Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Monnvas, noi avem termometru tot din asta digitsl rectal si chiar imi zicea doctoria ca daca kk e pe teava
creste temp rectala deci exista o explicatie ![]()
![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-ElenaCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul! |
Te trezeste Isabella sau ai alte motive? Mi se pare crunt de devreme, chiar ca-s norocoasa
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
la mine gata cu distractia. a dormit 3 ore la prinz asa ca acum nu mai pup linishte
am vrut sa scriu mai multe dar am uitat. ma rezum la ultima discutie. eu folosesc termometru clasic cu mercur, rectal. singura metoda clara clara de a masura temperatura corecta. toate sculele digitale dau erori din cauza bateriei. tensiometru numai clasic, termometru numai clasic. asta e regula mea

25 martie 2009
novus spune:
Am citit tot din urma
si nu mai stiu cate vroiam sa scriu 
Ca veni vorba de suptul degetului : la inceputuri si Alexandra era fan suzi , o purtam peste tot si erau de nedespartit ; dar si-a dat ea seama ca depinde de mine cand are nevoie de suzi asa ca a renegat-o si s-a imprietenit cu degetelele ei ![]()
Cu borcanelele stiti parerea mea, daca nu o repet :sunt excelente din punctul meu de vedere !! din al Alexandrei deocamdata sunt cahhh !! dupa cum au spus si fetele, am studiat,am analizat, am pus in balanta si am ajuns la concluzia ca decat morcovii din Turcia umflati cu pompa si vopsiti portocalii, mai bine borcanele !! critici in familie nu sunt pt ca eu sunt shefa, da ?! iar din exterior chiar nu ma intereseaza, dar sunt o gramada :pai cum nu ai tu timp sa-i faci ? sau ce porcarii sunt alea din borcane ?? mancare lenesului zicea o colega de-a mea
ea uitase ca fiul ei nu manaca decat hrana rece toata ziua, ca asa ii place zicea ea ![]()
![]()
Despre Alexandra : rade toata ziua ![]()
nu are treaba cu strainii decat daca ii e somn cumva , e fascinata de barbati
, sta in fund si se joaca , se rostogoleste pe si de pe burta, nu merge de-a busilea, sta in picioare sustinuta , nu are dinti inca ![]()
Ce imi place cel mai mult la ea e faptul ca e foarte expresiva, comunica non verbal, si cand rade o face si cu ochii ![]()
La capitolul diversificare, stam destul de rau zic eu, tot tziti e shefa
: dimineata mananca cereale dupa ce plec eu la birou, la 10-11 ii da mama mar ras si o sa incepem si cu alte fructe dar a facut alergie cred eu la banana ca i-am dat niste biscuiti de bebe care contineau banana si i-au aparut ceva bubite, asteptam sa treaca; apoi cand vin eu de la lucru ii dau legumele care pana acum nu au avut succes, fie ca le-am facut eu (marea majoritate ca nu o sa arunc borcanelele la cat mananca ea) fie din borcanel hipp am incercat pana acum ; mai perseveram ![]()
am incercat si carnita de pui de tara in piure si tot la fel m-a tratat
nici nu stiu ce sa zic, ea pune constant in greutate ,arata super bine, ma gandesc sa-i fac ceva analize sa vad poate are lipsa de fier sau altceva ?? nu de alta dar tziti cred ca nu mai furnizeaza suficient din necesarul de diverse chestii pt varsta asta ?
voi ce parere aveti ?
si ma tot macina faptul ca ea nu prea manaca mare lucru in afara de milk de la mine !! dar vad ca si ai vostri mai fac figuri
Na ca v-am scris ceva ![]()
![]()
![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Hello!
Asteptam si noi nasii la serbarea "anticipata". Si da, noi o serbam pe bebelina lunar![]()
OLI, la noi s-a rezolvat de la sine oarecum cu ochisorul. Adica noi o programasem la operatie dupa 20 sept, adica dupa 7 luni, dar pt ca a avut o infectie puternica, i-am facut tratament o saptamana cu Nettacin si dupa aia gata, nu a mai avut nimic. Sa speram ca am scapat!
MONICA, ce vesti grozave!!!! Eu zic ca nu-s probleme cu Luana, dar e bine ca o vede doctorul. ce freza aveti
Si te plangeai de par. Pai noi inca nu avem par, voi aveti o claie
Pupam fata
Ref la carnea de vita, eu i-am bagat-o cam pe la 7 luni jumate si a luat-o ok. I-a placut mai mult decat puiul. Acum insa nu mai papa nimic
Despre medicamente nu stiu chiar ce sa zic...eu stiam ca atata vreme cat nu sunt medicamente f puternice (si nimic din ce ai spus tu nu se incadreaza in categoria aia) si nu le ieie regulat toata sarcina nu sunt riscuri mari. Eu am o prietena care a luat peste sarcina (nu stia evident) un medicament f f f puternic pt durere, unul de este 500 de mii pastiluta si dupa ce o lua nu putea merge pe strada ca avea ameteli. Evident ca s-a speriat f tare cand a aflat de bebe, dar doctorita i-a zis ca e ok, ca sarcina era incipienta. Acum bebe are un an si 4 luni si e un dulce
CATIV, ce multe face Silviuta ta
. Numa' a mea nu face
, iar ma apuca.
Azi noapte Ana a avut program artistic, de la 2 pana pe la 3:30
. Se trezea urland, i-am dat si papa si suzi, degeaba. Pana la urma a dormit de la 4 fara un sfert pana la 9.
Sunt tare supi cu mancarea
. Mie care imi manca perfect pana acuma, acum nu mai vrea decat lapte
. Dimineata am avut dovleac cu para, branzica si cereale si a papat juma de borcan cu chin, apoi 100 ml laptic, iar la pranz am avut fasole galbena cu dovlecel si ficatel. A papat cu cantec cam un sfert de borcanel (borcanele avent) si apoi laaacrimi
Nu i-am mai dat lapte. Cred ca apelez si eu la Mr. Hipp
A, si ca ziceati de "efectul" Buni sa stiti ca asa e. Ana a fost un exemplu de cumintenie cu mama si soacra, a dormit, a mancat, s-a jucat singura, etc. Iar ieri singura masa pe care a mancat-o au fost fructele date de soacra-mea
. Eu cred ca bebeii astia au senzor:"hmmm, cine e asta? mama...hmmmm....mama ma iubeste. ia sa ii mananc eu un pic nervii"![]()
Maine sper sa aiba sotu timp sa ne coboare si noua patul, nu de alta, dar poate asa se prinde si fata mea ca se poate ridica in picioare
. Eu tot sper, tot sper....
am fugit, pup
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Novus, io-s de parere ca nu trebuie nicio analiza, ce faci, mamico, daca n-ai baiuri ti le cauti?! Tu n-ai vazut cate a patzit cu doctorii si pisigri si alte fete? Io la cat am citit m-am lamurit: tzitzi poate fi baza pana la un an; acum normal ca sunt unii copii care accepta diversificarea rapid si cu drag, dar sunt multi care prefera tzitzi si le merge f. bine. Eu am o prietena, fiica ei are 10 luni si zice ca hrana ei e 90% tzitzi fiindca pur si simplu nu vrea altceva. I-a gatit (si e super maestra!), i-a cumparat hipp si humana, degeaba. A convins-o doar cu iaurturile, astea-i plac ei si gata. E mai slabutza ca alti copii, dar e lungana, e vioaie, deja face pasi ca lumea tinuta de manutza...
Daca n-ar vrea sa manance deloc, daca ar cam respinge tot ca Maiutza lui Saby, as intelege o oarecare ingrijorare. Dar nu e cazul Alexandrei.
Eu nu-s de acord nici cu "uite vine avionuuuuu', hai casca guraaa, hai o lingura pentru bunicu', una pentru matusha"...Dom'le, are si copilul un instinct al lui si o vointza proprie: daca nu vrea, nu vrea si gata, ce rost au artificiile? E tot un fel de fortzare si pune stres pe capul copilului care abia de la asemenea faze va capata repulsie pt. mancare sau va avea probleme vis-a-vis de hrana. Parerea mea!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Cum la 5??? Pe mine m-a trezit de doua ori la 6 si am vazut stele verzi toata ziua ![]() Te trezeste Isabella sau ai alte motive? Mi se pare crunt de devreme, chiar ca-s norocoasa Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Isabella si asa se trezea si Bogdan.O hranesc si mai adoarme pe la 8-8,30 dar eu abia seara
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Fetele din Bucuresti am o intrebare : nu stiti daca se gasesc prin magazine, farmacii produse Nuby ??
am cumparat din Ungaria un biberon cu mane anticurgere din care bea ceai Alexandra si se joaca in carut pana adoarme
si s-a stricat biberonul si vreau altul, am gasit pe net dar comanda minima peste tot e 50 ron iar setul costa vreo 17 ron
si as lua din magazin de undeva daca ar fi
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, io-s de parere ca nu trebuie nicio analiza, ce faci, mamico, daca n-ai baiuri ti le cauti?! Tu n-ai vazut cate a patzit cu doctorii si pisigri si alte fete? Io la cat am citit m-am lamurit: tzitzi poate fi baza pana la un an; acum normal ca sunt unii copii care accepta diversificarea rapid si cu drag, dar sunt multi care prefera tzitzi si le merge f. bine. Eu am o prietena, fiica ei are 10 luni si zice ca hrana ei e 90% tzitzi fiindca pur si simplu nu vrea altceva. I-a gatit (si e super maestra!), i-a cumparat hipp si humana, degeaba. A convins-o doar cu iaurturile, astea-i plac ei si gata. E mai slabutza ca alti copii, dar e lungana, e vioaie, deja face pasi ca lumea tinuta de manutza... Daca n-ar vrea sa manance deloc, daca ar cam respinge tot ca Maiutza lui Saby, as intelege o oarecare ingrijorare. Dar nu e cazul Alexandrei. Eu nu-s de acord nici cu "uite vine avionuuuuu', hai casca guraaa, hai o lingura pentru bunicu', una pentru matusha"...Dom'le, are si copilul un instinct al lui si o vointza proprie: daca nu vrea, nu vrea si gata, ce rost au artificiile? E tot un fel de fortzare si pune stres pe capul copilului care abia de la asemenea faze va capata repulsie pt. mancare sau va avea probleme vis-a-vis de hrana. Parerea mea! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Pai cam asta am si eu in cap, dar vreau pareri pro ca sa ma linistesc
Si eu ma gandeam ca pana la 1 an are timp sa se invete cu de toate !! si ce ii place mananca si acum !!
Na, m-ai uns pe suflet, ca de obicei !!!

Cu masa la noi e simplu :manaca fix cat are pofta si chef !! cand s-a plictisit sau se stramba si inchide gura e gata masa !! nu am de gand sa manance cate 1 ora cum vad la unele cunostinte, toata ziua le e ocupata de cele 3 mese + pregatirea lor
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Wow, Ayla, e superba Luana! si ce mult a crescut! Ai fata mare, ce sa mai, iar de freza nu mai spun nimic 

Novus, as lua si eu un antiscurgere, dar tot nu ajungi la comanda minima
, si eu ii dau Evei ceai si asa ii place sa isi tina singura sticluta, insa se uda toata si musai tb sa o schimb dup-aia.Olga, te plangeai de kg. Ma alatur si eu, s-a dus de rapa dieta mea. Mai intai m-am enervat ca mi-a aratat cantarul in plus desi eu m-am chinuit cu dieta, iar azi m-a suparat sotul, asa ca sunt cu o cutie de Finetti in fata 

Eu nu sunt fan dulciuri, dar acum sunt deprimata si merg tare bine, pacat ca nu mai am si altele, ca as manca tooootAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)