Ciclu sau... altceva?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

chiar nu s-a gāndit nimeni ca reactiile sunt 100% de la hormoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandraru

Danat, saru mina de vorbele bune. Serios nu le am scris ca sa fiu alintata (desi e atit de bine sa fii alintat...), chiar simt asa... destul de uritel...
Daca te bate gindul, lasa loc de intimplare, mai ales daca te preseaza si virsta! De ce sa ma dau de toti peretii numa eu :)))
DAR... cea mai frumoasa intimplare din viata mea, chiar daca neintimplatoare, e Tudor. Vezi la ce ma refer??? :))))

Pai atunci trebuie sa crezi ca va fi si mai frumos, cu 2 "intamplari" minunate in viata ta (una mai putin intamplatoare decat cealalta ).

Nu am curaj sa las loc intamplarii... cu toate ca nici cu varsta nu mai ma pot juca la nesfarsit, mai sunt si ceva probleme care ma pun pe ganduri, chestii personale, ma rog.. vezi ce greu e sa te hotarasti?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ruxandra, hai sa-ti spun o intamplare: in italia aveam o vecina "de cafea" care avea o fetita cu probleme, statea numai intr-un centru de copii ca era grav tare si afla intr-o dimineata dupa saptamani de vomitat ca e insarcinata.era ditrusa pentru ca fata avea un sindrom mostenit de la bunicul ei, nu stiu ce incurcatura era si ei ii era frica sa nu aiba si bb aceeasi soarta.
in fiecare zi imi spunea (doar mie probabil) ca isi doreste sa se intample un accident, sa cada pe scari, orice numai sa piarda sarcina dar sa nu aiba un avort pe constiinta.bineinteles ca nu s-a intamplat nimic, baietelul, antonio, are acum 1 an, e sanatos tun si e mandria parintilor lui, m-am reintalnit cu ea acum o luna cand am fost iar in italia si mai sa n-o recunosc: a intinerit pur si simplu, e mai luminata la fata, isi iubeste copilul ca pe ochii din cap si ii multumeste lui Dumnezeu ca nu a ascultat-o.
stiu ca tu nu te gandesti la avort, dar e normal sa fii derutata, totul trece, cand o sa-ti tii mogaldeata in brate o sa fii cea mai fericita, la fel si copilul tau care va fi mandru si va ramane mereu "primul nascut" asa ca nu-i scade autoritatea
te pup esti o puternica!

despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mai fetelor, nu fiti derutate ca a spus ca inca nu simte nimic. Normal ca inca nu simte nimic, dar nu inseamna ca nu-l va iubi.
Eu cred ca e normal ce simti tu, nici eu nu pot spuneca sunt atat de atasata de bebe, desi l-am vazut si la 10 saotamani si azi la ecograf. Mai mult, azi i-am auzit inimioara batand. Simt ceva pt el, imi doresc sa-i fie bine. M-am panicat rau de teama sa nu aibe ceva. Dar abia incet incet incep si eu sa simt bucuria aceea, care era la prima sarcina. Nu pt ca nu-l vreau, ci de teama. Mi-e teama ca nu voi reusi. Mi-e teama ca nu ma pot acum dedica lui si mi-e teama sa nu-i fac rau neglijandu-l. Deci nu simt nimic...inca...din toata euforia aia de la prima sarcina. Dar toate gandurile astea nu inseamna ca nu simt nimic.
Si tu te gandesti cum va fi, sa fie bine, iti pui intrebari, mergi la analize. Crezi ca nu simti nimic? Nimic? Nu simti euforia, bucuria maxima, nu intelegi de ce se bucura altii pt tine. Dar simti...
Si eu eram suparata pe fetele care ma felicitau si se bucurau. Intr-atat incat unele din ele nu au mai inteles daca am dubii in a-l pastra sau nu. Era lupta mea personala cu ideea de-al accepta, nu cu a decide daca il vreau sa nu.
De ce crezi ca il inseli pe Tudor? Va avea si multe avantaje avand un fratior, sau surioara. Claudiu o adora pe Luana. Chiar daca acum nu stii cum vei iubi alt copil, ai sa vezi, stiu mamele cu mai multi copii. Daca gasesc iti dau sa citesti ceva dragut, scris de tatal copiilor mei, care se temea, la fel ca tine. Acum, la al 3-lea lui copil, nu mai are astfel de temeri.
Nu te teme ca te ingrasi, poti tine greutatea sub control. Daca ai luat mult in greutate cu Tudor, si acum ai slabit, si esti multumita de tine, cel putin stii ca se poate.
Nu ai vrea sa stii ce ganduri sinistre am avut eu in primele zile...

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

ruxandra,fetelor, va invidiez...asa mai imi doresc si eu un bebe! dar se pare ca momentan (sper cel putin sa fie momentan) nu sunt tocmai functionala...probabil dupa ce oi termina cu alaptatul.Sper.
Ruxandra, sa vezi cand o sa vina bebe... sa vezi cum o sa creasca dragostea, sa oferi la fiecare.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Iti citesc valorile hcg de pe fisa mea:
pt femei negravide 4 mU/ml
sarcina >5 mU/ml
1 saptamana 0-50
2 saptamani 20-500
3 saptamani 500-5000
4 saptamani 3000-19000
6 saptamani 14000-169000
12 saptamani 16000-180000

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Draga mamica iti inteleg framantarile. Si la mine la ultima sarcina a fost la fel: "chestia maronie", a doua liniuta abia perceptibila, moment total nepotrivit din punctul meu de vedere, dar nu si al lui Dumnezeu (ca odata cu sarcina s-au rezolvat si problemele care ne apasau).Am facut vreo 4-5 teste, sotul meu se amuza teribil cand ii spuneam sa mai cumpere un test de sarcina si ma asigura ca mai facem o mandrete de baiat, ceea ce s-a si intamplat. Si eu am crezut, cand eram insarcinata cu al doilea copilas ca nu il voi putea iubi ca pe primul, dar acum stiu ca de-ar fi sa mai am 10 tot la fel de mult i-as iubi. Crede-ma ca ma bucur si ma minunez de fiecare gangurit si zambet al lui bebe (nr 4).

Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002), Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Felicitari si Doamne ajuta! Va veni si bucuria pentru noul bebe treptat, si oricum cel mare se va bucura de privilegiul de "ajutor" al mamei, o sa vezi. Numai bine iti doresc si multi .

Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002), Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Abia acum v am gasit! :) Nu stiam unde disparuse mesajul... Credeam ca nu mi mai raspunde nimeni, cind colo... :) Va multumesc din suflet! Ati pus multe puncte pe I. Asta seara ne au dat drumul la caldura si mi a explodat caloriferul din bucatarie. Dezastru, cirpe, mopuri, galeti carate, nervi, tudor care urla de bucurie ca avem piscina cu crocodili etc. Dupa, iar a aparut durerea aia joasa si niste scurgeri maronii. Ei, pt prima data m am ingrijorat gindindu ma ca poate pierd sarcina... :(
Probabil, incet, incet... Dac o fi sa fie...
Abia astept sa citesc cele scrise de sotul tau, ayla, ai intuit perfect niste chestii, mai bine decit mine... :)
Multzu inc o data ca mi scrieti!
Mamabear, la tine cit au durat scurgerile alea? La mine au disparut citeva zile, acum apar iar si am observat ca se leaga si de o vaga durere plus balonare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Am citit, Ayla... Frumos spus...un om optimist si fain... bravo lui, bravo voua!

Mergi la inceput