Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Poze de azi cu piticii galagiosi si tipari![]()
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alina.n spune:
raspund si eu pt capitolul trecut
Dyana ma bucur ca te-a ajutat sfatul cu apica la masa lui bebe
Geanina imi pare rau ca iar aveti pb dar acum macar stii de la ce este alergia si poti evita.Multa sanatate va doresc
pisigri multumesc pt reteta de biscuiti sigur voi incerca
petra de ce nu ii mai dai lui bebe produse nestle?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Novus, as lua si eu un antiscurgere, dar tot nu ajungi la comanda minima |
pai tu ar trebui sa-ti iei si biberonul,nu?ar fi vreo 35 ron ; eu iau doar tetinele ca astea s-au stricat adica eu le-am fiert si nu trebuia

uita-te pe bebelusul tau.ro si poate ne cuplam
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Poze de azi cu piticii galagiosi si tipari Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
provista spune:
novus ma bag si eu ca...... (poate nu ma bate olga) daca ea joi vine la deva poate te ajuta sa iti cumpere din farm sensi
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
anamariame spune:
Novus, daca nu iti aduce Olga, eu as vrea. Despre asta este vorba, nu?NUBY - BIBERON CU MANERE SI PICURATOR SILICON ANTICURGERE, 210 MLProblema e ca pretul afisat e de 32 lei, care impreuna cu cei 17 ai tai fac 49
Da eu mai navighez si ma mai lipesc la ceva eventual.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
Salutare tufete ![]()
Am prins un moment sa va dau un raport scurt :) Avem o matusa care a venit din ro si ne tot plimbarim, de-asta nu intrai de ieri pe-aci.
Felicitari Aylei pt progresele sotului, Siminei pentru iesirea din spital.
Raportam dragoana cuminte, papa bine si cu placere orice lactate (iaurt, brinza), fructe de tot felul. Legume mai putin si fara placere, papa doar pentru ca vrea mami.
Asta-seara am de gind sa fac niste ceai de menta si sa i-l prezint cind se va trezi pt tzitzi. De-acum consider ca e copil mare si ar putea sa revina la somn de 6 ore, trezire pt tzitzi si apoi iara somn pina dimineata, cum facea inainte sa vina caldurile.
Cam asta fuse tot :)
Va pupacesc!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
acum cu caldura la calorifer se usuca tare aerul in camera
si-a luat cineva umidificator ? nu ma pricep e firma e ok , daca ati luat imi ziceti si mie cum e si cat a costsat?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
ADA1974 spune:
Buna seara fetelor.
Multumim pt urari - nu-mi vine sa cred ca avem 7 luni
, nu stiu cand a trecut luna asta.
AYLA, felicitari pt Alex, si pt Luana un
sa fie bine.
Sophia a fost azi f. maraita, a mancat f. putin, nici marul cu biscuite nu prea a vrut (si de obicei il manca tot), iar la pranz a papat supa de galusti: mai intai vreo 6 lingurite galusca + morcov pasate, si apoi vreo 100 ml zeama cu 1/2 de galusca si morcov pasate in biberon. Nici lapte nu prea a vrut, si ceai deabia a baut - trebuie sa o pacalesc pana simte gustul a ce e in biberon ca sa bea, altfel nu vrea sa puna gura pe biberon. Cred ca e din cauza dintilor. Dar si tuseste mai ales cand doarme, dar nu are muci si nici altceva- o fi de la dinti?
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 eu folosesc termometru clasic cu mercur, rectal. singura metoda clara clara de a masura temperatura corecta. toate sculele digitale dau erori din cauza bateriei. tensiometru numai clasic, termometru numai clasic. asta e regula mea ![]() |
Si cum il convingi sa sada cu el in dumnealui?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!