Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Da mai......aveti dreptate!!! De fapt eu ma intrebam oare cum o sa ma impart eu nu afectiunea......; Acum mai sunt nopti in care dorm cu amandoi ca nu scap dar can or fi 3??? Si cand o vrea fiecare cate o bucatica de mami Lasa sa vrea, eu abia astept!!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Ionelamaria, multumesc de PM.

Am terminat cu baita, sunt curata, pensata si cu manichiura facuta: sotu poate sa ma duca in oras la o praji. Ma duc sa pun masa, iar el va trebui sa dea desertul

Dupa masa placuta tuturor.

CRIS 31+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Va rooog, o sa vreau si eu cartea de Elisabeth..., dar nu stiu cum e cu PM, contul comun, samd; poate ma luminati si pe mine cum o pot lua.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Va rooog, o sa vreau si eu cartea de Elisabeth..., dar nu stiu cum e cu PM, contul comun, samd; poate ma luminati si pe mine cum o pot lua.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Nu ai pm-ul activat.Intra la profil personal si fa-o si iti vom trimite id si parola de la contul comun

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Pup si eu burticile
Fetelor eu sunt zombi, am ajuns la 3-4 ore de somn pe noapte, am incercat multe, dar nu a tinut nimic, nu pot dormi si pace. Ieri m-am incumetat sa ies din casa, am crezut ca nu mai ajung inapoi, in primul rand daca nu am mai iesit de mult, toata aglomeratia din mall, m-a obosit teribil, am crezut ca o sa dorm bustean insa nu a fost sa fie, apoi nu prea am intrat in magazine, unde vedeam bancuta, eu ma asezam, cred ca a fost ultima experienta de gen pana vine piscotel.
Si bebelul meu sughite, sunt zile cand sughite si de cate 3-4 ori/ zi, nu stiu daca este bine sau nu. Eu am citit ca atunci cand sughite bebe inseamna ca a inghitit lichid amniotic si ca acei bebelusi care sughit in viata intrauterina, sunt predispusi la balonare dupa nastere.
S-a vorbit despre saltelute, noi am luat din fibra de cocos, 120X60X10, are husa din bumbac cu ratuste imprimate si cu fermoar, am spalat aceasta husa. Aparatori de pat am luat una singura de 180X40 pe care intentionez sa o pun pe jumatate din laterale si pe capat, daca nu imi place o pun pe partea dinspre perete si gata.
Ptr. invelit am luat sac de dormit, dar avem si o pilotica (se poate folosi si ca salteluta de joaca), dr. noastra de fam. ne-a sfatuit sa folosim sacul de dormit.
Am o colega care nu a folosit aparatoare si fetita ei pe la 4 luni a bagat piciorusul printre zabrele, noroc ca a fost pe faza si nu a fost ceva mai grav.
Felicit si eu mamicile ptr. vestile bune si mesagerii.

36 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Referitor la pompa ptr. san, clar optez ptr. cea de la Avent isis manuala (200 lei), dar eu tot sper sa nu fie nevoie, deja tratez doamnele mameloanecu Garmastan, sa fie finute si sa nu se raneasca. Fac lucrul asta la indemnul dr. de fam, am uitat sa-i zic la ginecolog, dar pe prospect scrie ca se poate folosi din luna a 8-a de sarcina in vederea pregatirii ptr. alaptat.

36 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor nu reusesc sa dezarhivez "mama si copilul" ... am salvat rar-ul si cand sa extrag pdf-ul imi da eroare...a reusit vreuna din voi sa deschida pdf-ul?

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
fetelor nu reusesc sa dezarhivez "mama si copilul" ... am salvat rar-ul si cand sa extrag pdf-ul imi da eroare...a reusit vreuna din voi sa deschida pdf-ul?
Da-mi o adresa de mail sa ti-o trimit. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La mine una a fost ce am gandit inainte de a avea BB si cu totul alta cand a fost "real". Multe din ceea ce gandeam/credeam inainte mi s-au parut fara sens in fata realitatii, chiar idei copilaresti sau absurde. Si nici o carte, nici un sfat nu te pregateste cu adevarat, poate iti da o idee, o indrumare; dar fiecare mamica si copil sunt altfel si nu poti aplica reguli universal valabile ci doar ce se potriveste in cazul vostru.
Sunt la a 2-lea BB si tot ma intreb cum va fi de data asta, tot nu stiu ce voi aplica si ce nu din tonele de informatii, sfaturi si idei; dar ma bucur ca vad lucrurile avand avantajul de a mai fi trecut o data prin ele si de a le intelege mai bine. Si sper sa ma descurc mai bine, cu mai putine ezitari si greseli, sper chiar, desi poate e doar o iluzie, sper sa imi fie mai usor...desi mi s-a spus CLAR de mai multe mamici cu doi copii ca cine spune ca e usor cu doi copii MINTE. Ca sunt satisfactiile duble dar nici efortul nu e mic.
Si mai e o vorba: abia cand ai al doilea copil iti dai seama ce usor era cu unul!
Bineinteles, abia astept sa fiu de 2 ori mamica! Unde mai pui ca vor fi pereche!

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Da-mi o adresa de mail sa ti-o trimit.

33+ Chiara Ada

ti-am trimis PM ... multumesc

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE