Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
olga - pe eticheta portocalie a scaunului auto ce cifra e trecuta. adica "E1"sau E2,sau E3???ca dupa site nu am reushit sa aflu
25 martie 2009
Ayla21 spune:
Deci, intreabarea este: ati dat carnita de vita la copilasi? Si cum (preparata, combinata)?
Clau a refuzat-o ca era atoasa si si-a dat seama ca este in mancare, fata de cea de pui pe care o mai "camuflez", Luana fetita mea cuminte care papa orice a papat-o, dar stomacelului nu i-a placut-o. Am introdus-o prea repede? E posibil sa nu fi vomitat de la ea?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Nu are nimic fata, zice dr, dar la pranz a papat carnita de vita si a vomitat tot. Eu sper sa fie de mancare, nu de la cazatura. Daca-i zic la tac-su ca am scapat-o a doua oara din pat, mama denaturata, cred ca ma si bate. Si eu am mutat patul la perete, fata de al meu are margine la cap si la picioare, in stanga e peretele, si indreapta eu, dar... ghinion, ii ia cateva secubde in care nu-s pe faza si hop top jos din pat. Mi-e groaza, ce ma fac de acum. Am nevoie si eu de "amortizoare". |
noi mai avem la activ inca 2 fata de cele 6-7 de dinainte
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 olga - pe eticheta portocalie a scaunului auto ce cifra e trecuta. adica "E1"sau E2,sau E3???ca dupa site nu am reushit sa aflu |
si scaunele au e-uri.......
dragos tea mea
olishka spune:
citat din mesajul lui aris26 olga - pe eticheta portocalie a scaunului auto ce cifra e trecuta. adica "E1"sau E2,sau E3???ca dupa site nu am reushit sa aflu 25 martie 2009 |
Nu stiu. dar ce semnificatie are?
Olga, mamica lui David iepurasul
Ayla21 spune:
Si mai am o dilema, ca, nah, asta-i viata mea, nu se termina niciodata grijile
Pt ca nu intentionam sa raman insarcinata, am luat diverse medicamente.
Ieri am cautat pe net sa vad ce scrie pe prospect.
Si la Debridat scrie
"Sarcina si alaptarea: Studiile efectuate la animale nu au demonstrat efecte teratogene. In absenta oricarui efect teratogen la animale nu este de asteptat ca substanta sa produca malformatii congenitale la om.
Totusi, in absenta unor date adecvate care sa permita evaluarea efectului teratogen sau fetotoxic al trimebutinei in timpul sarcinii, se recomanda evitarea administrarii acesteia in timpul primului trimestru de sarcina"
Cat de grav poate fi?
Nu va mai zic, am luat si nurofen, tador, passiflora, am baut cafea la greu (altfel cum sa rezist in ritmul ala), am spalat cu domestos/clor, of, si asta e ce imi amintesc. Debridat iau ca am SCI (sindromul colonului iritabil) mai ales la stres, medicament prescris de dr, dar nu peste sarcina.
Si la Tador scrie de te doare mintea, dar nu era urma de cuvant "teratogen". Asta mi-a dat dureri de cap.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
olishka spune:
Ayla deci carnita de vita e de vina...pai poate i-o introduci mai tarziu...incearca curcanul.
Ma bucur ca nu a patit nimic pitica Noi inca nu avem astfel de probleme, caci David nu prea se deplaseaza, dar imi fac si eu griji de pe-acum.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
si scaunele au e-uri....... Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
aris26 spune:
olga - normal ca poti ramane si inainte sa vina pt prima data. ovulatia are loc cu aproximativ 14 zile inainte de prima zi de cm...deci...spor la treaba...se poate intampla oricand
ayla - asa deci? cu atatea protectii si tot a facut poc... incearca sa pui perne multe pe jos atunci sau cumpara nishte placi de buret groase si pune in jurul patului. si eu ma ashtept la din'astea ca nici al meu nu sta locului. eu i-am dat carne de vita cam acum o luna prima data...sau mai demult?!parca da. oricum a primit-o bine. carnea e buna...legumele sunt yaks
s-a trezit si matzul meu...unflat de somn si incearca sa se concentreze sa mute televizorul din priviri ce o mai fi si chestia asta. v-am zis ca se uita la ceva si se concentreaza bine bine si tremura asa....ca sa obtina un obiect sau o persoana la care se uita. piticul meu chiar crede in telechinezie. bine ca nu ii iese,va dati seama cum ar fi zburat toate prin casa???
25 martie 2009
provista spune:
http://www.totulredus.ro/auto-si-accesorii/scaun-auto-bertoni-pilot-bumper-la-magazinul-bebe-strumf-ro/#
acelasi scaun dar are pret mai mic
dragos tea mea