Ciclu sau... altceva?
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandraru Ieri am facut un test de sarcina, practic negativ (o a doua liniuta extrem de pala). |
Daca citesti prospectul ai sa vezi ca undeva scrie ca intensitatea culorii nu conteaza...deci daca a aparut si a doua liniuta (slab) inseamna ca e sarcina...eu am facut 5 teste si abia la al cincilea liniuta a doua s-a vazut foarte clar, in rest foarte pala.
Felicitari
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
bb_yasmi spune:
buna
si eu acum vreo 2-3 luni am avut 4 sau 5 teste (nu mai stiu exact) slab pozitive (2 chiar f clar pozitive, si toate de la firme diferite!) si nu a fost sarcina!!! sau a fost si s a eliminat fara alte simptome, cert e ca la eco, la vreo 6 saptamani de la ultimul ciclu, nu s a vazut nimic. apoi au incepu petele, putin, apoi tot mai mult pana la sangerare (dupa cateva zile). explicatia dr a fost ca am avut o dereglare hormonala din cauza orgametrilului. ai facut vreun tratament hormonal in ultima luna??
iar apoi prin ceea ce descrii tu am trecut si eu la prima sarcina: dureri ca de ciclu, pete maro, "cutite la ovare".....
multa bafta!! 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandraru Mda, trebuie musai sa vb cu ginecologul miine, inca nu i nici alba, nici neagra. Adica simt ca trebuie sa vina, dar nu vine, tot aceeasi chestie maronie din cind in cind. Sper sa nu fie ceva rau... ma gindesc la cancer, evident, in special ca am un istoric sumbru in familie. Mai vad pina diseara si vad ce fac luni. |
Claudelu , si mie mi-a aparut acum vreun an si ceva cand am facut (liniuta slab roz) si n-a fost nimic.
Slab roz am invatat la ginecologie ca poate insemna si extrauterina.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
ruxandraru spune:
Sint tare pe dos... Asadar... Nu ma mai felicitati, chiar nu i cazul... Eu banuiesc mai degraba o inflamare a ovarelor. Asta, desigur, intuitiv. Mi am facut o programare la gine pt miine la prinz. Intre timp, fac pipi din 10 n 10 minute, am o senzatie bizara de mincarime, dar cumva o simt foarte adinc, nu e ca la o cistita, de exemplu, ci cumva spre ovare, nu pe tractul urinar. Seamana cu durerea ante ciclu combinata cu durerea aia de la gingii, cind iti tot vine sa te scarmeni desi te doare. Si dupa pipi, vad pe hirtie un fel de mucilagiu maroniu, rozaliu, foarte putin. Scuze pentru detalii, dar poate are cineva idee ce naiba poate fi. Chiar nu cred ca e vorba de sarcina, ci de altceva, ori vreo raceala, ori ceva mai rau.
ruxandraru spune:
A, si sa raspund... N am facut nici un tratament de natura hormonala, nu iau nici anticonceptionale. Ca metoda contraceptiva, ne bazam pe 3 chestii:
- calendar
- ca de cele doua ori cind am ramas a trebuit sa facem inseminare artificiala pt ca nu reuseam nicicum (prima sarcina pierduta)
- ca daca era sa se intimple, nu era tragedie. Adica sa mai decida si soarta, ca noi am obosit. :)
ruxandraru spune:
Dupa indelungi "cursuri" de medicina internautica, ma gindesc ca poate am ovare polichistice? Doamne, incet mai trece timpul cind tu vrei sa treaca repede!!!!
Gabitza1977 spune:
eu am patit exact la fel si la prima sarcina (liniuta a doua fff pala era Denis
) si la a doua (sunt acum gravi in 7 saptamani). si in afara de liniuta, am avut aceleasi simptome ca si tine (sangerare usoara, pipi des, senzatie de arsura la urinat...)
te felicit, mai mult ca sigur este
!
Gabitza
mami de
Denis Stefan (07.11.2008)
angelynna82 spune:
Tinem pumnii pentru maine si sa fie totul bine
Eu am alta problema: in august am luat Postinor2 si am avut 2 menstruatii, in septembrie una iar acum trebuia sa am incepand cu 10-12...insa nu este, am facut testul si este negativ, fara nicio liniuta pala sau altceva, ci una singura foarte pronuntata, am sa il repet si voi mai astepta putin..sa fac niste analize.
Ma gandesc cu tristete 
pentru ca este totusi un moment fff prost, stam cu un singur salariu...alt bebe am vrea peste cativa ani![]()
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Monnvas spune:
Am patit si eu o chestie similara. Suspectez un avort menstural. Am avut 2 teste slab pozitive si apoi, dupa o sapt-10 zile, a venit Mosh Craciun. Oricum, luna urmatoare bb a ramas la caldurica 
Acum vad ca slab pozitivul poa' sa insemne o gramada de kestii.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!