Ciclu sau... altceva?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Scurgerile maronii au durat 4-5 zile, cu o pauza pe la mijloc. Imi pare rau de accidentul din bucatarie, cred ca era "exact ce-ti lipsea". Iti doresc numai bine si tine-ne la curent cu ce se mai intampla.

Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002), Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandraru

Asadar... Mi au publicat rezultatul, e 106,3. L am sunat pe ginecolog care zice "ca cam" e si sa ma prezint la raport intr o saptamina- 10 zile. Data ultimei menstruatii e 15 septembrie. N am prea priceput in raport cu ce se calculeaza hcg... Aveti vreo idee mai clara despre rezultatul asta?

nici de data asta n-am gresit!

Felicitari!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

He heee! Acum am luat viroza de fi miu! Asa ca stau in casa, cu muci, nespalata pe cap, ma dor toate si nimic si sufar in tacere. Cum nu stiu daca sa tin sarcina sau nu, m am gindit sa iau nurofen si toate cele pentru viroza. Si, sa vezi si sa nu crezi, am luat de la farmacie... acid folic! :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandraru

He heee! Acum am luat viroza de fi miu! Asa ca stau in casa, cu muci, nespalata pe cap, ma dor toate si nimic si sufar in tacere. Cum nu stiu daca sa tin sarcina sau nu, m am gindit sa iau nurofen si toate cele pentru viroza. Si, sa vezi si sa nu crezi, am luat de la farmacie... acid folic! :)))

Off, insanatosire grabnica si tie si lui Tudor.
Si noi sunteti toti 3 raciti, copii mai rau, eu stau binisor, doar stranut si tusesc un pic, si iau oscillococcinum.
De ce nu vi la noi laodisee?
Daca ai stii cate am luat eu in sarcina. Am alaptat pana la 7 luni si un pic (peste sarcina desigur), si as mai fi alaptat, dar daca sotul era in spital deja clacasem si am zis ca eu nu mai pot si nu mai vreau, eram si departe de copil. Am luat dostinex, am intrerup alaptarea, ca sa pot lua la nevoie un calmant, o pilula de durere de cap, eram epuizata psihic si fizic. Apoi am mai luat debridat ca la stress am probleme cu stomacul, tador mi-au dat de la spital ca-mi pleznea capul, mi-au facut injectie pe vena ca mai sa lesin la Terapie Intensiva, am bagat la greu passiflora cu magneziu de nervi, am baut cafea desi nu am baut inainte in viata mea, dar nu reuseam sa fiu fresh dimineata. Si pt ca nu era suficient, dr neurolog al sotului imi spune ca e posbil ca tratamentul lui de dinainte de conceptie sa afecteze. Dar ca nu-i problema, pt ca cel mai grav efect taratogen ar fi anencefalia si efectul ar fi ca sarcina se elimina in primele saptamani (asta era de incurajare). Acum inca ma gandesc, si mai am doar vreo 3-4 zile sa ma decid, daca sa fac testul CVS (chorionic villus sampling).

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Ayla draga, probabil ma mut la odisee dupa ce vad cu ochii mei la eco daca e totul ok. :)
Imi pare rau s aud ce mi spui. Probabil trebuie asumata ideea ca primele trei luni de sarcina sint atit de incerte...
Sa va faceti si voi bine urgent! Iau si eu oscillo, poate majuta sa treaca mai repede. Si azi am baut un ceai hapciu, ca sa citesc p orma ca e interzis in sarcina. Sper ca n are, totusi,ce sa se intimple rau de la un pliculet de ceai...
Eu zic sa faci testele ca sa te asiguri ca e ok puiutul, stiu ca suna urit, alternativa fiind sumbra, dar daca ies toate rezultatele bine, macar stai linistita. Cit de linistita poti sta...
Chiar vorbeam cu barbatu miu ca ne am facut oameni mari... cu probleme de oameni mari... si ca sintem atit de inconstienti... Va trebui sa mi sun doctorul sa l intreb daca nu mapoate vedea la spital. La cabinetul lui, unde am fost cu sarcina cu tudor, s a facut doar consultatia 120 de lei si ne au prins toate pe picior gresit. Ma gindesc sa ii spun pe bune ca asta e situatia, sper sa nu dureze, dar la spital ma gindesc ca as scapa onorabil cu 50 de lei per consultatie. Aduc vorba si de aspectul asta ca deh, e important. Criza masii! Ma ingrozesc cind ma gindesc ca anul care urmeaza se anunta si mai dur. Sper c o sa fie bine tot ce conteaza. Inclusiv noi, cu totii, copiii raciti si copiii care cresc in liniste in noi. Haha, iar am inceput tonul tipic de gravida. :) Asa am fost si data trecuta. Plingeam din orice, insa si rideam din orice. Hai, fa ti curaj si fa testul de care spuneai. Nu am mai auzit de el, stiu ca se face un triplu test si ca acela poate detecta anomalii de genul sindromului down, de ex. Nu e acelai lucru, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am deschis un subiect si la odisee, poate totusi cineva a facut. Nu e triplu test. E asemanator amniocentezei (dar se extrage tesut din partea viloasa a membranei coriale, biopsie de placenta se mai numeste), si avantajul e ca se face mult mai devreme, daca exista risc de malformatii la fat, se poate face avort terapeutic in perioada admisa (10-13 saptamani).
CVS, chorionic villus sampling, Biopsia vilozitatilor choriale. Iar riscurile sunt:
Contractii uterine dureroase 20%
Sangerare vaginala 7-10%
Pierderea sarcinii 2-3%
Infectie, ruptura membranelor (rar)
deci mi-e teama de risc de avort, cred ca riscul e chiar mai mare decat la amniocenteza.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Te inteleg perfect. SIgur ca ti e teama... La Tudor, am refuzat sa fac asa ceva tocmai din cauza riscului de avort. Insa gindeste te si invers... Vei sta cu teama in suflet. Doctorul ce spune?

Mergi la inceput