Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 7
Monnvas spune:
Am niste restante din cap trecut si apoi revin:
Simonapro bine ai revenit! Baga repede inca 5-6 mesaje ca sa scapi de moderare, ca iti vedem mesajele cu intarziere. Parca si fetita Mihaelei mai iubea degetul, dar nu stiu daca atat de tare. Oricum,
pentru copilul model.
Ilinca mai tu vrei bataie, nu? Pai io te intreb daca nu face Sofifica si ceva enervant si tu iar o lauzi? Cica enervant e ca se trezeste noaptea si in loc sa faca scandal isi suge degetul de foame. Fata delicata, sa nu va deranjeze prea tare, si tu treci asta la bile negre? Zi-ne si tu cate farfurii a spart, ce a daramat, ce a stricat, intelegi tu, chestii de-astea.![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Deci, intreabarea este: ati dat carnita de vita la copilasi? Si cum (preparata, combinata)? |
eu nu am dat inca carne de vita
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
aris26 spune:
exact la tine ma gandeam aseara. oare nu a luat nimci aiurea in astea 8 saptamani?? eu incepusem sa imi fac grija cu mosh craciunul meu si folosisem un unguent cu antibiotice
. debridatul cred ca e ok,doar se da si la nou-nascuti. cafeaua nu face nimic rau la modul nashpa...pt restul tre sa cautam pe net
| citat din mesajul lui Ayla21 Si mai am o dilema, ca, nah, asta-i viata mea, nu se termina niciodata grijile ![]() Pt ca nu intentionam sa raman insarcinata, am luat diverse medicamente. Ieri am cautat pe net sa vad ce scrie pe prospect. Si la Debridat scrie "Sarcina si alaptarea: Studiile efectuate la animale nu au demonstrat efecte teratogene. In absenta oricarui efect teratogen la animale nu este de asteptat ca substanta sa produca malformatii congenitale la om. Totusi, in absenta unor date adecvate care sa permita evaluarea efectului teratogen sau fetotoxic al trimebutinei in timpul sarcinii, se recomanda evitarea administrarii acesteia in timpul primului trimestru de sarcina" Cat de grav poate fi? Nu va mai zic, am luat si nurofen, tador, passiflora, am baut cafea la greu (altfel cum sa rezist in ritmul ala), am spalat cu domestos/clor, of, si asta e ce imi amintesc. Debridat iau ca am SCI (sindromul colonului iritabil) mai ales la stres, medicament prescris de dr, dar nu peste sarcina. ![]() Si la Tador scrie de te doare mintea, dar nu era urma de cuvant "teratogen". Asta mi-a dat dureri de cap. ![]() ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |

25 martie 2009
aris26 spune:
eticheta portocalie confirma ca a fost testat si respecta standardele minime europene si cifra indica tara pt care au fost omologate si testate. 1 e germania de exmpl

25 martie 2009
provista spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Simonapro bine ai revenit! Baga repede inca 5-6 mesaje ca sa scapi de moderare, ca iti vedem mesajele cu intarziere. Parca si fetita Mihaelei mai iubea degetul, dar nu stiu daca atat de tare. Oricum, pentru copilul model. |
de fata lui mihaelacg zici? da iubeste tare degetzelul ... e innebunita nu stie ca sa mai faca sa nu roada degetul mare
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
aris26 spune:
tadorul cica ar fi contraindicat(bine ca nu scrie ca e interzis...contraindicate sunt multe dar ginecologii le dau)
25 martie 2009
aris26 spune:
bcvddf.fdffcd...........k...........................................PO.=-[[PPPPPPPPPP-2
SCRISESeM ALTECEVA DAR piticul a sters tot si a scris el. mai frumos![]()

25 martie 2009
olishka spune:
S-a trezit si piciul meu> A dormit fix 1 ora, iar somnul de dimineata a fost de 20 min 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
eu cu biberoane... dar acum am mai inceput sa prind din ochi cantitatea Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Io marturisesc jenata
La inceput puneam mancarea in borcanasele de la Avent (=biberoane fara tetina) dar acum nu mai incape
Mancare data de mama: sa nu radeti, e necesara si asta. O fata din parculetzul unde il plimb io pe Cristi a avut problema asta. Fie-sa nu vroia sa manance decat de la ea - mancare solida, cu linguritza. Avea si mami programare la ginecolog, a lasat-o pe fetita cu buni si a stat fetitza nemancata ca nu era mami la capatul linguritzei.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!