Ciclu sau... altceva?
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandraru spune:
Angelynna, te inteleg perfect. Dar macar tu stii ca ai mai vrea unul, indoielile sint legate doar de moment... Cit despre bani, sa nici nu mai vorbim. La nivelul asta nu cred c am mai fost in viata mea de adult.
Va multumesc pentru sfaturi si suport moral... Va povestesc miine dupa masa ce am facut la ginecolog. Intre timp, pisu alternat cu sters mucii verzi ai lu fi miu. Casa de nebuni (nu) e acasa!
bb_yasmi spune:
te asteptam cu vesti!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ayla21 spune:
Oh, Dumnezeule! Cred ca astenia de toamna a lovit multe fete cu o dereglare "hormonala". Mie mi-a venit, exact la timp, si dupa alte 2 saptamani iar, si totusi, test...pozitiv. Si tot nu as stii de unde, si cand, decat dupa masuratorile de la eco, si un calcul probabil al datei conceptiei. Si tot sarcina...neprogramata (mie-mi suna urat nedorita).
Mie dr mi-a zis ca daca e pozitiv testul e putin probabil sa fie eroare. Nu stiu ce ai vazut tu la a doua liniuta. Sa fie unde trebuie, nu la marginea benzii. Eu am facut si test de sange HCG, si eco, si la eco surpriza, l-am cunoscut pe bebe.
| Citat: |
| Nu vreau o sarcina, dar daca ar fi sa fie, nu as putea face nici avort. E greu de explicat, sau poate simplude inteles pentru cine a trecut prin asta. Nu e momentul pentru ince un copil si nici nu ne am propus sa mai facem unul. |
Te inteleg foarte bine!

Asteptam vesti!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
angelynna82 spune:
Ruxandraru capu' sus mami, speram sa fie bine azi, noi suntem aici pentru suport 
Mie intre timp mi-a venit, sper sa fie intradevar ciclu si nu altceva...nu stiu ce se intampla, unde am fost stresata cu turta, acum cu boala fetei...
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Offtopic: Ayla iti doresc sarcina usoara in continuare si bb sanatos, ingerasul Alma va vegheaza din cer si va fi bine

de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
malla spune:
of, ma emotionati toate. Abia astept sa am si eu un bebe si sa nu mai fie teama ca exista posibilitatea de inca un avort terapeutic. Chit ca m-as face mai mare decat o balena, insa asa de mult mi-as dorii inca un sufletel mic...
Andrei si Adriana
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Offtopic: Ayla iti doresc sarcina usoara in continuare si bb sanatos, ingerasul Alma va vegheaza din cer si va fi bine ![]() ![]() ![]() ![]() de Crina Alexandra Crinul Meu Atat de mare suntParticipam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam ![]() |
Multumesc mult!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
ruxandraru spune:
Dragele mele, m am intors cum am plecat. Minus 120 lei. :)
Mi a facut eco la burti, sarcina nu se vede fie ca nu e, fie ca e prea mica, fie ca e extrauterina. Ovarele nu par inflamate. Pisu poate de la o infectie urinara. Pentru care as putea lua antibiotic, da daca as vrea sa pastreaz o sarcina (imaginara, extrauterina sau inca invizibila), n am voie antibiotic. Da a spus si ca el banuieste ca chestia maronie e un inceput de ciclu si ca ar fi un avort menstrual. Mi a zis ca fie astept ina vreo 5-10 zile si ma infiintez iar daca nu vine ciclu, fie vin miine dimi la spital si mi face analiza de singe pt Hcg si aia de urina. Aseara m am infofolit cu un fular in jurul mijlocului si mi a fost mai bine, azi m am mai calmat si cu mersul la buda, asa ca probabil mai astept un pic. Nici n am cum sa merg miine la Giulesti. Copilul e cobza, mi e groaza sa l car dupa mine pe acolo si nici n am cu cine sa l las.
Goooooooood.
Ayla, si eu iti doresc sarcina usoara!
Angelynna, sper sa te prind din urma :)))
Va pup
Ayla21 spune:
Ruxandraru, eu mi-am facut prima data analiza de sange HCG, unde se stie sigur dupa valoarea HCG daca e sau nu sarcina, si in cate saptamani esti. Si nu costa atat.
Pt infectie urinara nu trebuie analiza de urina? Se da atibiotioc dupa simptome?
Multa sanatate puiului tau!
Viata merge inainte...