Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
ionelamaria spune:
Buna ziua,
Azi sunt paranoica. Am impresia ca bebe se misca f incet... ceea ce nu-i sta in fire. Cred ca exagerez eu. Simt ceva contractii si astea ma ingrijoreaza si am avut o durere de spate dimineata... sper eu tot de la inconstienta mea de a cta in tricou si cu ferestre deschise dimineata ( caldura mare mon cher)
Sper sa fie bine... astept sa se trezeasca bebe si sa ma inveseleasca. Mai rau e ca trebuie sa ies azi sa duc prenatalul unei colege... si tare as sta in pat din cauza de contractii
shtephy, multumesc pt gandul bun. Mi-am propus sa ies din starea asta... si am sa reusesc
Legat de atitudinea fata de plansul copilutului... nu ma vad hiperprotectoare... probabil si ca defect profesional... si pt ca , desi am simtit foarte puternic dragostea mamei, am fost lasata sa gresesc, sa ma descurc si mi-a folosit. Acum, sunt convinsa ca peste cateva saptamani multe ganduri imi vor fi schimbate de pici... si sunt deschisa in a le lasa schimbate... cred cu tarie ca centrul vietii mele se va schimba odata cu venirea lui...
Laura G, felicitari pentru baby shower.
Andrecluj, imi dau seama ca stii la ce ma refer. Nu e usor... dar asta e viata... nu le putem avea pe toate nu? Multumesc mult pt incurajari... ma ajuta
Andre, Ancutza,sunteti de coma cu vinul. pai eu ma imbatam de la un pahar... asa ca cine ii mai observa reactiile lui bebe
strumfy_12,pofta mare la placinta. eu vreau din aia cu foietaj insiropata
Ramonika, plimbare?!? Sa te intori vesela si relaxata
Laurairina,eiiiii!... nu mai lua si tu in seama pe toata lumea. Si pe mine ma enerveaza ca dupa nastere se vor trezi multi sa vina repede cu lucruri pe care deja le am... si cele pe ca nu am apucat sa le cumpar sigur nu se vor lega de mana nimanui. Si asta ca "nu e politicos ca intrebi ce lipseste" Pai intreaba "ce ai luat deja?"
33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
cristina_boc spune:
vroiam sa va intreb daca bebelusii vostri sughit? Al meu de cateva ori pe zi.
In legatura cu boc, sunt initialele de la numele meu, n-am nimic cu Boc cel mic. In Cluj mi-am petrecut 11 ani din viata, dar acum sunt la Zalau.
Ma duc la o . Sper sa ma scoata sotzu in oras mai tarziu, si sa fiu curatica.
Vreau si eu parola de la contul comun. Multumesc.
CRIS 31+ ,
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_boc vroiam sa va intreb daca bebelusii vostri sughit? Al meu de cateva ori pe zi. In legatura cu boc, sunt initialele de la numele meu, n-am nimic cu Boc cel mic. In Cluj mi-am petrecut 11 ani din viata, dar acum sunt la Zalau. Ma duc la o . Sper sa ma scoata sotzu in oras mai tarziu, si sa fiu curatica. Vreau si eu parola de la contul comun. Multumesc. CRIS 31+ , |
Dap sughita si bebe Mihnea. Nu pot sa-ti spun cat de des, nu stiu..
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui cristina_boc vroiam sa va intreb daca bebelusii vostri sughit? Al meu de cateva ori pe zi. In legatura cu boc, sunt initialele de la numele meu, n-am nimic cu Boc cel mic. In Cluj mi-am petrecut 11 ani din viata, dar acum sunt la Zalau. Ma duc la o . Sper sa ma scoata sotzu in oras mai tarziu, si sa fiu curatica. Vreau si eu parola de la contul comun. Multumesc. CRIS 31+ , |
ai pm cu parola
aniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
'elo butix!
am facut si noi ochisori acum vreo ora si ceva....hranit copil ...si acum asteptat mami sa vina cu bunatati
Stephy & Betty - cand aveti timp si chef..poate imi recomandati si mie ce umidificator ati folosit voi ..sar'naaaa
info de ultima ora;
am vorbit cu Suzyca, avea un tonus muuuuult mai bun...Maria a inceput sa se acomodeze cu mediul extern..deci, cu rabdare si cu DD...toate se indreapta!
fete!
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
RamonaCopot spune:
Fetelor, am incercat sa-mi trimit de pe contul comun mailul cu cartea lui Capraru, si nu l-am primit, dar vad ca a si disparut din inbox-ul de pe gmail. Daca se pricepe cineva, va rog sa-l cautati, ca eu nu l-am sters, dar nu stiu unde a disparut. Scuze...
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, am incercat sa-mi trimit de pe contul comun mailul cu cartea lui Capraru, si nu l-am primit, dar vad ca a si disparut din inbox-ul de pe gmail. Daca se pricepe cineva, va rog sa-l cautati, ca eu nu l-am sters, dar nu stiu unde a disparut. Scuze... Ramona, 38+ DOMINIC ANDREI |
gasit cartea, mutat inapoi in inbox
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Krelia, ma bucur pt vestile bune de la Suzyca
Parca va intrebati daca e editia 84 cartea abia pusa pe contul comun. Cred ca e o editie mai noua pentru ca am vazut carti la bibliografie din 2000. N-am citit sa fac alte diferente
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Si nu s-a imbatat? Ca eu bausem un pahar cu bere si am crezut ca imi rupe burta in bucatele, cred ca era beata turta. 33+ Chiara Ada |
cred ca era mahmura dimineata, zicea: "au capu'"
bebita ta face parte din categoria betivilor "galagiosi" , se supara si da din picioare
Anca 36+ Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui simonette mami are 2 si in curand 3 putulici! Oare cum voi imparti afectiunea???? Revin!!! si ici ptr toate burticile! |
simonette eu cred ca nu o sa imparti afectiunea...o s-o inmultesti cu 3
Anca 36+ Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!