Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
RamonaCopot spune:
Multumesc dragelor pentru felicitarile de schimbarea semnaturii, la toate ! Si asa cum zicea si Magda duminica viitoare e sarbatoare mare, ultima schimbare a semnaturii. Sper sa mai pot intra si dupa aceea la fel de des sa ma bucur si eu alaturi de fiecare dintre voi cand schimbati semnaturile.
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI
coquelicot spune:
Hello, it's me, coquelicot, incerc sa scap de cele 12 mesaje moderate, am mai scris unul de dimineata. Merci pentru quote, e in regula.
(emoticoanele nu merg cat timp sunt moderata???)
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna dimineata, am intrat pe contul comun sa vad si eu pozici faine de la baby shower, dar inainte am vazut ca este un mail nou in inbox, care zice asa: " Hello, Vad ca discutati despre cartea lui Capraru pe forum. Va trimit atasat cartea si intr-um mail ulterior va voi trimite si cartea lui Elisabeth Fernwick. Cu cartea lui Capraru ma delectam chiar acum si ma amuzam cu niste chestii depasite. Enjoy si faceti comparatie cu cealalta, mult mai up-to- date. Despre mine:D: sunt o viitoare mamica de baietzel de 36 +, din Bucuresti, nasc la Filantropia si va urmaresc de la inceput, neintrand dintr-o superstitie tampita. So, inca una din umbra (care nu are nici macar cont!) care scoate capul la chemarea lui Monis (pe care o stiu din vedere de la cursul de puericultura, prima zi... apoi nu cred ca a mai venit ;)." Nu o sa ii scriu numele si sper ca nu o sa se supere ca v-am aratat si voua mesajul ei, dar ma gandeam ca nu trebuue sa treaca neobservat. Intrati si voi pe mail si descarcati carticelele. Nu stiu daca la Capraru este ultima editie, sau cea din 84, insa multumim foarte mult pt amabilitatea ta. Si daca nu vrei sa scrii pe forum, indiferent din ce motive, poti sa ne scrii si pe mail...iar acolo sa specifici daca e ok raspunsul pe forum sau tot pe mail. Numai ca nu stiu daca vom apuca sa fim atat de prompte in raspunsuri, ca nu toate intram zilnic pe contul comun. Iti doresc o sarcina usoara si te rog sa ne anunti si pe noi cand vine minunea ta. Ramona, 38+ DOMINIC ANDREI |
tinonino81 spune:
Neata fetele!
Chiar am avut ce citi,ati scris foarte multe informatii interesante,multumesc tuturor
Eu ieri am fost ocupata pe la bucatarie,am facut si eu placinta cu mere,care mie mi-a iesit foarte buna
Sunt fericita ca de ieri a ramas sotul meu in concediu,pana pe 9 nov,sper sa nu ne pacaleasca bebesi sa vina mai tarziu
Multi la toate fetele
: 37+Radu Stefan
poze
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
De vre-o 2 saptamani tot zic sa fac si eu placinta cu mere...si tot aman..dar acu... mi-ati facut pofta. Trebuie sa rezolv problema...asa ca plec in cautare de placinta
O zi buna tuturor...
32
simonette spune:
Buna dimineatza de la noi!
Eu am cetit tot dar acum n-am deloc timp sa raspund la neshte kestii.....ca-s la servici dar vad ca s-au impartit niste impresii cu care sunt si eu de acord! Copilul trebuie sa simta dragostea mamei cat de des posibil, este vorba de o legatura pe care nimeni nu o poate desface......E magic Eu abia astept sa retraiesc momentele acelea care nu se pot descrie in cuvinte Fiecare perioada din viatza unui copilas e unica si are frumusetea si farmecul ei........ Eu de 4 ani nu am dormit inca o noapte intreaga fara sa trebuiasca sa ma trezesc pt unul din cei doi baieti. In curand vine alt mititel care imi va indeparta sansele la un somn legat de 8 ore, dar sunt mama si asta este pe primul plan! Sunt acolo ptr copiii mei si nu ma plang de asta! Azi noapte am dormit cu Iannis ca este bolnavior (si ieri noapte la fel).....toata noaptea m-a borfait in adevaratul sens al cuvantului, daca imi desfaceam bratele din jurul lui incepea sa planga! El este f dragastos, vrea tot timpul sa fie alintat si dragalit....eram franta dar ce pot sa-i spun? El nu intelege decat ca este respins, nu stie ca ai nevoie de odihna, drept urmare s-a tot suit pe mine la propriu caci asa simtea el ca nu ma pot dezlipi de el......e iubaret tare Luca a inteles situatia desi nu i-a convenit, in general el
e cel care doarme cu mami, dar nah.mami are 2 si in curand 3 putulici! Oare cum voi imparti afectiunea????
Revin!!!
si ici ptr toate burticile!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
floricik spune:
Neata si de la mine la ora 12.
Fetele care aveti deja 1 copil (sau ) ce ma bucur ca v-ati nimerit cu noi la odisee. Avem multe de invatat de la voi.
Simonette ce atmosfera frumoasa este la voi cu 2 copii si un bebe pe drum Cu afectiunea sigur te descurci si o imparti fix la 3.
33+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Ramonika spune:
neata fetelor, si eu pe aici, insa nu stau mult. se intrezareste o zi frumoasa si cred ca am sa ies la o plimbarica.
laurairina13 spune:
Neata, sau ziua...ca e cam tarziu..
Ce harnicute pe aici, si ce de discutii cu aparatori, saltele, patuturi, zabrele..RamonaC cred ca esti campioana la patanii de astea
Multumesc si eu mamicilor de aici care au venit cu sfaturi din experienta lor, Stephy, DianaR, Simonette
Am vazut si pozele de pe contul Laurei, de la baby shower, ce de sacosele cu cadouri si ce de cadouri..eu cred ca stateam acolo ore in sir sa admir cadourile.
Mare pacat ca nu se fac si la noi petreceri de astea inainte de nastere, sa avem deja totul gata pana vine bebelu.....La noi, nu tre sa cumperi nic inainte ca e cu ghinion/ca asa spun babele, si te trezesti lehuza nedormita si crizata cu bb urlacios in brate ca nu ai nici de unele nici de altele prin casa, te rogi de sot/neamuri/pe cine prinzi prin zona sa iti faca mici comisioane ba pe la farmacii, ba pe la mag de hainute..si tot asa.., asa m-am saturat de prejudecatile romanilor si de tara asta de 2 lei.. iacs..na ca nu am putut tace si mi-am zis ofuuu
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Abia am reusit sa recuperez de citit, ieri am avut o zi incarcata cu facut de mancare, musafiri si vizite.
Dankutza multumesc de info. Mie mi se par foarte utile, si majoritatea sunt in concordanta cu sfaturile primite de la alte persoane.
De ex asistenta mi-a spus ca e bine sa faca si bebe o pauza de la mancare pe timpul noptii. Asta nu inseamna ca trebuie sa-l infometezi , dar nici sa-l trezesti sa manance daca el doarme.
Si referitor la tinutul in brate, o prietena (cu al treilea bb) mi-a spus ca atunci cand plengea bebe, mergea la el si il mangaia pe frunte, maini, picioruse si evita sa-l ia in brate de fiecare data cand plangea.
Eu voi vedea cum o sa reactionez. Sora mea imi tot spune ca voi fii o mamica isterica si nu o sa las lumea nici sa-mi vada bb.
CRIS 31+ ,
dymomo77 spune:
Buna burtici
Mi-am luat si eu cartea Hertei Capraru de la targ si acu studiez. Impresii mai tarziu, dupa studiu.
La capitolul saltea noi am luat una cu nuca de cocos si in mijloc cu o chestie gen burete dar mai tare. Sper sa fie OK.
De aparatori nu avem nevoie pentru ca lateralele patutului sunt dintr-un material de cort cu plasa pentru ventilatie. Nu e patut din ala de voiaj ci e pe structura de metal.(mie asta mi-a placut si mi s-a parut si solid). As pune poze dar al meu sot nu s-a oparit cu descarcatul cardului de la aparatul foto iar eu una habar nu am cum se face. Sper totusi sa se ocupe si de asta cat de curand.
fetelor care m-au trecut pe prima pagina cu cezariana care va avea loc la Maternitatea Cuza-Voda Iasi Dr Galearschi Armand Sorin.
37+ AMR 10 zile Dan Mihail