Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Si eu sunt pe aici a adormit copilul dupa lungi maraieli si acum am timp...
Minunatul meu sot nu accepta sub nicio forma sa ii dau la bebe borcanele...asa cum nu ar fi acceptat nici laptele prafare el niste fixuride uneori i-as da una-n nas Eu le-as incerca cu drag, sa vad numai ce combinatii accepta bb dar...nu-i rost

mami de Silvia Ioana

Atunci sa puna mana sa gateasca. SI sa-i dea el tzatza

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Mancare data de mama[/b]: sa nu radeti, e necesara si asta. O fata din parculetzul unde il plimb io pe Cristi a avut problema asta. Fie-sa nu vroia sa manance decat de la ea - mancare solida, cu linguritza. Avea si mami programare la ginecolog, a lasat-o pe fetita cu buni si a stat fetitza nemancata ca nu era mami la capatul linguritzei.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bcvddf.fdffcd...........k...........................................PO.=-[[PPPPPPPPPP-2

iuhuuuu cel mai frumos mesaj....bravo vitamina

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:

carnea e buna...legumele sunt yaks

s-a trezit si matzul meu...unflat de somn si incearca sa se concentreze sa mute televizorul din priviri ce o mai fi si chestia asta. v-am zis ca se uita la ceva si se concentreaza bine bine si tremura asa....ca sa obtina un obiect sau o persoana la care se uita. piticul meu chiar crede in telechinezie. bine ca nu ii iese,va dati seama cum ar fi zburat toate prin casa???

Pai pentru atata zbenguit trebe fibra, dom'ne, nu frunze!

Mie mi-o zis pediatrul (ala bun) ca pot sa ii dau si vita de luna asta.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista
Citat:
bcvddf.fdffcd...........k...........................................PO.=-[[PPPPPPPPPP-2
iuhuuuu cel mai frumos mesaj....bravo vitaminaSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea
Noi avem deja lipsa la tastatura cateva litere...si un mini-mouse rontait jumatemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:

Noi avem deja lipsa la tastatura cateva litere...si un mini-mouse rontait jumate

noi deja ne gandim sa mai achizitionam o tastatura si asta sa io lasam lui ca e de jale cand ne prinde la comp

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

S-a trezit si piciul meu> A dormit fix 1 ora, iar somnul de dimineata a fost de 20 min

Olga, mamica lui David iepurasul

Al meu s-a trezit la 7 si s-a culcat la 9... m-am bagat si eu langa el... cand am deschis ochii era 12.45 , trecusera si ai mei pe la mine si noi nimic.

Sa mai zic ca si acum doarme?

Pe bune, sunt ingrijorata. O fi de la vreme? De la Nurofen? Sau i-o fi revenit febra?
Stii cum e, cand nu doarme ma oboseste, cand doarme, de ce doarme?

Olga, te-am visat azi-noapte. Nush ce povesteai despre lapticul tau.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Noi avem deja lipsa la tastatura cateva litere...si un mini-mouse rontait jumate

noi deja ne gandim sa mai achizitionam o tastatura si asta sa io lasam lui ca e de jale cand ne prinde la comp

dragos tea mea

Aveti grija ca al meu a smuls tastele si le-a bagat in gura, era sa se inece.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:

Aveti grija ca al meu a smuls tastele si le-a bagat in gura, era sa se inece.

aoleu ai dreptate ...mercibine ca acum nu o rontaie .. doar bate inea si o zgaltaie de ii ies fulgii si nu stiu cum reuseste sa inchida si compul
dragos tea mea

Mergi la inceput

Buuuunnnnn, dupa ce am vorbit ca televizorul (o vrea Vitamina sa ma mute si pe mine din priviri) trec si io la subiect.

Termometru: fetelor, voi de care aveti? Ca pe mine m-a innebunit. Ii iau temperatura piticului de dimineatza, 38. Bineinteles ca de la termometru il apuca . Ii iau dupa si imi arata 37,7. Adica kk ala tinea de cald? No, si daca ii iau de 2 ori una dupa alta imi arata alta valoare mereu. E de-ala rectal, dar digital. N-am termometru gradat, de-ala clasic cu mercur, dar si dac-as avea ma intreb: cum tzin io copilul nemiscat 3 minute cu ala in fund?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput