Ciclu sau... altceva?
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
Ruxandraru speram sa fie bine
si multa sanatate puiului 
de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ruxandraru spune:
Ayla, asta zicea si el.. Sa fac hcg ul si analiza de urina miine. Numai ca nu cred ca am cum ajunge la spital. In plus, nu ma mai dor ovarele si nici nu mai fac pipi asa des. El zicea ca poate da un antibiotic dupa ureche, dar ca nu e bine. Cunoscindu ne de ani de zile, ma stie cum sint, asa ca are raspuns la toate :))
Cit despre prunc, sar na de urari. Facem tratament si ne "bucuram" de primul an de cresa. Uraaa! As zice ca pragurile se masoara in culorile pe care le prind mucii. Verde "domestos", verde fistic... :)))
otau spune:
1. Cand am ramas gravida am avut simptomele de care spuneai: durere ca si cum trebuia sa vina ciclul (pe mine ma doare de cand ma stiu piciorul drept in situatia asta), scurgere maronie.
2. De obicei imi vine la 25 zile sau chiar un pic mai repede dar nu mai tarziu. Asta-vara mi-a venit la 30 zile si eram ca turbata! Nu ma durea nimic nu se scurgea nimic. Mi-am facut test dar a iesit negativ si deja ma programasem la medic. Din fericire am avut noroc si a venit pana la urma.
In ceea ce priveste senzatia de arsura si mancarime incearca ceaiul Ginosept pentru spalaturi locale. Face minuni! Il gasesti la Plafar si la farmacii.
Sanatate multa si sa fie asa cum iti doresti!
angelynna82 spune:
Ruxandraru cum te mai simti? Ai mai fost la spital? 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ruxandraru spune:
Salutare.
N am mai fost la spital, n am avut cum. Dar... azi a insistat barbatu miu sa mi mai fac un test, a iesit pozitiv. asa ca m am dus frumusella medlife si am facut hcg... Astept sa publice analiza si va spun. parca s intr uhn carusel dement.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandraru parca s intr uhn carusel dement. |
Hai ca ne dam cu acelasi carusel, impreuna la odisee, da?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
ruxandraru spune:
Asadar... Mi au publicat rezultatul, e 106,3. L am sunat pe ginecolog care zice "ca cam" e si sa ma prezint la raport intr o saptamina- 10 zile. Data ultimei menstruatii e 15 septembrie. N am prea priceput in raport cu ce se calculeaza hcg... Aveti vreo idee mai clara despre rezultatul asta?
Ayla21 spune:
Valorile mediane ale HCG in sarcina sunt urmatoarele:
- saptamana 3 de sarcina - valoare mediana HCG=17.5 mUI/mL;
- saptamana 4 de sarcina - valoare mediana HCG=141 mUI/mL;
- saptamana 5 de sarcina - valoare mediana HCG=1398 mUI/mL;
- saptamana 6 de sarcina - valoare mediana HCG=3339 mUI/mL;
- saptamana 7 de sarcina - valoare mediana HCG=39759 mUI/mL;
- saptamana 8 de sarcina - valoare mediana HCG=90084 mUI/mL;
- saptamana 9 de sarcina - valoare mediana HCG=106257 mUI/mL;
- saptamana 10 de sarcina - valoare mediana HCG=85172 mUI/mL;
- saptamana 12 de sarcina - valoare mediana HCG=66976 mUI/mL;
- saptamana 14 de sarcina - valoare mediana HCG=34440 mUI/mL;
- saptamana 15 de sarcina - valoare mediana HCG=28962 mUI/mL;
- saptamana 16 de sarcina - valoare mediana HCG=23930 mUI/mL;
- saptamana 17 de sarcina - valoare mediana HCG=20860 mUI/mL;
- saptamana 18 de sarcina - valoare mediana HCG=19817 mUI/mL;
Deci la 106,3 cred ca ai 4 saptamani.
Eu aveam deja 97325 in sapt 10+
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anisiap FELICITARI ![]() SUNT MAMA OMIDA ![]() Tudor ,Ale , si KEVIN |

Viata merge inainte...

,Ale ,
KEVIN