Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Degeaba...m-am uitat la profil personal de 2 ori si cu neuronul meu ratacit nu am vazut de unde imi activez pm...

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Stephy & Betty - cand aveti timp si chef..poate imi recomandati si mie ce umidificator ati folosit voi ..sar'naaaa

Eu am umidificator chicco cu abur rece,nu este exact cel prezentat pe site-ul lor acum,probabil l-au modificat un pic.
Noi l-am luat cam pe primul iesit in cale,nu stiam ce sa cautam,stiam ca vrem sa fie cu aer rece si cam atat.
Este silentios,are rezervor destul de mare,nu trebuie sa te dai jos din pat noaptea sa il umpli,are mai multe trepte ,nu are higrometru inclus si trebuie cumparat unul separat.
Stiu ca sunt pe piata unele cu higrometru inclus care se opresc singure cand in camera este umiditatea pe care ai setat-o.
Noi a trebuit sa stam o zi doua cu ochii pe higro pana ne-am prins pe ce treapta sa lasam umidificatorul,apoi a fost ok.
Si-a facut treaba foarte bine.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Referitor la pompa ptr. san, clar optez ptr. cea de la Avent isis manuala (200 lei), dar eu tot sper sa nu fie nevoie, deja tratez doamnele mameloanecu Garmastan, sa fie finute si sa nu se raneasca. Fac lucrul asta la indemnul dr. de fam, am uitat sa-i zic la ginecolog, dar pe prospect scrie ca se poate folosi din luna a 8-a de sarcina in vederea pregatirii ptr. alaptat.

36 + Vlad

Este foarte bine sa iti ungi deja mameleoanele cu garmastan

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Degeaba...m-am uitat la profil personal de 2 ori si cu neuronul meu ratacit nu am vazut de unde imi activez pm...

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

am gresit eu,scuze,nu trebuie sa intri la profil personal,ci "la contul meu".Aici ai profil personal,foloseste punctele si apoi mesaje private.Intri la mesaje private si de acolo activezi.Sper sa fie bine cum zic,daca nu mai incercam.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Fetelor, de ieri se pare ca nu mai vor sa ma lase durerile. Nu am dormit mai deloc. Ma doare burta ca la menstruatie. Nu stiu ce sa fac...sa merg la spital sau sa astept pana maine la 2 cand am programare...Durerile sunt constante si suportabile nu s-au intensificat de ieri.

------------------------
37+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Andre ,asa este cel mai bine este sa nu ne propunem nimic,sa ne ascultam instinctul,nu teoria cutare sau sfatul lui mamaie sau matusa cutare.
Of,ce ganduri negre ai mai avut si tu azi noapte,imi pare rau ca nu iti dau pace.Dar tu pe langa frica,disperare ,griji ti-ai dospit gagalicea cu foarte multa dragoste,asta sa fie clar.Pai daca nu era dragostea asta ,nu cred ca mai aveai tu astfel de ganduri,nu?

Raluci am tot uitat sa-ti zic,in mesajul de ieri,daca am vazut eu bine scria ca ai luat perna de alaptat la pretul 701,da e posibil sa fi fost eu si sa nu fi vazut bine ca tot eram pe punctul de a-mi lua un breezer ...n-am indraznit insa

Ancutza eu din 2 pahare eram lata ,cred ca asta-i un remediu bun pentru insomniile mele dar nu ma bag

Dienutze multi si multe sa iti treaca tristetea.Daca putem sa te ajutam cu ceva,doar deschide gurita,ok?Suntem aici.

DianaR daca nu s-a inchis votarea,tin pumnii sa mai primiti multe voturi si astept rezultatele bune la final

Tinonino ma bucur ca e sotul tau alaturi de tine in aceasta ultima perioada a sarcinii,sper sa nu ne uiti pe noi,ok?

Simonette tare frumos vorbesti tu despre baietii tai.
Imi pare rau ca acum e Yannis bolnavior.Ce s-a intamplat?Sanatate multa

Ramonika deci la Iasi e vreme frumoasa,la bv e urat rau,noua nu ne vine sa scoatem nasul din casa.Ne-a razgaiat tati ,a comandat papa la restaurant si nu am iesit deloc,chiar nu avem chef.

Laura daaaaaaaaaaaa,suntem un popor plin de prejudecati.

Ionela asa te vreau ,"mi-am propus sa ies din starea asta si am sa reusesc".
Cu miscarile lui bb mai lente,deocamdata nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi,la mine nu-i in fiecare zi la fel de activ.
Hi hi ,da-i un pahar de bere cum a facut Andre .

Many bany chiar nu am citit de legatuta lui bb din burtica si balonarea din viata extrauterina,insa nu stiu daca exista vreun bb sa nu sughita in burtica.Si da stiam ca inghite lichid un bb cand sughite.Mi-e dor de o plimbare intr-un mall din Buc,dar cred ca daca nu ajung intr-o sapt doua,nu mai ajung curand.

Magda

Ramo ai fost la monitorizare?

Monis ai scos nasucul doar pt "neata" si atat?
Vreau si eu nr tau de tel pe pm ,daca esti de acord cu asta,desigur.

pupici la mamici si burtici

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare!

Fetelor, de ieri se pare ca nu mai vor sa ma lase durerile. Nu am dormit mai deloc. Ma doare burta ca la menstruatie. Nu stiu ce sa fac...sa merg la spital sau sa astept pana maine la 2 cand am programare...Durerile sunt constante si suportabile nu s-au intensificat de ieri.

------------------------
37+ David

Albume foto

Nu stiu ce sa zic,bine nu cred ca e.Nu ti-a recomandat medicul medicatie in cazuri din astea?Daca nu,poate e bine sa il suni.Tin pumnii sa fii bine si tine-ne la curent,ok?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

'elo butix!
am facut si noi ochisori acum vreo ora si ceva....hranit copil ...si acum asteptat mami sa vina cu bunatati

Stephy & Betty - cand aveti timp si chef..poate imi recomandati si mie ce umidificator ati folosit voi ..sar'naaaa

fete!

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

http://bebelusultau .ro/detalii.php?cod=TX135 este de la TIGEX - UMIDIFICATOR ELECTRIC PROGRAMABIL CU ABURI RECI
si uite si descrierea:
Umidificator electric pentru aer, cu higrometru-termometru integrat.
Produce abur rece prin intermediul unui cuart emitator de ultrasunete.
Nivelul optim de umiditate din camera poate fi programat si este mentinut constant.
Functioneaza silentios, fara sa deranjeze somnul copilului.
Cu lampa de veghe cu 7 culori schimbatoare.
Ecran cu afisaj digital.
Capacitatea rezervorului: 2l, autonomie la debit maxim: 10 ore (la debit minim: 20 ore).

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare!

------------------------
37+ David

Albume foto

draga mea, ai bagat NO-SPA? Vezi ca asa am avut eu si mi-au scurtat colul si in plus mi-a scazut si cantitatea de lichid ceea ce nu are legatura cu contractiile dar avanseaza calea spre travaliu...ai mare grija

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

LauraB am trimis pm.Nu cred ca a ajuns pt ca aveai inboxul plin si din pacate nu sunt avertizata nici eu ca expeditor,nici tu ca destinatar.
Poate te odihnesti si tu mai mult,sa mai relaxezi gleznele umflate

_

Mergi la inceput