Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

A, si ca ziceati de "efectul" Buni sa stiti ca asa e. Ana a fost un exemplu de cumintenie cu mama si soacra, a dormit, a mancat, s-a jucat singura, etc. Iar ieri singura masa pe care a mancat-o au fost fructele date de soacra-mea. Eu cred ca bebeii astia au senzor:"hmmm, cine e asta? mama...hmmmm....mama ma iubeste. ia sa ii mananc eu un pic nervii"

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Seara buna. Intru sa raportez existenta mea. Sunt franta de carat si haosulo din casa. Apropo, fetele din Galati, cu regret dar nu am apucat sa ne intalnim cand erama colo, acum sansele s-au diminuat dar...nu au disparut.
Am citit de bebei care o iau la sanatoasa, ei lasa ca imi bat eu cocosul meu si daca nu o sta in fund intr-o sapt sa imi spuneti mie cutzu. Sa stiti ca am inceput sa fiu mai atenta la cum il pozitionez (m-am ghidat dupa indicatiile primite de Pisi) si sa stiti ca merge treaba. Dar, revin, nu il grabesc pe raru si aplic principiile Ilincai...nu s-a insurat nimeni fara sa stea in fund la un moemnt dat sau sa nu mearga in 4 labe. Deci, relax...

Sanatate lui Alex si noului bob de mazare, sau hai sa ii spunem de strugure ca e mai de sezon (despre burtica Monicai vb)

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna seara!Fetele care dau cereale bebeilor, am o intrebare...am citit pe o cutie de la milupa, ceva mar cu morcov, niste nume bizare gen sulfat de nu-stiu-ce. e ok sa dam la bebe asa ceva? sau folositi alte cereale? as vrea sa dau si eu la maimuta asa ceva(sa se poata prepara cu laptele meu, de preferat)mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cativ, foarte bine ca citesti cu atentie etichetele! Eu zic ca daca nu-ti suna bine ceva, sa nu folosesti! De-aia eu nu m-am orientat deloc spre Nestle (poate asta e si motivul lui Petra.Tudor) fiindca si in chestiile pe care scria "bio" erau trecute la ingrediente chestii dubioase! Pe cand la Hipp, nu. Eu la cereale am gasit doar un soi sa-miplaca, de la Humana (fara nimic dubios in ele, fara formula etc.) dar inchipuiti-va ca n-am luat fiindca scrie "de la 6 luni" si Sophia mai are cateva zile
In alta ordine de idei, m-am decis: fara sare pana la 1 an! Am citit niste chestii care m-au convins: rinichii bebelusului nu sunt capabili sa proceseze sarea adaugata in mancare, exista suficient sodiu atat in laptele matern cat si in unele legume astfel incat sa nu trebuiasca adaos de sare. Adevarul e ca excesul de sare a agravat atat bolile tatalui meu (cardiac) cat si ale mamei (avc datorat hipertensiunii), pentru mine sarea nu mai e demult un prieten. Eu de cel putin 10 ani nu mai pun sare in nimic, nici in salate, pentru ca oricum am un aport de sare ori din muraturi, ori din tot felul de chestii din comertz care au deja adaos de sare, la ce sa mai pun si eu?! "Ca sarea in bucate" e o sintagma depasita
Floric, ce ziceai de bataie? Poate vrei sa te dau la Protectia Cocosului!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cativ, foarte bine ca citesti cu atentie etichetele! Eu zic ca daca nu-ti suna bine ceva, sa nu folosesti! De-aia eu nu m-am orientat deloc spre Nestle (poate asta e si motivul lui Petra.Tudor) fiindca si in chestiile pe care scria "bio" erau trecute la ingrediente chestii dubioase! Pe cand la Hipp, nu. Eu la cereale am gasit doar un soi sa-miplaca, de la Humana (fara nimic dubios in ele, fara formula etc.) dar inchipuiti-va ca n-am luat fiindca scrie "de la 6 luni" si Sophia mai are cateva zileIn alta ordine de idei, m-am decis: fara sare pana la 1 an! Am citit niste chestii care m-au convins: rinichii bebelusului nu sunt capabili sa proceseze sarea adaugata in mancare, exista suficient sodiu atat in laptele matern cat si in unele legume astfel incat sa nu trebuiasca adaos de sare. Adevarul e ca excesul de sare a agravat atat bolile tatalui meu (cardiac) cat si ale mamei (avc datorat hipertensiunii), pentru mine sarea nu mai e demult un prieten. Eu de cel putin 10 ani nu mai pun sare in nimic, nici in salate, pentru ca oricum am un aport de sare ori din muraturi, ori din tot felul de chestii din comertz care au deja adaos de sare, la ce sa mai pun si eu?! "Ca sarea in bucate" e o sintagma depasitaFloric, ce ziceai de bataie? Poate vrei sa te dau la Protectia Cocosului!!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)5luni
Pe cele de la Nestle scrie sare, am citi eu cu ochisorii mei. Si eu am citit ca nu au organele interne f bine pregatite pt a procesa adaosul de sare si nici eu nu ii voi da sare sau zahar multa vreme. am zis!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara!!!
Sun franta de oboseala, asta dupa ce noaptea trecuta m-a trezit la 3.30 cu scancete a papat cam 120ml laptic si a mai dormit pana la 5 cand s-a trezit tot in maraieli si am luat-o cu noi in pat dar pana la 9.30 cand s-a trezit definitiv se trezea din sfert in sfert de ora sa se foiasca, sa se intoarca, sa mai maraie putin , asa ca nu am mai dormit deloc. Iar ca totul sa fie complet am incercat azi la pranz o supa crema cu mai multe legume cu putin ulei de porumb pe care a refuzat-o dupa prima lingurita, am pus la facut alta, numai din cartof, rosie si morcaov din care a luat 2 lingurite si gata, nu a mancat nimic de la 7 dimineata pana la 4 dupa-amiaza, cand i-am dat fortat in somn 140ml de lapte iar acum pe seara cateva lingurite de para cu biscuite si la culcare 150 ml lapte .
Hai ca v-am inebunit, dar azi am zis ca daca nu am intrat in depresie dupa nastere sigur intru acum .

Acum sa va zic si una buna, Maia nu prea sta in fund pt ca nu vrea, vrea direct in picioare, trebuie sa ii indoi eu piciorusele sa o asez in fundulet, si zic in seara asta ia sa o pun sa se tina putin de barele leaganului sa vad daca sta in picioare singura fara sa o tin eu........si ce credeti se tine fata mea super bine, chiar si cu o singura manuta si destul de mult timp, de fapt sta cam cat vrea ea daca nu o iau eu. Cum o fi asta, nu merge in 4 labute, nu se ridica singurica in fund sau in picioruse dar daca are de ce se tine sta singura mult si bine in picioare .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

novus ma bag si eu ca...... (poate nu ma bate olga) daca ea joi vine la deva poate te ajuta sa iti cumpere din farm sensi

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

sigur nu te bate
se gasesc la sensi(blu?) ?? ca este si in Deva dar nu au

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, daca nu iti aduce Olga, eu as vrea. Despre asta este vorba, nu?
NUBY - BIBERON CU MANERE SI PICURATOR SILICON ANTICURGERE, 210 ML
Problema e ca pretul afisat e de 32 lei, care impreuna cu cei 17 ai tai fac 49
Da eu mai navighez si ma mai lipesc la ceva eventual.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

super !!
vorbesc eu maine cu Olga sa vad daca gaseste si daca nu fac comanda

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Doamne, iubesc forumul asta. Il iubesc si pt voi, si pt mine, si pt ca uneori aici gasesc ceva care sa ma sustina, sa ma ajute sa ma regasesc, atunci cand ma pierd...pana si pe mine.
Vreau sa va dau sa cititi ceva dragut, daca aveti chef.
Uneori am nevoie sa citesc cuvintele lui pt a-l regasi chiar si pe el.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va multumesc la toate pt urari si pt gandurile bune!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput