drag degetul cand ii e foame (deci imi face aluzie), cand ii e somn (deci iar imi face aluzie) sau pur si simplu ca asa are ea chef. Eu o las in treaba ei, n-o sa-i spun niciodata ca "e caca!"
2) cu borcanelele: si io ca Aris, sotzu' si toti din jur imi stiu de frica, doar si eu sunt Scorpie. Glumesc, dar cred ca le e clar ca MAMA stie cel mai bine, mai ales la cate informatii cauta o mama, nu tata, nu buni1, nu buni2. Soacra mea la inceput se mira ca nu-i dau ceai?! nu-i dau apa?! O data a venit husbandul vesel nevoie mare acasa ca i-a zis ma-sa sa ma convinga sa dau apa la fata, ca "se deshitrateaza" si radea si el de saraca maica-sa, ca doar l-am instruit eu din timp ce si cum se cuvine la un bebe. Apoi, surpriza, imi zice soacra foarte bucuroasa ca i-a zis o prietena asistenta medicala ca intr-adevar copilului alaptat la san nu-i trebuie nimic altceva si de-atunci e foarte mandra de mine:))). Cu mancarea la fel, intai ma tot intreba "subtil" daca nu mai bine-i fac eu, ca si noi am mancat pireuri facute in casa...I-am expus teoriile mele si v-am zis ca acum cumpara ea hipp-uri
Bai, am vrut sa fiu ordonata si concisa cum era anca_nicolae si uitati ce mi-a iesit!!! Am scris si io 2 subpuncte si am uitat despre ce mai vroiam sa spun Nu-i de mine ordinea si concizia!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput